Hyperprolaktinémie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3251
6.9.11 22:15

IBUBU,musim teda říct,že si mě vůbec nepotěšila :cry: já to teda vzdát odmítám,protože děti ještě nemám a ráda bych.už to je přes rok a stále nic :-( :cry: jediný,co se změnilo,že je mi strašně špatně při ms,ani mě teda nebolí břicho,jako se mi chce strašně zvracet.a kila taky přibejvaj.v pondělí se chystám k doktorce,ať to nějak pořeší.vždy mám chvíli ty hladiny lepší,chvíli horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shakira2
7.9.11 14:44

Ahoj holky. My se s manželem už taky víc než rok snažíme o miminko. Před půl rokem mi v CARu zjistili hodně zvýšenou hladinu prolaktinu v krvi a ihned mě poslali na magnetickou rezonanci. Našel se malý nádor na hypofýze. Po týdnu, kdy jsem byla prakticky paralyzovaná hrůzou, mě doktorka uklidnila, že to není nic hroznýho, že se to dá léčit a nasadila mi Dostinex, jednu tabletu týdně. Už to beru 4 měsíce a po měsíci užívání jsem začala jsem po 4 letech normálně menstruovat. Miminko se zatím nedaří, ale to, že mi naskočila alespoň menstruace, považuju za velký úspěch. Takže nevzdávat! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3251
7.9.11 21:26

jo,jenže já menstruaci,normálně mám,podle ovulačních testů i vulaci a hladina prolaktinů pořád vysoká a mimi pořád nikde.tak kde je sakra ten problm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.10.11 19:46

Ahojky mám stejný problém byl mi zjištěn vysoký prolaktin 63,menstruaci mám pravidelnou, ale jen tři dny,ovulaci mám také,ale těhu nikde, tak nevím kde je chyba,teď měsíc užívám dostinex tak jsem zvědavá, zda se mi hladina srovná a za jak dlouho .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
17.10.11 11:33

Hele,u mě se to nesrovnalo do těď :cry: chvíli ok,chíli hrozný,chodim,co 8tejdnů na odběry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí