ICSI - průběh

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1506
10.11.20 19:03

ICSI - průběh

Ahoj holky :kytka:

mohla by mi některá z vás poradit - jak je to s časovou posloupností u metody ICSI? :) Mám si za 14 dnů volat pro léky, kde mi bude všechno vysvětleno, ale já jsem strašně nedočkavá a tím, že jsou příští měsíc svátky, se bojím, abychom nakonec nestartovali „až“ v lednu :oops:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
10.11.20 19:08

No ja nevim, jestli to dobre chapu, ale ICSI je metoda, kdy se zavede spermie primo do vajicka, neni v tom jina posloupnost, nez ivf bez toho..jestli za 14dni zacinas s hormony, tak cca za 30 dni +- pujdes na punkci vajecniku a partner da sperma, pak se metodou ICSI oplodni zrala vajicka a pak budete cekat podle toho, jak jste si zvolili delku kultivace..takze, jestli bude vse ok, do vanoc vlozeni embrya stihnete :-). Drzim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
10.11.20 19:11

@Melodie91 nene, za 14 dnů jsem myslela pokyn, že si mám zavolat kolem 20 DC, abych si je potom vyzvedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.11.20 19:11

Kdyby te neco zajimalo, napis klidne zpravu, my mame za sebou ivf s icsi a kultivaci embryi 5 dni, miminko mame z 1. KETu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.11.20 19:16
@leylen píše:
@Melodie91 nene, za 14 dnů jsem myslela pokyn, že si mám zavolat kolem 20 DC, abych si je potom vyzvedla :D

Jo tak, no jestli si vzpominam dobre, tak prvni injekce se dava 2. nebo 3. den ms a pak do ovulace, tak jestli si vedes ms kalendar, tak by ten odber vychazel cca na pristi ovulacia transfer pak za dalsi 3 az 5 dni..my chodili do gennetu a tam byli treba porad..nedele, svatky..spis si rozmysli, jestli to chcete vsechno pres svatky absolvovat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.11.20 20:34

Cekaní na MS

Ahoj ženy,

Mam po treti injekci na zastaveni mestruace (vyvolani umeleho prechodu) aby se mi zmencila Endometrioza. A ted se chci zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti po jak dlouhe dobe prijde menstruace abych mohla zahajit pichani hormonu pro IVF ICSI.

Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.5.22 18:19

ICSI po 40

Ahojky, jsem tu nová, tak se moc neorijentuji. V pátek jsme byli poprvé v gennetu na první konzultaci, byla nám nabídnuta metoda ICSI. Je mi 42,příteli 36 oba děti máme, ale chtěli bychom společné. Rok se snažíme, ale bez úspěchu. Jsem ted na pochybách zda to podstoupit, genetiku si určitě necháme udělat, ale přeci jen se mi to rozleželo. Je tu nějaká maminka, která toto podstoupila v takovém věku? Moc děkuji Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí