Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No tak jsem si ten pohárek naléla, a jak jsem si sedala, tak jsem ho shodila dekou.
![]()
@nikol.ondrášovka píše:
A proc to vsechno?
mám dneska vysvětlovací náladu - ale už mě to přechází, neboj ![]()
@omites píše:
No tak jsem si ten pohárek naléla, a jak jsem si sedala, tak jsem ho shodila dekou.![]()
takové plýtvání
![]()
@omites píše:
No tak jsem si ten pohárek naléla, a jak jsem si sedala, tak jsem ho shodila dekou.![]()
@eva valoi píše:
@omites Kolikátej pohárek sis naléla?
chceš pravdu? Páty
Ale já jsem vínem odkojená. Jenom do školy mi ho zakázala nějaká hysterka nosit. ![]()
@neumisa píše:
mám dneska vysvětlovací náladu - ale už mě to přechází, neboj
Ony se jeste naskytnou doplnujici otazky, setri si sily ![]()
@eva valoi píše:
@Timinka Vypadá to, že se to tu protáhne.
no taky a výměna manželek a je to jasný. ![]()
@martinape píše:
@Timinka no jako jasně, nebylo to její, samozřejmě, že se to muselo vrátit. Ale poprvé takhle někomu něco vzala a tak nevěděla - to je asi blbej výraz- spíš ještě neměla tu zkušenost, že je to špatný, že se to nedělá. Zatím si půjčovala, ale teď poprvé vzala. A i přes negativní názory zde si myslím, že pro pochopení toho, že dělá něco, co je nepřijatelné bylo nejlepší vyřešit to hned na místě s tím, aby to ona sama ze své vůle vrátila. Řešit to za hodinu doma mi přijde už trochu pozdě. No nevim, můj názor a vypadá to, že zcela mimo. A omlouvám se ti, za tento můj blbej problém, příště už budu řešit jen neco ve smyslu teorie relativity.
Za hodinu doma ne, ale na miste bez knofliku a druhe holcicky v satne jo. Myslim, ze vsechny skolkove deti uz se setkaly s tim, ze nekdo nekomu neco vzal a mel to vratit. Pokud ne doma, tak ve skolce se s tim setkala urcite. „Blbej problem“ to asi neni, ale asi jsi chtela slyset, jak je ucitelka strasna a holcicka mela dostat tolik casu, kolik chtela, aby se sama rozhodla a vratila to, co vzala. Chtela jsi slyset nas nazor - my s tvym rozhorcenim nesouhlasime. Zeptala ses - dostalas odpoved(i). Myslim, ze u vas s ucitelkou je problem jinde, jak jsi sama naznacila. Zkus takove „drobnosti“ tak nedramatizovat, zlehci ti to situaci a nebudes se tolik citit ukrivdena. Tot muj nazor.
@neumisa píše:
takové plýtvání![]()
![]()
plýtvání to je. Je to od místního vinaře, co má víno i v Salonu vín ve Valticích. Za litr chce 40,– Víno velmi kvalitní. Dobrý, ne?
Hele a proc vlastne muzou ucitelky nosit podpadky a 15ky ne? ![]()
@omites píše:
@neumisa jsi nezmínila daleko snadnější vyvrknutí kotníku.
to nepočítám, slečna přece není dítě a umí chodit, ne? ![]()
Celej večer se bráním chuti na skleničku, ale asi nevydžím ![]()
Asi se budu v práci bránit, jak je možné, že mě nenechají chodit na podpatkách kvůli bezpečnosti, a to mi už dávno není 15 a chodit umím ![]()
A proc to vsechno?