Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj teď mám poslední dva dny to samá se synem, dostane záchvat není k utišení, pak mu dám láhev vypije 50ml a řve znova. Strašně se u toho vzteká a taky nevím co s ním. Lahev nechce, ale přitom si rve do pusy prsty, že má hlad. Takže taky vůbec nevím co to je a jsem z toho celá zoufalá ![]()
Zdravim maminky
procitam tady komenty…mame skoro 7tydenni dvojcatka a v noci je taky trapi no i naas hystericky plaac, maly nekdy klidne spinka a z niceho nic siileny jekot ale sikeny…ma zavrene oci cely zrudne a jeci dokud na nej nazacneme mluvit a trochu ho nezvedneme…myslite ze muze mit zke sny? vsichni mi tvrdi ze tak male mimi sny mit nemuze…ale proc to tedy tak ma? a mala zacala plakat v noci vydrzi i dve hodiny a je to silene protoze kdyz se cystridaji nespite celou noc…nevime cim to…mala ma treba vsecko je napapana prebalena vypada unavena ale breci a nespi…nevim jak na to…nevite co by mohlo pomoct? Dekuji ![]()
@Adis89 píše:
Ahoj teď mám poslední dva dny to samá se synem, dostane záchvat není k utišení, pak mu dám láhev vypije 50ml a řve znova. Strašně se u toho vzteká a taky nevím co s ním. Lahev nechce, ale přitom si rve do pusy prsty, že má hlad. Takže taky vůbec nevím co to je a jsem z toho celá zoufalá
Jak vam to dopadlo? Prisla jste na to co to bylo? budu rada za kazdou radu…mam tohke u dvojcatek. a nekdy jako ze fakt mazec…jak se vystridaji nespim celou noc dimy ![]()