Ibalgin 400 ve 30tt.

Anonymní
22.3.19 20:25

Ibalgin 400 ve 30tt.

Zdravím, četla jsem spoustu diskusí o tom že nesmím Ibalgin. Víc jak 3 dny mě ale bolí zuby.. Brala jsem 1× denně 1,5 paralenu ale dnes i po 4 prášcích bolest neustálá. Zítra jdu konečně na pohotovost. Chci se především zeptat jak moc může 1 prášek prckovi ublížit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
22.3.19 20:27

Jeden mu neublíží. Já si brala ve 30tt na záda jeden a všechno v pohodě. Lepší než se trápit, kor když jdeš zítra k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.3.19 20:27

1 prášek by ublížit neměl, ale pokud je to bolest že se to fakt nedá, tak jeden ibalgin to fakt nevytrhne, jestli se ti uleví tak jenom na malou chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
22.3.19 20:33

Jeden ti neublíží, ale na ty zuby ani nejspíš nepomůže. Pokud jsi ale měla už 4 paraleny, tak bych byla opatrná. Proč jsi nešla normálně k zubaři a trápíš se x dní čekáním na pohotovost, kam mimo jiné můžeš i ve všední den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
22.3.19 20:34

Mas si vzit 2 paraleny. 1 je na +-50kg. Je to napsany v letaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 20:35

Díky za uklidnění, ty články na netu mě trochu vyděsili. Stačí aby to nebolelo následujících 12h. ráno jsou na pohotovosti :)

• Citovat
  • Upravit
37131
22.3.19 20:40
@Anonymní píše:
Díky za uklidnění, ty články na netu mě trochu vyděsili. Stačí aby to nebolelo následujících 12h. ráno jsou na pohotovosti :)

1 ibalgin tě ale bolesti na 12 h nezbaví. Proč si nešla k zubaři včera anebo dneska když tě to bolí už 3 dny a místo toho čekáš na sobotu na pohotovost, kde z tebe určitě budou odvareni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 21:04
@Kriss Tina píše:
1 ibalgin tě ale bolesti na 12 h nezbaví. Proč si nešla k zubaři včera anebo dneska když tě to bolí už 3 dny a místo toho čekáš na sobotu na pohotovost, kde z tebe určitě budou odvareni??

K mému zubaři to je přes půl republiky, jelikož ho nevyhledávám tak často tak jsem si zubaře nehledala v současném místě bydliště.

• Citovat
  • Upravit
24992
22.3.19 21:08
@Anonymní píše:
K mému zubaři to je přes půl republiky, jelikož ho nevyhledávám tak často tak jsem si zubaře nehledala v současném místě bydliště.

tvl, tak to je hlaska tydne 8o a co budes delat, kdyz ti na pohotovosti zub provizorne opravi a poslou ted k tvemu zubari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.19 21:16
@debra.morgan píše:
tvl, tak to je hlaska tydne 8o a co budes delat, kdyz ti na pohotovosti zub provizorne opravi a poslou ted k tvemu zubari?

Během těch pár dní co mě to bolí jsem se už ptala po nějakém zubaři tady, takže svou chybu napravím a někoho si zde vyberu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
108
22.3.19 21:16

Jestli jeden prášek nevím, ale rozhodně ve třetím trimestru neužívat.Taky jsem měla trable se zuby a můj gynekolog říkal, že se po Ibalginu může předčasně uzavřít Botalova dučej. Pokud máte pochybnosti, tak si zavolejte na gyn pohotovost popř. porodnici a tam poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.3.19 22:03

Ibalgin resp. ibuprofen (Brufen, Nurofen atd.)ve 3. trimestru rozhodně nebrat! Na bolest je v těhotenství bez rizika jedině ten paracetamol (Paralen).
Zkusila bych to vydržet do zítřka s paralenem a ledovými obklady a pak hned na tu pohotovost. Ibuprofen bych neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí