Hysterická učitelka - přezůvky

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
216
18.10.13 20:49

Hysterická učitelka - přezůvky

Mám dceru v osmém ročníku na ZŠ. Vybrala si v pondělí k narozeninám takové „lodičky“ na zhruba 6 centimetrovém podpatku a přišla s tím, že by je chtěla nosit jako přezůvky ve škole. Dnes si je poprvé vzala, ale třídní učitelka ji prý vynadala před celou třídou, že v tom nebude v žádném případě chodit po škole. Prý, že ty podpatky poškozují podlahy ve třídách nebo tělocvičně, kromě toho dělají prý černé šmouhy a jsou nebezpečné. Tak nevím, co z toho je větší nesmysl. Navíc nechápu, proč to nemohla holce říct stranou a musela jí seřvat před celou třídou. Kromě toho mě šokovalo, že dceru poslala do šatny přezout, jiné přezůvky logicky neměla, přičemž venkovní boty jí nedovolila, takže holka chodila jen v ponožkách a to nebezpečné podle ní asi není, já bych řekla, že je mnohem více. Ve školním řádu mají napsáno pouze, že se musí přezouvat, žádná bližší specifikace přezůvek tam není a chození v ponožkách už vůbec ne. Takže mám sto chutí si stěžovat u ředitele na její jednání. Co si myslíte o jednání učitelky a těch nesmyslných argumentech? Jak by se to řešilo u vás? Díky, jsem tu poprvé, snad vkládám správně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
18.10.13 20:50

Já se učitelce nedivím, jako podpatek do školy? No ty fole.

• Citovat
  • Upravit
n. evill
18.10.13 20:52

@bubicka Promiň ale napíšu Ti to narovinu. Myslím, že tady není mimo úča ale Ty… :nevim: Proč by měla holka v osmé třídě chodit po škole v šesticentimetrových podpatcích? 8o Přece není lehká děva… Chůze v ponožkách je podle Tebe škodlivá, a chůze na podpatcích ve vývinu ne?

• Citovat
  • Upravit
5502

Jako učitelka se možná nechovala úplně ideálně, ale co je to za logiku mít jako přezůvky lodičky na podpatku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.10.13 20:53

A ještě tu o červené karkulce prosím prosím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Opět nováček a zas takové téma?

Učitelka je divná??? jako sorry divná jsi ty… joo tyhle matky, ještě si postěžuj na netu na hroznou učitelku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190

No na jednu stranu to učitelka evidentně nezvládla…na druhou stranu 6 cm podpatek jako přezuvky…to je snad vtip…myslím, že na to má slečna času dost. to mi fakt nepříjde jako obuv na celodenní nošení. Ale vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
18.10.13 20:54

Hele, a není to zas nějaká provokace? Tohle snad nemůže nikdo myslet vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119

Já bych v žádném případě dceři takové boty do školy nedovolila, tam opravdu nepatří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. nozu

No tak podpatky 6cm nenosím ani já. Ucitelce se nedivím. Fakt je to pro takhle stare děti nebezpecne. Ale na druhou stranu to mohla učitelka podat lepe…

• Citovat
  • Upravit
26228

@bubicka

no sorry, ale přezůvky na podpatku??? Tady nebude mimo učitelka, ale matka… To nevystěžuješ ani v Bruselu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
:roll: :roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
6806

Bez se radsi divat na vyvolene! Nuda pri patku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950

Já myslím žesi nováček při pátku dělá prdélku :mavam: páč jinak to je hodně drsná sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí