Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
nemáte někdo zkušennost?
Dcera od ráno stále pospává, je apatická nejí a i pití je obtížné do ní dostat.
V uterý zvracela a měla průjem, včera už byla dobrá a na dietě (bez stolice a zvracení). Dnes ráno opět zvracela a od té dob stále spí, je mimimálně vzhůru.
Byla jsem s ní dopo na dětském a tam ji naměřili nízkou hladinu cukru v krvy (hypoglykemii).Dehydrovaná není, to víme.
Nemáte někdo zkušennost? Co dělat víc, jak ji pomoci…
Děkuji
Osladit piti, pokud je to nahla hypoglykemie. Lepsi by byly asi slozitejsi cukry, aby to nebylo hned pryc, dobra je treba ryze, ta udrzuje urcitou hladinu cukru dyl. Co vam rekla dr.?
pediatrička doporučila, dietku (nemléčnou - klasickou při průjmu) a černý čaj s glukopurem. To dodržujem.
Naše Mudr. nás poslala do té nemocnice, když sem ji řekla, že je spavá až apatická. Tam změřili tu hypoglykemii a zjistili, že na kapačku to není, jelikož dehydrovaná není a poslaly nás domů. Ale jinak dost živé dítě mi stále spí a je jak gumová panenka. Jsem z toho zkrátka nervozní.
rýže je dobrá, ale nedostanu ji do ní, povedlo se mi jen kousek banánu a trochu jablečného pyré.
Jo banan je taky dobry. I jablko. Jen to jsou rychlejsi cukry. U diety se tohle stat muze. Ono by to chtelo zjistit, jestli tu hladinu cukru ma takhle delsi dobu, nebo to byl jen vykyv
Az zacne jist, bude to ok. A nediv se, ze je jak hadrak, telicko proste s necim bojuje. Navic kdyz nema energii
At je brzo fit ![]()
děkuji za uklidnění, pokusím se do ní dostat rýži, třaba v polévce