Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ono záleží, či se s někým něco měla, aby to mohlo být možné
Pakliže tě osvítil duch svatý, tak to teda já neodpovím ![]()
@Anonymní píše:
Dobry večer.. ted mam. zpozdeni 11 dni byla jsem u lékaře a vzal mi krev a udelal ultrazvuk. na ultrazvuku pry videl neco maleho z ceho neslo nic moc poznat krevni testy byly negativni a pichl tedy vyvolavaci injekci.. ale este pred tim.nez sem byla u lekare sem spinila a bolelo me bricho jak kdybych to mela. dostat a ni. c…rekl ze se mam dostavit az skonci ocekavana ms…a ja mam v srdci takovy tušení ze ms se stejne nedostavi a ja budu stejne těhu..myslite ze to je jen takova sugerace nebo je to možné? dekuju vsem za nazory
![]()
Musíš počkat.
@Andrea.Tom píše:
Tak ono záleží, či se s někým něco měla, aby to mohlo být možnéPakliže tě osvítil duch svatý, tak to teda já neodpovím
@Anonymní píše:ale no tak nebudem jak malý
duch svaty mě predstav si neosvitil no
no tak víš jak
taky je možné všechno, nebo se to aspoň tady člověk tak dozví
Ale víš jak jsem to myslela.. Kdy byl případný styk během toho měsíce apod… ![]()
Dobry večer.. ted mam. zpozdeni 11 dni byla jsem u lékaře a vzal mi krev a udelal ultrazvuk. na ultrazvuku pry videl neco maleho z ceho neslo nic moc poznat krevni testy byly negativni a pichl tedy vyvolavaci injekci.. ale este pred tim.nez sem byla u lekare sem spinila a bolelo me bricho jak kdybych to mela. dostat a ni. c…rekl ze se mam dostavit az skonci ocekavana ms…a ja mam v srdci takovy tušení ze ms se stejne nedostavi a ja budu stejne těhu..
myslite ze to je jen takova sugerace nebo je to možné? dekuju vsem za nazory