Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
tak mě napadl námět na takové tlachající vlákno - Jaký je podle Vás ideální kalendářní měsíc pro porod?
Mě se třeba líbilo dubnové miminko.
Otěhotněla jsem v srpnu, největší nevolnosti jsem měla v září, kdy už nebyla taková horka, na Vánoce jsem byla v polovině a ještě jsem se mohla hýbat a vešla do svého oblečení, na jaře mi začaly otoky, ale to už jsem mohla vytáhnout tenisky
Po porodu hned ven, protože bylo hezky a očistky končily v prvním příchodem horkých dnů.
Podobné téma tu bylo nedávno
rodila jsem koncem května a nemůžu si stěžovat ![]()
Rodila jsem loni na konci ledna a druhe dite planuji taky tak.
Svoje obleceni a boty jsem nosila az do porodu.
@Lekninka91 píše:
Podobné téma tu bylo nedávnorodila jsem koncem května a nemůžu si stěžovat
Můžeš mě tam označit? Nenašla jsem ji a docela bych si početla jak to mají ostatní ![]()
Za mě léto, syn byl v srpnu a druhé má termín teď v červenci. Mám nejmíň práce kolem zvířat a nemusím topit
. Manžel je po - pá mimo domov, tak je vše na mě.
Obě dvě děti mám v dubnu (jedno na začátku a jedno na konci) a bylo to celkem fajn. Neumím si představit, být těhotná přes léto ![]()
Já mám prvního narozeného v září, horka už nebyly, ale ani zima. Druhého mám koncem května, takže se narodil do pěkného počasí. Oboje mi přišlo fajn.
Rodila jsem začátkem července a podruhé bych taky brala léto nebo jaro.
Já si myslím, že ten duben, květen, červen a pak myslím, že i září i říjen, když je teplý..
Jenom pěkně tneký fusak svetřík sluníčko, listí padá.
Ja ted cekam nase prvni miminko v cervnu a ted pres zimu obleknu jeste vse sve a pak uz bude pekne
ale kamoska ma mimco v zari a rikala, ze ty hice pres leto uz pak byly sileny, ze byla uplne ko s velkym brichem…takze bych pak nekdy v budoucnu rada druhe taky v rozmezi duben - cerven…ale ve vysledku je to asi jedno, kazde obdobi ma asi neco do sebe
pred potratem jsem mela termin ke konci listopadu a to jsem se tesila na ty nadherny zimni veci, jak miminko zachumlam do kocarku, az budeme moct ven…jezis uz se strasne tesim ![]()
Příspěvek upraven 06.01.18 v 19:06
Jaro je asi pekne, ale ja byla rada, ze se mala narodila v zime, protoze musela byt pevne zavinuta v zavinovacce kvuli kolice a to jsem si nedokazala predstavit, jak by to bylo v lete. To by se nam uvarila do mekka. ![]()
Podle me tak abys nebyla těhotná v nejvetsich vedrech, takze ideal porod duben/kveten
ja rodila začátek června a už to bylo nahrane
umorny teplo na me
@chs.jasmin píše:
Ahoj,tak mě napadl námět na takové tlachající vlákno - Jaký je podle Vás ideální kalendářní měsíc pro porod?
Mě se třeba líbilo dubnové miminko.
Otěhotněla jsem v srpnu, největší nevolnosti jsem měla v září, kdy už nebyla taková horka, na Vánoce jsem byla v polovině a ještě jsem se mohla hýbat a vešla do svého oblečení, na jaře mi začaly otoky, ale to už jsem mohla vytáhnout teniskyPo porodu hned ven, protože bylo hezky a očistky končily v prvním příchodem horkých dnů.
- Každý měsíc je ideální, ale jaký je podle vás značka ideál?-
Za mě květen ![]()