Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám dceru v osmém ročníku na ZŠ. Vybrala si v pondělí k narozeninám takové „lodičky“ na zhruba 6 centimetrovém podpatku a přišla s tím, že by je chtěla nosit jako přezůvky ve škole. Dnes si je poprvé vzala, ale třídní učitelka ji prý vynadala před celou třídou, že v tom nebude v žádném případě chodit po škole. Prý, že ty podpatky poškozují podlahy ve třídách nebo tělocvičně, kromě toho dělají prý černé šmouhy a jsou nebezpečné. Tak nevím, co z toho je větší nesmysl. Navíc nechápu, proč to nemohla holce říct stranou a musela jí seřvat před celou třídou. Kromě toho mě šokovalo, že dceru poslala do šatny přezout, jiné přezůvky logicky neměla, přičemž venkovní boty jí nedovolila, takže holka chodila jen v ponožkách a to nebezpečné podle ní asi není, já bych řekla, že je mnohem více. Ve školním řádu mají napsáno pouze, že se musí přezouvat, žádná bližší specifikace přezůvek tam není a chození v ponožkách už vůbec ne. Takže mám sto chutí si stěžovat u ředitele na její jednání. Co si myslíte o jednání učitelky a těch nesmyslných argumentech? Jak by se to řešilo u vás? Díky, jsem tu poprvé, snad vkládám správně. ![]()
Já se učitelce nedivím, jako podpatek do školy? No ty fole.
@bubicka Promiň ale napíšu Ti to narovinu. Myslím, že tady není mimo úča ale Ty…
Proč by měla holka v osmé třídě chodit po škole v šesticentimetrových podpatcích?
Přece není lehká děva… Chůze v ponožkách je podle Tebe škodlivá, a chůze na podpatcích ve vývinu ne?
Jako učitelka se možná nechovala úplně ideálně, ale co je to za logiku mít jako přezůvky lodičky na podpatku ![]()
Opět nováček a zas takové téma?
Učitelka je divná??? jako sorry divná jsi ty… joo tyhle matky, ještě si postěžuj na netu na hroznou učitelku ![]()
No na jednu stranu to učitelka evidentně nezvládla…na druhou stranu 6 cm podpatek jako přezuvky…to je snad vtip…myslím, že na to má slečna času dost. to mi fakt nepříjde jako obuv na celodenní nošení. Ale vaše věc.
Hele, a není to zas nějaká provokace? Tohle snad nemůže nikdo myslet vážně ![]()
Já bych v žádném případě dceři takové boty do školy nedovolila, tam opravdu nepatří…
No tak podpatky 6cm nenosím ani já. Ucitelce se nedivím. Fakt je to pro takhle stare děti nebezpecne. Ale na druhou stranu to mohla učitelka podat lepe…
no sorry, ale přezůvky na podpatku??? Tady nebude mimo učitelka, ale matka… To nevystěžuješ ani v Bruselu.
Já myslím žesi nováček při pátku dělá prdélku
páč jinak to je hodně drsná sranda