Neustálý hysterický řev 3m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
30.10.11 21:20

No kolem 3 měsíce bývá růstový spurt. Jestli to trvá týden tak bych to ještě chvilku vydržela. Náš malý to měl stejně, řval furt i po kojení. Po 10 dnech byl klid - na chvilku než přišel další spurt v půl roce:-). Pevné nervy:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 21:22

byla, dostala první hexu.. neměla ale ani teploty nic.. začlo to až tak 5dní po očkování. Také mi to napadlo, ale doktorka říkala, že reakce na to očkování by byla den po nebo dva dny po.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.11 21:23
Mišela1 píše:
No kolem 3 měsíce bývá růstový spurt. Jestli to trvá týden tak bych to ještě chvilku vydržela. Náš malý to měl stejně, řval furt i po kojení. Po 10 dnech byl klid - na chvilku než přišel další spurt v půl roce:-). Pevné nervy:-).

držím držím, snad vydržm :pocitac: :-)

• Citovat
  • Upravit
20557
30.10.11 21:26
Anonymní píše:
byla, dostala první hexu.. neměla ale ani teploty nic.. začlo to až tak 5dní po očkování. Také mi to napadlo, ale doktorka říkala, že reakce na to očkování by byla den po nebo dva dny po.. :nevim:

Jo tak to potom jo. To oni doktoři rádi říkají. Já jsem po očkování měla druhou dceru jako vyměněnou, do očkování zlatý dítě, po očkování bych jí někomu dala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 21:30

Ježiš a jak dlouho se z toho dostávala, jak dlouho to trvalo? A jak si to zvládala? 8-o

• Citovat
  • Upravit
20557
30.10.11 21:32
Anonymní píše:
Ježiš a jak dlouho se z toho dostávala, jak dlouho to trvalo? A jak si to zvládala? 8-o

Napiš mi SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.10.11 21:38

Tak my měli reakci po očkování až po 5 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 21:40

taky takovou šílenou?

• Citovat
  • Upravit
1139
30.10.11 21:44

teplota a brečení. Bylo mi to divný,tak jsem volala doktorce. Ale za dva dny byl pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 21:49

Jdu spát, trochu se připravit, až se ta naše tyranka, probudí a žačne to zase znova… snad to bude lepší :cry:
Jen doufám, že jí nic neni, nebolí a je třeba jen mrzutá…?

• Citovat
  • Upravit
1139
30.10.11 21:50

Tak dobrou noc,ať se vám to zlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 21:52

snad!!! :mrgreen: děkuji za sdílení starostí a názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4263
30.10.11 21:52

Ahoj, zkus na uklidnění Bílý šum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.10.11 23:11
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
byla, dostala první hexu.. neměla ale ani teploty nic.. začlo to až tak 5dní po očkování. Také mi to napadlo, ale doktorka říkala, že reakce na to očkování by byla den po nebo dva dny po.. :nevim:
Jo tak to potom jo. To oni doktoři rádi říkají. Já jsem po očkování měla druhou dceru jako vyměněnou, do očkování zlatý dítě, po očkování bych jí někomu dala. :nevim:

Peggy omlouvám se i zakladatelce, ale zaujala mě tahle tvá odpověď......Moje mladší dcerka je taky hodně uplakaná, dráždivá, ukňouraná-zakládala jsem si kvůli tomu spoustu diskuzí-a na popud mojí mamky jsem si uvědomila, že toto začalo po prvním očkování-tenkrát měla večer první hysterickej záchvat od tý doby je jak vyměněná :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
30.10.11 23:18

Zakladatelko…taky přeju pevný nervy a jak tu někdo psal-jestli jsi to byla ty-už si nepamatuju-kdyby se to nelepšilo v dohledný době, tak určitě nějaký vyšetření :kytka: :kytka: :kytka:
Přeci jenom je lepší něco vyloučit, než podcenit :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky