Iglesina Trip 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
26.3.11 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 11:23

Takže váží 7 kilo. Nožičky jsou polohovatelný, zádová opěra má pět poloh a dá se polohovat i madlo.Psala jsem jim tam ohledně té boudy, tak snad odepíšou.Ale možná až v pondělí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 11:36

Tak na to jsem taky zvědavá. Budu to sledovat. Snad se někdo ozve. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 12:40

Koukám na toho caspera, a hledám kde píšou že se dá sklopit ta bouda a nikde to tady neni. A byli fakt oni? Proč to tady nikde nepíšou? A jakou měli barvičku na té výstavě? Je to stejný jako na obrázku? Nejsou vybledlý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 17:13

Tak zatim nic viď? Asi je nikdo nemá. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 17:29

No právě to nejsou golfky ale spíš sporťáček. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 20:19

Tý brďo ty jsou pěkný. Ale to je pěkná dálka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 20:40
donaga píše:
Tak doplňuji ten odkaz http://golfky-bazar.sbazar.cz/…5520878.html

Tak jsem to omrkla a už je nevyráběj.Jsou z roku 2008. Jinak u caspera se sklopit boudička nedá. Už mi napsali z Davídka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 21:49

Tak jsem ještě našla tyto http://www.ebambino.cz/…enus-fialova boudička je pěkně sklápěcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.4.11 16:53

Ahojky, tak jsme teď přijeli z veletrhu a přivezli jsme si letošní iglesinu. Je perfektní a ta bouda jedna báseň. Máme černou.Ještě tam měli fialovou, a to je nádherná barva, ale holčičí. Je taková slaďonká.Ještě dokoupim madlo a bude to. Jinak jestli jsi tam ještě nebyla, mají tam ten orion, bouda pefektní ale zdál se mi takovej pidi pro toho našeho prďolu.Je dost nízkej a úzkej.Pa :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanaxx4
4.5.11 09:30

babypoint

Ahojte pisem lebo mame vyskusany kociarik orion je super mali sme ho v nemocnici uplna parada sice neviem povedat ako vydrzia kolieska pretoze mi sme jazdili len po chodbach a von sme neboli ale inak super.Slnecna slona je uzasna,ked som dala malu do lahu a chcela som aby zaspala tak som jednoducho povytiahla clonu a bola pekne prekrytra kludnezaspala inak mala ma strach spat v postielke tak 3 dni co sme boli v nemocnici mi spala v orione madielko sa do odklopit a uplne zlozit ma 2 polohy pre mensie ale aj pre vecsie dieta staci ho otocit opacne,je celkom priestranny pretoze mala v nom prespala celu noc bez zobudenia a to nema ani 2 roky…

• Citovat
  • Upravit
1437
6.3.12 15:57

Dobrý den, kdo máte inglesinu trip 2011, nemohly by jste mi ji vevnitř změřit? Potřebuji vědět délku zádové opěrky, sedátka a podpěrky pod nožičky. A jinak jste stále spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí