Ideální chlap

187
13.9.13 23:22

Ideální chlap

Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
13.9.13 23:25

Ideální chlap:
Nekouří, nepije, nezahýbá, neexistuje :D
promiň, musela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
13.9.13 23:25

Mě se líbí ten můj..menší asi jak já..hnědé úpřimné oči a plný rty..s dobrým srdcem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
13.9.13 23:26

Ideální? Na vzhledu nezáleží. Záleží kolik vydělává, jak se chová, je-li schopen zabezpečit rodinu, pomáhat s výchovou dětí.
Pro mě nejideálnější?

• nekuřák, neochlasta, nemamánek, s dobrou prací, co rád cestuje a nesedí jen doma na řiti.
  • Citovat
  • Upravit
1040
13.9.13 23:26

Uprimny, laskavy a se srdcem na dlani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
13.9.13 23:27
@Tiger-lily píše:
Ideální chlap:
Nekouří, nepije, nezahýbá, neexistuje :D
promiň, musela jsem.

tot je dobrý.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.9.13 23:31

95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama :mrgreen:. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
13.9.13 23:31
@pelmenka píše:
Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči :twisted: :D

Tak od pohledu je to Keanu Reeves, od povahy je to ten boxer v podání Bruce Willise v Pulp Fiction (doma: „To nevadí, lásko, že jsi zapomněla ty hodinky po tátovi, to se stane, miluju tě a teď se pro ně jdu vrátit..“ za dveřma: „Kráva blbá, jak na ty hodinky mohla zapomenout?“).
A v reálu je to můj muž, který má se mnou svatou trpělivost, přehlíží mé sobectví, vvažuje moji lenost a ustupuje mojí dominanci.. Prostě ho nelze než :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.9.13 23:32

Bruce Willis, drsňák se smyslem pro humor a inteligencí (tedy jeho mix v rolích ve Smrtonosný pasti, Měsíčním svitu a Šestém smyslu) :-) A vypadá pořád hodně dobře :-)
Edit: Vlastně jednu chybu má - to malé dítě nemá se mnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13.9.13 23:41

Pro me je idealni ten, kteryho jsem si vzala:-)miluje nasi dcerku a me, je schopny pro nas udelat cokoliv, naladeny na stejne vlne jako ja, skoro na vsem se shodneme, pomuze mi, je strasne hodnej, uprimnej, krasny kratky kudrnaty vlasky, velke zelenohnede oci s dlouhyma rasama a, vysokej. takze pro me ideal jak uvnitr, tak i zvenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
13.9.13 23:41

Tak to jsem já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.9.13 23:43

Pracuje, nekouří, neběhá za ženskýma, nechlastá, má rád děti, není to mamánek, plní mi moje přání :), je hodný, chrání mě a nelže.
Jo a vzhled? Vždycky se mi líbili - a líbí - chlapi s hnědýma očima, a mám modrookýho.
A teď jsem koukla na toho svého, co vedle mě spí na gauči a ještě bych nejraději napsala - a ideální chlap nechrápe! Ale to přežiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
13.9.13 23:43
@martin 35 píše:
Tak to jsem já
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.9.13 23:47

Tmavé vlasy, černé oči, vyšší, macatejší ale né „tlustý“,, milý, ale krapet drzý chlupatý ale né jak medvěd :lol:
prostě chlap jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.9.13 23:48
@Samamama píše:
95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama :mrgreen:. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý :mrgreen:.

Holka, zapomněla jsi na to, aby na tebe všechno přepsal, a teprve pak umřel :! :! :! :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí