I přes to těhotenství?

Anonymní
27.4.18 21:25

I pres to tehotenstvi

Dobry večer.. ted mam. zpozdeni 11 dni byla jsem u lékaře a vzal mi krev a udelal ultrazvuk. na ultrazvuku pry videl neco maleho z ceho neslo nic moc poznat krevni testy byly negativni a pichl tedy vyvolavaci injekci.. ale este pred tim.nez sem byla u lekare sem spinila a bolelo me bricho jak kdybych to mela. dostat a ni. c…rekl ze se mam dostavit az skonci ocekavana ms…a ja mam v srdci takovy tušení ze ms se stejne nedostavi a ja budu stejne těhu.. :nevim: myslite ze to je jen takova sugerace nebo je to možné? dekuju vsem za nazory :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2505
27.4.18 21:34

Tak ono záleží, či se s někým něco měla, aby to mohlo být možné :D Pakliže tě osvítil duch svatý, tak to teda já neodpovím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.4.18 21:34
@Anonymní píše:
Dobry večer.. ted mam. zpozdeni 11 dni byla jsem u lékaře a vzal mi krev a udelal ultrazvuk. na ultrazvuku pry videl neco maleho z ceho neslo nic moc poznat krevni testy byly negativni a pichl tedy vyvolavaci injekci.. ale este pred tim.nez sem byla u lekare sem spinila a bolelo me bricho jak kdybych to mela. dostat a ni. c…rekl ze se mam dostavit az skonci ocekavana ms…a ja mam v srdci takovy tušení ze ms se stejne nedostavi a ja budu stejne těhu.. :nevim: myslite ze to je jen takova sugerace nebo je to možné? dekuju vsem za nazory :mavam: :mavam:

Musíš počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.18 21:36
@Andrea.Tom píše:
Tak ono záleží, či se s někým něco měla, aby to mohlo být možné :D Pakliže tě osvítil duch svatý, tak to teda já neodpovím :D
:D ale no tak nebudem jak malý ;) duch svaty mě predstav si neosvitil no :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
2505
27.4.18 21:51
@Anonymní píše: :D ale no tak nebudem jak malý ;) duch svaty mě predstav si neosvitil no :potlesk:

no tak víš jak :D taky je možné všechno, nebo se to aspoň tady člověk tak dozví :D Ale víš jak jsem to myslela.. Kdy byl případný styk během toho měsíce apod… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
27.4.18 21:52

Když máš krev negativní, tak asi nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.4.18 22:15

Krev je negativní, řekla bych vsugerováno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie