Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky nemáte některá z vás tyto golfky? Prosím napište plusy a mínusy. Třeba i jaké jsou 2010. díky moc. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Inglesina Trip?
Přidejte zkušenost s Inglesina TripAhojky, taky by jsme určitě potřebovali madlo. Ta nová iglesina se mi líbí,že jde ta bouda taky sklopit před prcka.A opravdu jde k ní to madlo dokoupit? Ty energy se mi hrozně líbí, ale štve mě ta budička. Je fakt malá.
Na toho caspera jsem taky nic nenašla.Škoda. ![]()
Donago a co kolečka? jsou stejně velký jako u orionu?Nebo větší? ![]()
U té iglesiny 2010 je jenom kšilt, ale u 2011 se ta bouda dá i naklopit. To je už paráda.Když si vlezeš do nějakého krámku, jsou u toho fotky jak to jde.Tak se mrkni. ![]()
Tak jsem se dívala a našla jsem jenom za necelých pět tisíc. To je už na mě docela dost. Ale za 3500 jsem nenašla. ![]()
Trošku jsem se do té diskuse zamotala.Koukala jsem se na tu la palmu, a našla jsem jenom drahou. Žádnou za 3500.Co se týče tripu 2011 je dražší, ale ta bouda se mi fakt líbí a když se vytáhne ještě ten kšilt, tak paráda.Orion je taky pěkný, ale trošku se bojim těch malých koleček.
Na to jenéčko jsem měla taky zálusk spíš z inzerátu.Já se zbláznim. ![]()
donaga píše:
Jen ze zvědavosti, můžeš mi sem hodit nějaký odkaz na ty la palma? Ona to také byla diskuse ze začátku roku 2010, to už se mohlo mnohé změnit. Já tam ten odkaz vkládala hlavně kvůli zmínce o Casperovi. Nebudu se tvářit, že pro mě finanční stránka nehraje roli, naopak, čím levnější to bude, tím budu raději. Teď jen najít ten správný kompromis mezi cenou a kvalitou.
Já to sem neumim hodit. ![]()
Ještě bych se tě chtěla zaptat, jakou barvičku měli toho orionu v prodejně?
http://www.prodejci-zbozi.cz/index.php?… Snad jsem to poslala dobře. jsem na to trochu antitalent. Teď jsem je našla za 4000 a něco málo. A je ta modrá u orionu pěkná? Bydlim na vesnici, tak proto trošku koukám na kolečka.
Jj Čížkovice jsou u Lovosic.Máš pravdu. Plno holek má golfky smalými kolečky a nevadí jim to. Tak se asi na to vyprdnu. Chci přemluvit mýho chlapáka a jet se podívat do slůněte v Mělniku. Moje mamka tam byla a řikala že tam toho mají, ale prý se musim kouknout sama.Tak jsem zvědavá,teda jesli se tam dostanu.Sporťák mám. Nedávno jsem si pořídila quatro http://www.slune-cz.cz/…-infiniti-4/ A jsem s nim moc spokojená. Ale chci ještě něco do auta. ![]()
Teď jsem ještě našla takové. GOLFOVý KOčáREK PRIMI SOGNI SKY Píšou tam polohovací boudička.