Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
netvrdím, že budeš v nemocnici … Martina zvracela 24 hodin a tak musela na kapačky … záleží na síle OHSS ![]()
nevím co se dělá při mírných formách … jestli existují nějaké prášky nebo pigáro
Tak holky na IVF + ICSI mi poradily, že je to zřejmě mírná forma OHSS a mám hodně moc pít a jíst bílkoviny (sýry a mléko), takže dnes si to vše nakoupím a snad se to zlepší! ![]()
Ahoj,
daj mi prosim vediet ako si dopadla s IUI v dubnu. Mam totiz podobny problem le rozdiel je ze lekar mi odmietol to IUI spravit kvoli velkemu poctu folikul a rizika viacpocetneho tehotenstva a hyperstimulaku. Udajne IUI robia maximalne ked sa ti vytvroria 3 vajicka. Prto ma zarazilo ze ti to spravil aj ked si ich mala 6.
Neviem ci to mame risknut a milovat sa alebo radsej pockat a ist na IVF. Bojim sa ze by sa podarilo oplodnit aj 10 vajicok.
Prosim daj mi vediet ako si dopadla velmi ma to zaujima. Dakujem.
Ahoj holky, toto pondělí, 1.10.2007 mám 14 dní po ET, takže jdu na krev, zda jsem či ne těhulka. Dnes ráno jsem si dělala testík a byl slabně pozitivní. Mám však problém: mám mírnou formu HYPERSTIMULAČNÍHO SYNDROMU. Břicho mám jako balon, bolí, ale nezvracím. Má s tím některá zkušenost? Mám hodně pít, ale nevím, jestli mám jen ležet…co prostě dělat, abych to pomohla zlepšit čemu či čeho se vyvarovat? Díky moc za odpověď.pa.Patricie
Ahoj, je jeste skupina aktivni?
Ja jdu nyni na 2 pokus na stimulaci a pak odebrani vajicek. Prvni pokus byla hyperstymulace, tak se ted trochu bojim, nechteli mi je hned vratit, tak je zamrazily a vraceli po mesici, ale cetla jsem ze je to lepsi hned aby to nemrazily. Nemate stim nekdo zkusenost?