Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A jak to děláš?
Mně to normálně jde…
Pro změnu rozměrů v místnosti klikneš nahoře na tu ikonku co je nejvíc vlevo - plán místnosti. V levém sloupci vybereš tvar místnosti a pak do těch políček s rozměry - A, B, C… napíšeš rozměry místnosti. Jediné, kdy mi to nešlo bylo, když se ty rozměry nějak „bily“, tj. byla to blbost, v tom případě je třeba změnit první nějaký jiný a pak se vrátit…
Nabídka skříněk je druhá ikonka zleva, pak se vybírá s „menu“ v levém dolním rohu. Jednotlivé skříňky je pak třeba kliknutím a tažením přetáhnout do plánku, když na ně jenom klikneš, tak se nic nestane…
Jestli ti to takto nejde, tak fakt nevím…
Jedině zkusit nainstalovat znovu? ![]()
OT - ale jak je Samik v podpisu spici - no to je kouzelna fotka ![]()
A nemůže být třeba chyba v prohlížeči? Nevím, který používáš, ale zkus použít jiný (Explorer, Mozila, Chrome…) ![]()
Anguo, díky, právě že mi nejdou změnit rozměry v těch políčkách. Jako přepíšu to, ale po potvrzení se to vrátí na to jejich přednastavený. Skříněk mi to nabídne prvních cca 5 a pak mi nejde vůbec posouvat ta lišta.
Stáhla jsem si to už 2×.
Jako nejsem počítačovej odborník, to přiznávám, ale tohle jsem si myslela,že je i pro blbce. Jediný, co mě napadá, je, že nemám Windows, ale Linux Ubuntu, tak jestli to nemůže být ještě tím. ![]()
Kendra, to mě taky napadlo… mám Linux Ubuntu jako systém a prohlížeč FIREFOX nebo Operu
V prohlížeči by chyba být neměla, bo to není webová aplikace, to spíš ten Linux… ![]()
Ještě ti můžu zkusit poslat ten můj, jestli tam třeba nedělali nějaké změn a nedodrbali to… ![]()
Holky díky, je to systémem. Poslala jsem dotaz do IKEA a funguje to jen pod Windows, můžu to zkusít rozchodit i pod Linuxem pod porgramem WINE, ale to já neumím, tak uvidím, jestli se to podaří manželovi.
Ještě jednou díky
Ubuntu jsme tu doma zkoušeli rozhcodit asi před 14 dny, ale manžel ho nakonec zavrhl. Právě že spousta aplikací pod tím nejde. A když manžel zkoušel nainstalovat Wine, byly s tím obrovský problémy - a manžel se zrovna tím, že by byl „kliďas“, nevyznačuje. Spíš to vypadalo, že počítač vyletí z okna první a já za ním ![]()
Emilie, manžel zase naopka je velkým zastáncem UBUNTU a Linuxu a nainstaloval to na všechny počítače. Nijak mi to nikdy nevadilo, ale ted jsem běsná a sprdla jsem ho do telefonu.
, poté, co jsem mu řekla, že holkám z emimina to pod Windowsama funguje, mi práskl telefonem.
![]()
Argumentovat chlapovi, že „holkám funguje“ (jakýmkoli odkukoli) něco, co mně nééé a co má na svědomí právě mnažel, to je jako mávat bejkovi před držkou červeným hadrem a divit se, proč pění ![]()
Proto jsem já Woknař
Profesionální hrdost je super věc, ale když nefungujou programy, co potřebuju, tak je to na pytel
![]()
Angua píše:![]()
![]()
![]()
Proto jsem já Woknař
Profesionální hrdost je super věc, ale když nefungujou programy, co potřebuju, tak je to na pytel
![]()
![]()
To mi povídej. Proto jsem upřímně ráda, že si sám muž vyzkoušel, že jeho několikanoční práce je bohužel k ničemu … kdybych mu to meldovala já, neměla bych ani klávesnici …
Emilie píše:Angua píše:To mi povídej. Proto jsem upřímně ráda, že si sám muž vyzkoušel, že jeho několikanoční práce je bohužel k ničemu … kdybych mu to meldovala já, neměla bych ani klávesnici …![]()
![]()
![]()
Proto jsem já Woknař
![]()
![]()
Teď hlavně, aby si to ještě dovedl přiznat, že…
![]()
Holky, jsem už zoufalá. Už dva dny se pokouším udělat si návrh kuchyně v plánovači staženým ze stránek IKEA, ale nejdou mi tam změnit rozměry místnosti. A v nabídce skříněk se nemůžu vůbec pohybovat, takže si nemůžu vybrat skřínky, který chci.
Dělám něco špatně já nebo jim to takhle blbne?
Díky všem za rady