Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tam..ale to jeste nemusi nic znamenat.. taky sem mela a tehu nejsem..kolik mas dni spozdeni?
No to je právě ten průser, nemám zpoždění, mám to dostat až za 10 dní, brala jsem anti, tu jsem minulý měsíc vysadila a chránili jsme se kondomama…
Tak pokud nepraskl je ten test falesne pozitivni a deset dnu před ms je dost brzo na test..
@Lucciaaa Já si ho udělala, protože mi je špatně od žaludku druhý den, ani jsem nějak nepřemýšlela nad tím, kdy jsem to měla naposledy. Taky mi to příjde brzy, tak snad je falešný…
Nemůžeš mít kolem ovulace? Mě to dělal test při ovulaci..měla jsem ještě silnější čárku a po ovulaci slábla až se ztratila..pak jsem se dočetla že ty hormony jsou si nějak podobné takže při ovulaci může být na tehu testu duch ![]()
@Oplatečka píše:
Nemůžeš mít kolem ovulace? Mě to dělal test při ovulaci..měla jsem ještě silnější čárku a po ovulaci slábla až se ztratila..pak jsem se dočetla že ty hormony jsou si nějak podobné takže při ovulaci může být na tehu testu duch
Ano…taky okolo ovulace mi vyskakoval duch
Možná trochu uklidním..není to test dr. max?? Takové duchy už několik měsíců dělají běžně..
![]()
Nejsem lovec „duchů“, naopak bych byla ráda, kdyby tam ta čárka nebyla, ale prostě ji tam vidím já i manžel. Je tam dle Vás?