II. test

Anonymní
2.5.18 18:23

II test

Nejsem lovec „duchů“, naopak bych byla ráda, kdyby tam ta čárka nebyla, ale prostě ji tam vidím já i manžel. Je tam dle Vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7601
2.5.18 18:26

Je tam..ale to jeste nemusi nic znamenat.. taky sem mela a tehu nejsem..kolik mas dni spozdeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.5.18 18:27

Ano, je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.18 18:32

No to je právě ten průser, nemám zpoždění, mám to dostat až za 10 dní, brala jsem anti, tu jsem minulý měsíc vysadila a chránili jsme se kondomama…

• Citovat
  • Upravit
7601
2.5.18 18:34

Tak pokud nepraskl je ten test falesne pozitivni a deset dnu před ms je dost brzo na test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.5.18 18:34

Vidim ji tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.18 18:36

@Lucciaaa Já si ho udělala, protože mi je špatně od žaludku druhý den, ani jsem nějak nepřemýšlela nad tím, kdy jsem to měla naposledy. Taky mi to příjde brzy, tak snad je falešný…

• Citovat
  • Upravit
1850
2.5.18 18:41

Nemůžeš mít kolem ovulace? Mě to dělal test při ovulaci..měla jsem ještě silnější čárku a po ovulaci slábla až se ztratila..pak jsem se dočetla že ty hormony jsou si nějak podobné takže při ovulaci může být na tehu testu duch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
2.5.18 18:44
@Oplatečka píše:
Nemůžeš mít kolem ovulace? Mě to dělal test při ovulaci..měla jsem ještě silnější čárku a po ovulaci slábla až se ztratila..pak jsem se dočetla že ty hormony jsou si nějak podobné takže při ovulaci může být na tehu testu duch ;)

Ano…taky okolo ovulace mi vyskakoval duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.18 18:44

@Oplatečka Jo, to je možný…

• Citovat
  • Upravit
571
2.5.18 20:15

Možná trochu uklidním..není to test dr. max?? Takové duchy už několik měsíců dělají běžně.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí