Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči
![]()
Ideální chlap:
Nekouří, nepije, nezahýbá, neexistuje ![]()
promiň, musela jsem.
Mě se líbí ten můj..menší asi jak já..hnědé úpřimné oči a plný rty..s dobrým srdcem..
Ideální? Na vzhledu nezáleží. Záleží kolik vydělává, jak se chová, je-li schopen zabezpečit rodinu, pomáhat s výchovou dětí.
Pro mě nejideálnější?
@Tiger-lily píše:
Ideální chlap:
Nekouří, nepije, nezahýbá, neexistuje
promiň, musela jsem.
tot je dobrý.. ![]()
95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama
. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý
.
@pelmenka píše:
Jaký je váš typ chlapa?
Mě se třeba líbí chlap s dlouhými vlasy a modrými oči![]()
Tak od pohledu je to Keanu Reeves, od povahy je to ten boxer v podání Bruce Willise v Pulp Fiction (doma: „To nevadí, lásko, že jsi zapomněla ty hodinky po tátovi, to se stane, miluju tě a teď se pro ně jdu vrátit..“ za dveřma: „Kráva blbá, jak na ty hodinky mohla zapomenout?“).
A v reálu je to můj muž, který má se mnou svatou trpělivost, přehlíží mé sobectví, vvažuje moji lenost a ustupuje mojí dominanci.. Prostě ho nelze než
![]()
Bruce Willis, drsňák se smyslem pro humor a inteligencí (tedy jeho mix v rolích ve Smrtonosný pasti, Měsíčním svitu a Šestém smyslu)
A vypadá pořád hodně dobře ![]()
Edit: Vlastně jednu chybu má - to malé dítě nemá se mnou
![]()
Pro me je idealni ten, kteryho jsem si vzala:-)miluje nasi dcerku a me, je schopny pro nas udelat cokoliv, naladeny na stejne vlne jako ja, skoro na vsem se shodneme, pomuze mi, je strasne hodnej, uprimnej, krasny kratky kudrnaty vlasky, velke zelenohnede oci s dlouhyma rasama a, vysokej. takze pro me ideal jak uvnitr, tak i zvenku
Pracuje, nekouří, neběhá za ženskýma, nechlastá, má rád děti, není to mamánek, plní mi moje přání
, je hodný, chrání mě a nelže.
Jo a vzhled? Vždycky se mi líbili - a líbí - chlapi s hnědýma očima, a mám modrookýho.
A teď jsem koukla na toho svého, co vedle mě spí na gauči a ještě bych nejraději napsala - a ideální chlap nechrápe! Ale to přežiju…
Tmavé vlasy, černé oči, vyšší, macatejší ale né „tlustý“,, milý, ale krapet drzý chlupatý ale né jak medvěd ![]()
prostě chlap jak má být ![]()
@Samamama píše:
95 let, miliardář bez příbuzných, s ochrnutýma oběma rukama. No a po jeho smrti může přijít ten o něco méně dokonalý
.
Holka, zapomněla jsi na to, aby na tebe všechno přepsal, a teprve pak umřel
![]()