Injekce na vyvolání menstruace a špinění

Anonymní
4.11.20 23:15

Injekce na vyvolání menstruace a spineni

Dobrý večer,

Mam dotaz v utery jsem byla na ultrazvuk kvuli tomu, ze jsem nedostala menstruaci. Doktor mi nechal píchnout vyvolavaci injekci.
Ten den jsem zacala spinit, ale na vlozce nic. Dneska mi to spineni prislo pres den trochu silnejsi, ale vecer zeslablo.
Muzu to považovat za zacatek menstruace?
Jde o to, ze podstupuji pristi cyklus Embryotransfer a mam si pichat 3.dc menopur.

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12655
5.11.20 06:08
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

Mam dotaz v utery jsem byla na ultrazvuk kvuli tomu, ze jsem nedostala menstruaci. Doktor mi nechal píchnout vyvolavaci injekci.
Ten den jsem zacala spinit, ale na vlozce nic. Dneska mi to spineni prislo pres den trochu silnejsi, ale vecer zeslablo.
Muzu to považovat za zacatek menstruace?
Jde o to, ze podstupuji pristi cyklus Embryotransfer a mam si pichat 3.dc menopur.

Dekuji

Vyvolavacka muze trvat az 14 dni nez prijde ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
5.11.20 06:58

Ne, začátek menstruace je až když se dostaví krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.11.20 10:36

Ne, stalo se mi to samé. Ale „pravá“ menstruace přišla až po týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.24 20:40

Hezký večer, měla jsem zpoždění s ms 19 dní, test byl negativní a dr na ultrazvuku nic neviděla, říkala, že jsem nemusela vůbec mít ovulaci (měla jsem dost stresové období, do toho jsem byla nemocná a píchala jsem si injekce na ředění krve) - je možné že i tohle mělo vliv na zpoždění. Každopádně mi píchla injekci na vyvolání ta byla ve čtvrtek a dnes v pondělí už jsem si myslela, že jsem to dostala, ale pak už celé odpoledne na vložce nic. Bolí mě prsa jak kdybych to měla normálně dostat. Je tu někdo s podobnou zkušeností? Už jsem z toho nervózní a chci mít už normálně mences :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí