Hysterická učitelka - přezůvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
18.10.13 22:28
@neumisa píše:
tak tedy podrobně:
ad nebezpečí:
může zakopnout, upadnout, ublížit si
může do ní někdo strčit, upadne, ublíží si - pokud se to stane třeba na schodech, přibere při pádu několik dalších, ublíží sobě i jiným

v případě úrazu bude jako první ječet matinka, jak se to mohlo stát, kde byl dozor. Ani ji nenapadne, že by si přečetla tu část školního řádu o odívání a obutí žáků.

ad povinnost přezouvání:
to je proto, aby se dodržela hygiena a žáci si nepařili nohy 6 hodin v uzavřených botách, ve kterých se do ústavu dostavili. Dále se pak v mokrém a počasí neroznáší po budově bláto, voda a sněhová břečka a snižuje se tak nebezpečí uklouznutí a úrazu.

ještě něčemu nerozumíš?

Příspěvek upraven 18.10.13 v 22:27

A proc to vsechno? :think:

• Citovat
  • Upravit
13141
18.10.13 22:29

No tak jsem si ten pohárek naléla, a jak jsem si sedala, tak jsem ho shodila dekou. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
@nikol.ondrášovka píše:
A proc to vsechno? :think:

mám dneska vysvětlovací náladu - ale už mě to přechází, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809

@omites Kolikátej pohárek sis naléla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
@omites píše:
No tak jsem si ten pohárek naléla, a jak jsem si sedala, tak jsem ho shodila dekou. :zed: :zed:

takové plýtvání :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:30

@neumisa jsi nezmínila daleko snadnější vyvrknutí kotníku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.10.13 22:30
@omites píše:
No tak jsem si ten pohárek naléla, a jak jsem si sedala, tak jsem ho shodila dekou. :zed: :zed:
:lol: už nepij krajanko :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:31
@eva valoi píše:
@omites Kolikátej pohárek sis naléla? :mrgreen:

chceš pravdu? Páty :mrgreen: Ale já jsem vínem odkojená. Jenom do školy mi ho zakázala nějaká hysterka nosit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
@neumisa píše:
mám dneska vysvětlovací náladu - ale už mě to přechází, neboj ;)

Ony se jeste naskytnou doplnujici otazky, setri si sily :D

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
@eva valoi píše:
@Timinka Vypadá to, že se to tu protáhne.

no taky a výměna manželek a je to jasný. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1869
@martinape píše:
@Timinka no jako jasně, nebylo to její, samozřejmě, že se to muselo vrátit. Ale poprvé takhle někomu něco vzala a tak nevěděla - to je asi blbej výraz- spíš ještě neměla tu zkušenost, že je to špatný, že se to nedělá. Zatím si půjčovala, ale teď poprvé vzala. A i přes negativní názory zde si myslím, že pro pochopení toho, že dělá něco, co je nepřijatelné bylo nejlepší vyřešit to hned na místě s tím, aby to ona sama ze své vůle vrátila. Řešit to za hodinu doma mi přijde už trochu pozdě. No nevim, můj názor a vypadá to, že zcela mimo. A omlouvám se ti, za tento můj blbej problém, příště už budu řešit jen neco ve smyslu teorie relativity.

Za hodinu doma ne, ale na miste bez knofliku a druhe holcicky v satne jo. Myslim, ze vsechny skolkove deti uz se setkaly s tim, ze nekdo nekomu neco vzal a mel to vratit. Pokud ne doma, tak ve skolce se s tim setkala urcite. „Blbej problem“ to asi neni, ale asi jsi chtela slyset, jak je ucitelka strasna a holcicka mela dostat tolik casu, kolik chtela, aby se sama rozhodla a vratila to, co vzala. Chtela jsi slyset nas nazor - my s tvym rozhorcenim nesouhlasime. Zeptala ses - dostalas odpoved(i). Myslim, ze u vas s ucitelkou je problem jinde, jak jsi sama naznacila. Zkus takove „drobnosti“ tak nedramatizovat, zlehci ti to situaci a nebudes se tolik citit ukrivdena. Tot muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
18.10.13 22:32
@neumisa píše:
takové plýtvání :zed: :zed: :zed:

plýtvání to je. Je to od místního vinaře, co má víno i v Salonu vín ve Valticích. Za litr chce 40,– Víno velmi kvalitní. Dobrý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.10.13 22:32

Hele a proc vlastne muzou ucitelky nosit podpadky a 15ky ne? :?

• Citovat
  • Upravit
26265
18.10.13 22:33
@omites píše:
@neumisa jsi nezmínila daleko snadnější vyvrknutí kotníku. :kytka:

to nepočítám, slečna přece není dítě a umí chodit, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.10.13 22:33

Celej večer se bráním chuti na skleničku, ale asi nevydžím :zed:

Asi se budu v práci bránit, jak je možné, že mě nenechají chodit na podpatkách kvůli bezpečnosti, a to mi už dávno není 15 a chodit umím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí