Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mam dotaz.. chci se zeptat menstruace ma dorazit zitra dnes sem si delala test pac jsem myslela ze mam mit ms dnes kazdopadne mi na prvni pohled vysel jasne negativne ale kdyz sem se zakoukala prislo mi ze tam je duch jenze si myslim ze si to vsugerovavam kazdopadne den pred ms bych uz mela mit videt alespon slabsi carku kdyz bych mela byt tehotna ne? kazdopadne vidite i vy nebo opravdu vsigerovani… kazdopadne to neslo moc vyfotit… kazdopadne prijmam i ne nevidim bohuzel si to myslim tez ze nejsem je to krute ale realita ![]()
Něco malinko tam vidím, zkus to ráno znova a uvidíš. Neupínej se na to…ale třeba to vyjde ![]()
@Apple11 uvidim zitra to necham byt a pokud to nedostanu tak v utery z ranni moci…
Ja stín vidím
je ještě brzy, pockala bych alespoň den a pak zkusila znovu
Bohužel si to myslim taky ono to na živo bylo trosku vic videt nez na te fotce ale i tak myslim ze drn pred ms uz bych mela mit videt kdyz bych byla carku vic.. a hlavne me chvilkama boli bricho… ale strasne me boli prsa bradavky tak mj to bylo divny ale co no tenhle mesic zase nic… na syna prvniho jame cekali 3/4roku tak si pockam ted je to 3m co to nevychazi
@Tichošlápek dekuji tak to mam v planu udelat az z uterni pokud to neprijde
Vidím druhou carku.:D a já je poznám duchy jsem lovila pořád
jsem schopna najít ducha 7 dní před ms a ten nejde vyfotit pokud už je to duch takhle vidět i na fotce tak je to pozitivni
@ka2ka nemusi? myslela sem ze uz ty zensky mivaji treba wlabou ale viditelnou
@Karlicka11 píše:
@Apple11 uvidim zitra to necham byt a pokud to nedostanu tak v utery z ranni moci…
Tak držím palce ![]()