Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Inglesina Trip?
Přidejte zkušenost s Inglesina TripTakže váží 7 kilo. Nožičky jsou polohovatelný, zádová opěra má pět poloh a dá se polohovat i madlo.Psala jsem jim tam ohledně té boudy, tak snad odepíšou.Ale možná až v pondělí. ![]()
Tak na to jsem taky zvědavá. Budu to sledovat. Snad se někdo ozve. ![]()
Koukám na toho caspera, a hledám kde píšou že se dá sklopit ta bouda a nikde to tady neni. A byli fakt oni? Proč to tady nikde nepíšou? A jakou měli barvičku na té výstavě? Je to stejný jako na obrázku? Nejsou vybledlý?
donaga píše:
Tak doplňuji ten odkaz http://golfky-bazar.sbazar.cz/…5520878.html
Tak jsem to omrkla a už je nevyráběj.Jsou z roku 2008. Jinak u caspera se sklopit boudička nedá. Už mi napsali z Davídka. ![]()
Tak jsem ještě našla tyto http://www.ebambino.cz/…enus-fialova boudička je pěkně sklápěcí ![]()
Ahojky, tak jsme teď přijeli z veletrhu a přivezli jsme si letošní iglesinu. Je perfektní a ta bouda jedna báseň. Máme černou.Ještě tam měli fialovou, a to je nádherná barva, ale holčičí. Je taková slaďonká.Ještě dokoupim madlo a bude to. Jinak jestli jsi tam ještě nebyla, mají tam ten orion, bouda pefektní ale zdál se mi takovej pidi pro toho našeho prďolu.Je dost nízkej a úzkej.Pa
![]()
Ahojte pisem lebo mame vyskusany kociarik orion je super mali sme ho v nemocnici uplna parada sice neviem povedat ako vydrzia kolieska pretoze mi sme jazdili len po chodbach a von sme neboli ale inak super.Slnecna slona je uzasna,ked som dala malu do lahu a chcela som aby zaspala tak som jednoducho povytiahla clonu a bola pekne prekrytra kludnezaspala inak mala ma strach spat v postielke tak 3 dni co sme boli v nemocnici mi spala v orione madielko sa do odklopit a uplne zlozit ma 2 polohy pre mensie ale aj pre vecsie dieta staci ho otocit opacne,je celkom priestranny pretoze mala v nom prespala celu noc bez zobudenia a to nema ani 2 roky…
Dobrý den, kdo máte inglesinu trip 2011, nemohly by jste mi ji vevnitř změřit? Potřebuji vědět délku zádové opěrky, sedátka a podpěrky pod nožičky. A jinak jste stále spokojené?