IKEA Planner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jjelena
4.6.10 10:39

IKEA Planner

Holky, jsem už zoufalá. Už dva dny se pokouším udělat si návrh kuchyně v plánovači staženým ze stránek IKEA, ale nejdou mi tam změnit rozměry místnosti. A v nabídce skříněk se nemůžu vůbec pohybovat, takže si nemůžu vybrat skřínky, který chci.
Dělám něco špatně já nebo jim to takhle blbne?

Díky všem za rady :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
4.6.10 10:54

A jak to děláš? :lol: Mně to normálně jde…

Pro změnu rozměrů v místnosti klikneš nahoře na tu ikonku co je nejvíc vlevo - plán místnosti. V levém sloupci vybereš tvar místnosti a pak do těch políček s rozměry - A, B, C… napíšeš rozměry místnosti. Jediné, kdy mi to nešlo bylo, když se ty rozměry nějak „bily“, tj. byla to blbost, v tom případě je třeba změnit první nějaký jiný a pak se vrátit…

Nabídka skříněk je druhá ikonka zleva, pak se vybírá s „menu“ v levém dolním rohu. Jednotlivé skříňky je pak třeba kliknutím a tažením přetáhnout do plánku, když na ně jenom klikneš, tak se nic nestane…

Jestli ti to takto nejde, tak fakt nevím… :think: Jedině zkusit nainstalovat znovu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.6.10 10:56

OT - ale jak je Samik v podpisu spici - no to je kouzelna fotka :palec:

• Citovat
  • Upravit
2507
4.6.10 10:56

A nemůže být třeba chyba v prohlížeči? Nevím, který používáš, ale zkus použít jiný (Explorer, Mozila, Chrome…) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.6.10 10:58

Anguo, díky, právě že mi nejdou změnit rozměry v těch políčkách. Jako přepíšu to, ale po potvrzení se to vrátí na to jejich přednastavený. Skříněk mi to nabídne prvních cca 5 a pak mi nejde vůbec posouvat ta lišta.
Stáhla jsem si to už 2×.
Jako nejsem počítačovej odborník, to přiznávám, ale tohle jsem si myslela,že je i pro blbce. Jediný, co mě napadá, je, že nemám Windows, ale Linux Ubuntu, tak jestli to nemůže být ještě tím. :roll:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
4.6.10 10:59

Kendra, to mě taky napadlo… mám Linux Ubuntu jako systém a prohlížeč FIREFOX nebo Operu

• Citovat
  • Upravit
50725
4.6.10 11:07

V prohlížeči by chyba být neměla, bo to není webová aplikace, to spíš ten Linux… :think:

Ještě ti můžu zkusit poslat ten můj, jestli tam třeba nedělali nějaké změn a nedodrbali to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.6.10 11:26

Holky díky, je to systémem. Poslala jsem dotaz do IKEA a funguje to jen pod Windows, můžu to zkusít rozchodit i pod Linuxem pod porgramem WINE, ale to já neumím, tak uvidím, jestli se to podaří manželovi.

Ještě jednou díky

• Citovat
  • Upravit
20518
4.6.10 11:32

Ubuntu jsme tu doma zkoušeli rozhcodit asi před 14 dny, ale manžel ho nakonec zavrhl. Právě že spousta aplikací pod tím nejde. A když manžel zkoušel nainstalovat Wine, byly s tím obrovský problémy - a manžel se zrovna tím, že by byl „kliďas“, nevyznačuje. Spíš to vypadalo, že počítač vyletí z okna první a já za ním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
4.6.10 11:55

Emilie, manžel zase naopka je velkým zastáncem UBUNTU a Linuxu a nainstaloval to na všechny počítače. Nijak mi to nikdy nevadilo, ale ted jsem běsná a sprdla jsem ho do telefonu. :-D , poté, co jsem mu řekla, že holkám z emimina to pod Windowsama funguje, mi práskl telefonem. :-D :roll:

• Citovat
  • Upravit
20518
4.6.10 12:48

:palec: :-) Argumentovat chlapovi, že „holkám funguje“ (jakýmkoli odkukoli) něco, co mně nééé a co má na svědomí právě mnažel, to je jako mávat bejkovi před držkou červeným hadrem a divit se, proč pění :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.10 12:52
:lol: :lol: :lol: :palec:

Proto jsem já Woknař :mrgreen: Profesionální hrdost je super věc, ale když nefungujou programy, co potřebuju, tak je to na pytel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.6.10 13:10
Angua píše: :lol: :lol: :lol: :palec:Proto jsem já Woknař :mrgreen: Profesionální hrdost je super věc, ale když nefungujou programy, co potřebuju, tak je to na pytel :lol: :lol: :lol:

To mi povídej. Proto jsem upřímně ráda, že si sám muž vyzkoušel, že jeho několikanoční práce je bohužel k ničemu … kdybych mu to meldovala já, neměla bych ani klávesnici …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.10 13:11
Emilie píše:
Angua píše: :lol: :lol: :lol: :palec:Proto jsem já Woknař :mrgreen: Profesionální hrdost je super věc, ale když nefungujou programy, co potřebuju, tak je to na pytel :lol: :lol: :lol:
To mi povídej. Proto jsem upřímně ráda, že si sám muž vyzkoušel, že jeho několikanoční práce je bohužel k ničemu … kdybych mu to meldovala já, neměla bych ani klávesnici …

Teď hlavně, aby si to ještě dovedl přiznat, že… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný