Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý
.
Celkem povedený oxymorón
To by měly učitelky češtiny používat jako příklad ![]()
@Samamama píše:
95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý
.
zapomněla si napsat impotent a upoutaný na lůžku, já jen aby bylo jasno, že se nebudem pouštět do žádných větších akci, ono nikdy nevíš.
Každopádně pro mě je ideální můj přítel, vysokej, svalnatej, sportovec, chytrej, milej, pracovitej, nepije a nekouří, vtipnej, krásnej a voní
jinak bych s ním ani nebyla a nezakládala rodinu
![]()
Tmavý krátký vlasy, zelený oči, trochu zarostlej, chlupatej, trochu drsňák, ale ne zas moc. Musí mít rád zvířata. Sebevědomej, ale ne arogantní, s prací, která ho baví. Vtipnej a musí rád cestovat, ne žádný povaleč, co furt jenom čumí na bednu…Mám takového doma, ale není rozhodně ideální, má taky své mouchy. Ideál neexistuje.
Ještě jsem ho nepotkala, ale doufám že se potkáme
ale vzhledově vysokej, urostlej, dlouhý vlasy, vousky - tak toho jsem „potkala“ a byl super ![]()
jinak aby byl spolehlivej, tolerantní, upřímný, hodný, vtipný, laskavý, pracovitý, samostatný - né mamánek - existuje?? jestli jo tak ho už nějaká máte doma co
![]()
Ten můj
, zcestovalej bludnej holanďan
,kterej jde tam kam chci já a kteryho pořád zajímá můj názor.
@pelmenka píše:
Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči![]()
Pro život je nejlepší chlap s hnědými oči. ![]()
@pelmenka píše:
Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči![]()
Pokud ma chlap dlouhe vlasy, vylozene se mi hnusi. Chlap podle me nema mit dlouhy vlasy. Je to zzenstile. Jinak pro me je idealni ten co mam doma. Proto s nim taky jsem. Hnedy vlasy, hnedy oci, udelanej, siroky ramena. Nekouri ( nesnesu vedle sebe kuraka), nechlasta, po hospodach nevysedava, penize vydela, neni liny, sportovne zalozeny. Miluje me a udelal by pro me a nas vztah vse ![]()
Idelani je ten muj, miluje nas, mam absolutne svuj prostor, nikdy se me nepta, je milej, hodnej, nikdy me neurazi, ani ze srandy. Vazi si me a ja jeho. ![]()
Modrookej blonďák
a doma mám hnědookýho tmavovlasýho, ale pro mě ideálního chlapa
![]()
Dlouhé rovné tmavé vlasy určo. Vyšší, štíhlý, spíš holčičí postava. Jemné ruce.
A znáte ten vtip? Kamarádka říká druhé-Já mám tak krásnýho a užasnýho chlapa. Dělá domácí práce, modrý oči, hodnej a tolerantní. A druhá ji na to řekne-A prosím tě, v kterým obchodě jsi ho koupila?
![]()
@rejžička píše:
Dlouhé rovné tmavé vlasy určo. Vyšší, štíhlý, spíš holčičí postava. Jemné ruce.
jé to bych ti mohla dohodit toho svýho. Já už ho moc nechci. Na mně je moc jemnej, mladej a mírně holčičí, i když má spoustu pěkných vlastností, obdivuju spíš sebevědomé, urostlé pohodáře.