Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, delala jsem si test ten drazsi plastovy a jsem na konci 4 tydne. Byla jsem na kontrole, ale jeste neni nikde nic videt. Priznaky mam, boli me prsa, je mi zle, jsem unavena a uz me tyden nedosla menstruace. Zadne bolesti uz nemam a uz mam za sebou jeden porod a vse v poradku. Mam se bat mimodelozniho tehotenstvi?
Příspěvek upraven 26.04.18 v 18:14
Taky koukám. Já tohle téma rozklikla, protože jsem čekala, že nějaká Michaela někde někoho třeba podvedla nebo tak. Ale tohle jsem nečekala. ![]()
Ve čtvrtém týdnu nic nemusí být vidět. Předpokládám, že tě tvůj lékař pozval za nějaké 3 týdny na kontrolu? Je zbytečné chodit na gynekologii tak brzo, mimoděložního těhotenství se v tomto okamžiku bát nemusíš. Můžeš se i zeptat v odborné poradně , kde odpovídá gynekolog.
@Tiger-lily píše:
Ve čtvrtém týdnu nic nemusí být vidět. Předpokládám, že tě tvůj lékař pozval za nějaké 3 týdny na kontrolu? Je zbytečné chodit na gynekologii tak brzo, mimoděložního těhotenství se v tomto okamžiku bát nemusíš. Můžeš se i zeptat v odborné poradně , kde odpovídá gynekolog.
no chudák ![]()
@Doe_Jane píše:
no chudák
Od toho tam je, tak ať pan gynekolog napáchá osvětu. ![]()
@Michaela96 píše:
Zdravim, delala jsem si test ten drazsi plastovy a jsem na konci 4 tydne. Byla jsem na kontrole, ale jeste neni nikde nic videt. Priznaky mam, boli me prsa, je mi zle, jsem unavena a uz me tyden nedosla menstruace. Zadne bolesti uz nemam a uz mam za sebou jeden porod a vse v poradku. Mam se bat mimodelozniho tehotenstvi?
@jenny.fields píše:
Ty jsi pojmenovala diskuzi podle sebe???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tvl, to je zase diskuze
V poslední době je to tu jedna perla ta druhou
A zakladatelce doporučuji si nejdřív najít odpověď v jiných již založených diskuzích, na tohle téma jsou jich tady stovky. Ale jít ve 4tt na gyndu a hledat embryo na UTZ… no comment