spermie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
3.12.05 08:45

spermie

Ahojky holky. Manžel byl na spermiogramu - dost špatný. Ani jedna, prostě nic - azoospermie. Nevíte někdo o tom víc??? :cry: :cry: :cry:
Teď v půlce prosince jdeme do Pronatalu. Prý je možné, že pomůže zákrok TESA, MESA, který se samozřejmě platí ????? Nevíte kolik????
Moc děkuji za odpověď . A ostatní holky držte se!!!! Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
2.3.06 17:01

Ahojky,
můj manžel má také špatné spermie, ale není zas na tom tak jako Tvůj manžel… Doufám, že vám v centru pomůžou!!! Hodně štestíčka a držte se!!! Papa :D Jarka

• Citovat
  • Upravit
25
2.3.06 17:07

Ahojky Jarčo, děkuji za podporu, ted nás čeká v polovině března operace, manžel jde na oba zákroky. Tak snad to dobře dopadne. Tobě taky přeji, aby Vám to vyšlo. A kam chodíte??? Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 17:18

Jito,
my chodíme do Prahy-Iscare a můj manžel se tam léčí u MUDr.Kočího, ted bral nějaké hormony a asi za mesíc jede na spermg., tak uvidíme, jestli to pomohlo. Jinak už máme za sebou 1.pokus IVF+ICSI a neuspech :( :( :(
Tvého manžela obdivuju, málo chlapů by do toho šlo… má Tě skutečně rád a o rodinu dost stojí!!! Moc vám přeji, at se vám to povede!!!Hlavně držte pohromadě!!! A kam jezdíte vy? :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.3.06 17:19

Zapomnela jsem se podepsat Jarka

• Citovat
  • Upravit
25
2.3.06 17:36

Ahojky, chodíme do Pronatalu v Praze. Popravdě musím říct, že manžel to zvládá - jak kdy!!! :oops:
A dítě si moc přeje, i když to všechno musí podstoupit, co se dá dělat…
co by člověk neobětoval… Pokud se operativně něco najde, tak je myslím si vyhráno :lol: :lol: :lol:
Potom přijdu na řadu já!!! Jo a chodíme tam od prosince. Pa Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.06 17:44

Přeji vám hodně moc štestíčka, taky hodně lásky a trpělivosti!!!
A určitě pak dej vědet, jak to dopadlo,ju? :D

Nás čeká Ket a když to nevyjde, tak chceme na 2.pokus IVF.
Snad se všichni dočkáme. Papa a určitě se ozvi, budu čekat. Jarka :D

• Citovat
  • Upravit
2263
3.3.06 11:26

Ahoj Jitlut,
můj manža má také špatné spermie, ale ne tak, aby musel na operaci. Jen tě chci povzbudit, jedna holčina co chodila k nám do deníčku, měla taky ten problém a hned na první pokus čekají dvojčátka! Tak držím palečky, aby to vyšlo i vám! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.3.06 11:44

Ahojky, moc ti děkuji za podporu, kterou všechny potřebujeme. Moc děkuji, no uvidíme. Přeji Ti, aby se i tobě dařilo. Ahojky Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.06 20:41

Ahoj Jituš,
tak jak se máte?DOufám, že se máte moooc dobře…
Určitě dej vědet, jak jste na tom a jak jste pokročili,ju?
Tak papa Jarka

• Citovat
  • Upravit
2518
5.3.06 21:55

Ahoj holky,

chci vám jen popřát moc moc štěstíčka a aby se vám co nejdřív podařilo miminko!!!
Ohledně manželů a odvah… my jsme byli loni na spermiogramu, a přesto že si manžel miminko moc přál, tak jsme to několikrát odložili - já to samozřejmě obrečela.
Ale nakonec se to povedlo, aniž bychom museli podstoupit vyšetření v CAR. I když jsme se na to, po 2,5letech neúspěchu, chystali.
Dnes jsem v 18tt. Takže přeju moc štěstíčka, vážně, z celého srdce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.06 11:19

Ahojky Monaliso,
moc děkujem za Tvé přání…snad budem brzy štastné jako TY a Tobě také moc přeji, at se Ti v těhotenství daří a vše je v pořádku!!!! :D :D :D
Někdy se ozvi,jak se máte :D :D :D Pa Jarka

• Citovat
  • Upravit
25
6.3.06 11:28

Ahojky Jaruš, sice u nás nic nového, ale musím říct, že už docela mám strach, jak se to všechno blíží. Tak se ti ozvu okolo 20. 3 to budu vědět víc. Ahojky Jitka.
Holky, musíme při sobě držet, a podporovat se. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.06 11:42

Jito:
Určitě pak dej vědet, budu na to čekat!!! :D
Moc vám držim palečky a neboj, všechno bude v pořádku… :D :D :D
Jsem ráda, že si takhle můžeme napsat…dodává mi to víc optimusmu a ten potřebujeme - všichni !!!! Hodně štestíčka a držte se !!!! pa Jarka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.3.06 19:43

Ahoj Jarko a Monaliso :! :) :) :)
Tak je operace úspěšně za náma. Na poslední pokus se zdařilo, a našlo se"pár" spermii. Nikomu bych ale tento zákrok nepřála, když jsem viděla, jak manžel trpěl. :! :!
Tak doufám, že se vše zdaří. Děkuji všem, co nám drželi palce…
holky díky… a držte se…pa Jitka :) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí