Neustálý hysterický řev 3m

Anonymní
30.10.11 20:40

Hysterický řev 3m - pomóóóc

Zdravím. Máme 3měsíční holčičku. Netušim, co jí může být, ale dokáže skoro celý den prořvat.. už jsem z toho zralá na psychiatra :zed:
Hlad by mít neměla..kojim, ale když tohle začlo, přikrmuju a žádné zlepšení…
Prdíky snad taky ne, vypozorovala jsem, že ty u nás vypadaj jinak a hlavně krásně prdí…
Hrozně slintá, strká si ručičky do pusinky, ale dásničky zarudlé nemá, tak zoubky taky nee, nevim…
Teploty nemá…
Bojkotuje jedno prso.. přijme ho akorát v noci, když je rozespalá, to taky nechápu…
Celý dny ji mám jen na ruce, jak ji položim a chci se jít najíst, vyčurat atd. spustí hronej pláč, zmodrá, je hysterická… nejhorší je, že tohle už dělá i při chování.. musela jsem ji postříkat studenou vodou, už jsem měla strach, aby se nadechla.. je to na palici. Doktorka řikala, že v tomhle věku je těžké určit čím to je..jestli jsou to zuby, hlad :roll: Už si nevim rady..tohle neni normální..
Radíte někdo něco? Měla jste to některá taky s dítkem?? Už nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
30.10.11 20:45

Ahojky my to měli, malej nakonec přestal papat, byli jsme v nemocnici a byla z toho alergie na bílkovinu kravského mléka. Ale pokud nemá průjem a vyrážku asi to nebude ono. Byl to jen nápad, mám to ještě v živé paměti, řev to byl děsnej, soucítím s tebou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.10.11 20:48

a začal ti tak plakat až teď poslední dobou nebo už to trvá dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 20:49

Vyrážku teda nemá, jen okolo pusinky. Doktorka říkala, že je to podráždění od mléka, jak je dlouho přisátá… Noo už fakt nevim… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.11 20:52

Tak týden…
Naši tvrdí, že je rozmazlená.. je fakt, že jsem ji nenechávala nikdy třeba vyřvat, pochovala jsem, potulila a bylo to v pohodě, ale co předvádí ted to je síla. Odmítá i manžela když si ji vezme, abych si odpočala..

• Citovat
  • Upravit
1865
30.10.11 20:58

Anonymní, my máme něco podobného, i když ne v tak extrémní formě. Malej (2,5 měsíce) začal být zničeho nic dost plačtivý, a to bez důvodu, i když předtím moc neplakal (nepočítám krátce po narození, kdy byl jako každé mimi vyoraný ze všeho kolem něj).

Malej se dokáže krásně vyprdíkovat sám, takže prdíky to nejsou, zuby snad taky ne, přestalo ho bavit i dudání a prso už má jen na jídlo (zvláštní, že má taky jedno prso víc oblíbený než druhý), nic ho nebaví, chovat nechce, hrát si nechce, jen v kočáru je celkem spokojený.

Usoudila jsem, že je to růstový spurt. Jak se ti chovala malá před tím? Je taová od narození, nebo změna v poslední době? Jak spí?

U nás to trvalo asi týden a pak přišlo menší zlepšení, ne že by neřval, řve, ale hysteráků je míň. Malej mi navíc skoro vůbec nespí a večerní uspávání je horor (uspávám i tři hodiny za děsnýho řevu).

Nám pomohlo zavinutí, časté změny aktivit a těsný kontakt se mnou, klidně si jí dej nahou na svoje nahý tělo, aspoň malej to má tak rád. Musíme vydržet, snad bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
30.10.11 20:59

Rozmazlené takhle malé dítě být nemůže, vždyť je to miminko, pokud mu něco chybí, bolí atd. tak pláče. Jsem trochu alergická na tyhle názor starší generace :-)

Ale co jí může být teda netuším, nám děti kvůli bříšku brečeli od malička. To pak může dítě i prořvat celý den. Na zuby to vypadá brzo, i když možná i vyjímky se najdou.

Kdyby to přetrvávalo, tak bych si vynutila nějaké další testy a vyšetření u doktorky.

• Citovat
  • Upravit
1139
30.10.11 21:04

rozmazlená neni, něco jí chybí. Mě takhle řval syn,byl hladový, nestačilo mu mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.10.11 21:05

Jak dlouho tohle jeho chování trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.10.11 21:05
Anonymní píše:
Tak týden…
Naši tvrdí, že je rozmazlená.. je fakt, že jsem ji nenechávala nikdy třeba vyřvat, pochovala jsem, potulila a bylo to v pohodě, ale co předvádí ted to je síla. Odmítá i manžela když si ji vezme, abych si odpočala..

Aha, já myslela, jestli to třeba nemá koliku, ale to by měl už dýl. Jestliže ti ho doktorka prohlídla a žádný problém nenašla, tak si myslím, že to je jen přechodné období a nezbývá nic jiného, než to přečkat. Mě to taky přišlo nekonečné, ale dočkala jsem se. A že je rozmazlená je hloupost. Vždyť je ještě malinký. Opravdu to vydrž, hodně se s ním mazli, aby tě pořád cítil u sebe. Chápu, je to na palici, ale časem se to zlepší. A vyřvat bych teda určitě nenechávala. Je ještě maličký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.10.11 21:08
katulka.k píše:
Anonymní píše:
Tak týden…
Aha, já myslela, jestli to třeba nemá koliku, ale to by měl už dýl. Jestliže ti ho doktorka prohlídla a žádný problém nenašla, tak si myslím, že to je jen přechodné období a nezbývá nic jiného, než to přečkat. Mě to taky přišlo nekonečné, ale dočkala jsem se. A že je rozmazlená je hloupost. Vždyť je ještě malinký. Opravdu to vydrž, hodně se s ním mazli, aby tě pořád cítil u sebe. Chápu, je to na palici, ale časem se to zlepší. A vyřvat bych teda určitě nenechávala. Je ještě maličký

Omlouvám se, předělávám ti holčičku na chlapečka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.11 21:08

Změna je určitě v poslední době.. trvá to cca týden.. Už od narození byla víc uplakaná než mimnka z okolí, ale dalo se to. dala se hlavně utišit..u prsa, chováním, hraním. Teď nic..
Uspávání je taky šílený. Usne spíš vysílením.. ale spí tak od 20-21h do 3-4h takže usuzuji, že hlad si mít nebude.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1139
30.10.11 21:14

my tenkrát dopadli tak, že jsme skončili na neurologii se závěrem-zvýšená dráždivost. řval řval a řval. Ale musim říct, že to samo přešlo tak ve 4.měsíci a pak byl hrozně hodný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Katulka: v pohodě, to nevadí… :mrgreen:
Doktorce jsem volala a popsala tuhle situaci a ona jen řekla, že v tomhle věku težko soudit, at přikrmim… :zed: mazlim se jak jen můžu…chovám, tulim :nevim:
bessy přikrmuju a deset minut po jídle je to to samé
peggy tak týden

• Citovat
  • Upravit
20557
Anonymní píše:
Změna je určitě v poslední době.. trvá to cca týden.. Už od narození byla víc uplakaná než mimnka z okolí, ale dalo se to. dala se hlavně utišit..u prsa, chováním, hraním. Teď nic..
Uspávání je taky šílený. Usne spíš vysílením.. ale spí tak od 20-21h do 3-4h takže usuzuji, že hlad si mít nebude.. :nevim:

Nebyla očkovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky