Hyperstimulace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
28.4.06 13:11

netvrdím, že budeš v nemocnici … Martina zvracela 24 hodin a tak musela na kapačky … záleží na síle OHSS :)

nevím co se dělá při mírných formách … jestli existují nějaké prášky nebo pigáro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
28.4.06 13:37

Tak holky na IVF + ICSI mi poradily, že je to zřejmě mírná forma OHSS a mám hodně moc pít a jíst bílkoviny (sýry a mléko), takže dnes si to vše nakoupím a snad se to zlepší! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.11.06 08:41

Ahoj,
daj mi prosim vediet ako si dopadla s IUI v dubnu. Mam totiz podobny problem le rozdiel je ze lekar mi odmietol to IUI spravit kvoli velkemu poctu folikul a rizika viacpocetneho tehotenstva a hyperstimulaku. Udajne IUI robia maximalne ked sa ti vytvroria 3 vajicka. Prto ma zarazilo ze ti to spravil aj ked si ich mala 6.
Neviem ci to mame risknut a milovat sa alebo radsej pockat a ist na IVF. Bojim sa ze by sa podarilo oplodnit aj 10 vajicok.
Prosim daj mi vediet ako si dopadla velmi ma to zaujima. Dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.9.07 17:00

hyperstimulační syndrom

Ahoj holky, toto pondělí, 1.10.2007 mám 14 dní po ET, takže jdu na krev, zda jsem či ne těhulka. Dnes ráno jsem si dělala testík a byl slabně pozitivní. Mám však problém: mám mírnou formu HYPERSTIMULAČNÍHO SYNDROMU. Břicho mám jako balon, bolí, ale nezvracím. Má s tím některá zkušenost? Mám hodně pít, ale nevím, jestli mám jen ležet…co prostě dělat, abych to pomohla zlepšit čemu či čeho se vyvarovat? Díky moc za odpověď.pa.Patricie

• Citovat
  • Upravit
136
14.4.15 20:04

Ahoj, je jeste skupina aktivni?
Ja jdu nyni na 2 pokus na stimulaci a pak odebrani vajicek. Prvni pokus byla hyperstymulace, tak se ted trochu bojim, nechteli mi je hned vratit, tak je zamrazily a vraceli po mesici, ale cetla jsem ze je to lepsi hned aby to nemrazily. Nemate stim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí