Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No kolem 3 měsíce bývá růstový spurt. Jestli to trvá týden tak bych to ještě chvilku vydržela. Náš malý to měl stejně, řval furt i po kojení. Po 10 dnech byl klid - na chvilku než přišel další spurt v půl roce:-). Pevné nervy:-).
byla, dostala první hexu.. neměla ale ani teploty nic.. začlo to až tak 5dní po očkování. Také mi to napadlo, ale doktorka říkala, že reakce na to očkování by byla den po nebo dva dny po.. ![]()
Mišela1 píše:
No kolem 3 měsíce bývá růstový spurt. Jestli to trvá týden tak bych to ještě chvilku vydržela. Náš malý to měl stejně, řval furt i po kojení. Po 10 dnech byl klid - na chvilku než přišel další spurt v půl roce:-). Pevné nervy:-).
držím držím, snad vydržm
![]()
Anonymní píše:
byla, dostala první hexu.. neměla ale ani teploty nic.. začlo to až tak 5dní po očkování. Také mi to napadlo, ale doktorka říkala, že reakce na to očkování by byla den po nebo dva dny po..
Jo tak to potom jo. To oni doktoři rádi říkají. Já jsem po očkování měla druhou dceru jako vyměněnou, do očkování zlatý dítě, po očkování bych jí někomu dala. ![]()
Ježiš a jak dlouho se z toho dostávala, jak dlouho to trvalo? A jak si to zvládala? ![]()
Anonymní píše:
Ježiš a jak dlouho se z toho dostávala, jak dlouho to trvalo? A jak si to zvládala?
Napiš mi SZ
teplota a brečení. Bylo mi to divný,tak jsem volala doktorce. Ale za dva dny byl pokoj.
Jdu spát, trochu se připravit, až se ta naše tyranka, probudí a žačne to zase znova… snad to bude lepší ![]()
Jen doufám, že jí nic neni, nebolí a je třeba jen mrzutá…?
peggy.sl píše:Anonymní píše:Jo tak to potom jo. To oni doktoři rádi říkají. Já jsem po očkování měla druhou dceru jako vyměněnou, do očkování zlatý dítě, po očkování bych jí někomu dala.
byla, dostala první hexu.. neměla ale ani teploty nic.. začlo to až tak 5dní po očkování. Také mi to napadlo, ale doktorka říkala, že reakce na to očkování by byla den po nebo dva dny po..
Peggy omlouvám se i zakladatelce, ale zaujala mě tahle tvá odpověď......Moje mladší dcerka je taky hodně uplakaná, dráždivá, ukňouraná-zakládala jsem si kvůli tomu spoustu diskuzí-a na popud mojí mamky jsem si uvědomila, že toto začalo po prvním očkování-tenkrát měla večer první hysterickej záchvat od tý doby je jak vyměněná
![]()
Zakladatelko…taky přeju pevný nervy a jak tu někdo psal-jestli jsi to byla ty-už si nepamatuju-kdyby se to nelepšilo v dohledný době, tak určitě nějaký vyšetření
![]()
Přeci jenom je lepší něco vyloučit, než podcenit
![]()