Ideální chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anonymoussss
14.9.13 08:15

Můj ideál nesmí být žádná mánička, takže dlouhé vlasy určitě nee, přijde mi to velmi nepřitažlivé, stejně jako vytvarovaná bradka, čárka na bradě mě vyloženě odpuzuje, je to jako kdyby měl chlap p. ču na obličeji :nevim: Výška 190 cm, svalnaté ruce, ale ne zas moc. Pevný větší zadek, větší penis. Koberec na zádech mi přijde hnusný, toleruju pár chloupků. Hodně se dívám na zuby, sama si na nich zakládám. Nemám ráda srostlé obočí. A příliš hubené nohy. A velké orlí nosy. A zgelované vlasy. Nesnáším náušnice kdekoliv a moc šperků, prsteny atd jsou na chlapech strašné :roll: Pak samozřejmě nekuřák, tolerantní, sebevědomý, ale nenamyšlený, vzdělaný, se smyslem pro humor, zajištěný, bez závazklů, chlap do nepohody, který mě podrží ve špatných chvílích a nechá si pomoct když potřebuje on sám. To by bylo tak zhruba vše :) Jsem si vědoma, že budu muset udělat hodně kompromisů a ústupků, pokud nebudu chtít zůstat sama 8)

• Citovat
  • Upravit
7240
14.9.13 08:23
@Anonymní píše:
jé to bych ti mohla dohodit toho svýho. Já už ho moc nechci. Na mně je moc jemnej, mladej a mírně holčičí, i když má spoustu pěkných vlastností, obdivuju spíš sebevědomé, urostlé pohodáře.

Jej, tak pošli fotku a rovnou i mail! :mrgreen: Jen mě zarazilo - on není pohodář? To by mi asi dost vadilo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
14.9.13 08:32
ncc1701 píše:
Bruce Willis, drsňák se smyslem pro humor a inteligencí (tedy jeho mix v rolích ve Smrtonosný pasti, Měsíčním svitu a Šestém smyslu) :-) A vypadá pořád hodně dobře :-)
Edit: Vlastně jednu chybu má - to malé dítě nemá se mnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jsi mě celkem potěšila, jsem inteligentní, mám smysl pro humor a účes jako Bruce Willis. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a samozřejmě taky cvičím, abych vypadal jako drsňák. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.9.13 08:34
@pelmenka píše:
Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči :twisted: :D
:lol: tak to jako myslíš toho mýho? 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.9.13 08:41

@Jemys :potlesk: :potlesk: ano ano ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.9.13 08:49

Jak říká moje maminka, ideální chlap je ženská :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.9.13 08:56
@Samamama píše:
95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama :mrgreen:. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý :mrgreen:.

A zapomněla jsi napsat, že by měl mít 42 horečky :mrgreen: On i chlap bez rukou a v takovém to věku může vydržet dlouho (a je plodný) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
14.9.13 09:06

Idealni chlap?… - ja? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.9.13 09:06

Ideální chlap je můj manžel :srdce:, jen by mohl vyhrát ve sportce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
14.9.13 10:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
14.9.13 10:26

Trochu rebel trochu slušnák, zodpovědný, věrný upřímný, rodinný typ, aby s ním byla sranda a musí mě přitahovat a to je můj miláček. :-)

• Citovat
  • Upravit
187
14.9.13 11:12

@berry4 no jistě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
14.9.13 13:01

@pelmenka idealni chlap sedi vedle..chroupe zase neco sladkyho a smeje se blbejm vtipum a chce, abych se smala taky, i kdyz ten serial neposloucham… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1967
14.9.13 22:16
@catherine100 píše:
Jak říká moje maminka, ideální chlap je ženská :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:
:palec: už 10 let praktikuju :mrgreen: můžu vřele doporučit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.9.13 22:26
@Admila píše:
Ideální chlap je můj manžel :srdce:, jen by mohl vyhrát ve sportce :dance:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit