Imigrační policie, příteli hrozí deportace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.12.18 13:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Jdu tady s dotazem ohledně imigrační policie.
Mám přítele, který musel do ciziny, když mu tady po třech měsících skončila práce i s ubytováním),nemohl tady zůstat(jsem stále vdaná, ale hledám byt),což bude asi od února. Takže odletěl. Nemá teď nic a hrozí mu deportování do vlastní země. A to ani jeden nechceme.
Bylo mi řečeno ať jdu hned zítra na imigrační a pokusit se ho dostat sem-politický azyl.
S přítelem se moc milujeme a mám strach, že ho ztratím :,(.
Jaké jsou šance? Budou se mě na něco vyptávat? Holky prosím, snad to někdy někdo řešil. Díky

Co je za národnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.18 14:53

@OlgojChorchoj Kubánec

• Citovat
  • Upravit
338
17.12.18 18:56

@Anik
By jen tak zajímalo, co si zase ti Ukrajinci myslí o tobě. Zase jedna ustrasena Česka, třeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
17.12.18 20:25

Tak to je mi dost jedno.
Ale že jsou to ožralý hovada, to tady ví každej, pár přepadení tu bylo, a u jednoho znásilnění jsem „asistovala“, pak výslech na policii jak svědek apod..odnesla to tehdy mladá holka,,,,,. to se tady občas prostě děje.

@Jindriska88 píše:
@Anik
By jen tak zajímalo, co si zase ti Ukrajinci myslí o tobě. Zase jedna ustrasena Česka, třeba :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.12.18 20:33
@Anik píše:
Tak to je mi dost jedno.
Ale že jsou to ožralý hovada, to tady ví každej, pár přepadení tu bylo, a u jednoho znásilnění jsem „asistovala“, pak výslech na policii jak svědek apod..odnesla to tehdy mladá holka,,,,,. to se tady občas prostě děje.

Nepausalizuj…
Já byla přepadena třikrát, poprvé v pěti letech, potřetí v 19 a to malem znásilněná. Všechno Češi Můžu tě ujistit, že hovádka jsou napříč národnostmi.
Zakladatelko,
Postup neznám, ale palce držet budu!!! Holky mají Kubánce za trenéra a je to skvělý chlap.. Třeba budeš mít taky štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
17.12.18 20:42
@Anik píše:
Tak to je mi dost jedno.
Ale že jsou to ožralý hovada, to tady ví každej, pár přepadení tu bylo, a u jednoho znásilnění jsem „asistovala“, pak výslech na policii jak svědek apod..odnesla to tehdy mladá holka,,,,,. to se tady občas prostě děje.

Vyjančení důchodci se slejzají spíše na Novinkách, né?

• Citovat
  • Upravit
338
17.12.18 21:14

@Anik
Já zase viděla český ozraly hovada a nemyslím si, že Češi všichni chlastájí. Já třeba končím u jednoho piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
17.12.18 21:27

ale jo, máme svých hovad dost, nepotřebujeme další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.12.18 21:41

@Anik
Vidím, že se držíš zuby nehty svého názoru. Holt tak nic, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
17.12.18 22:01

nemám důvod ho měnit :) dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.12.18 22:15

@Anik
Třeba se někdy najde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.18 07:16
@Anonymní píše:
@OlgojChorchoj Kubánec

Ta jestli se tak milujete, rozveď se a vezmi si ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
18.12.18 08:16

Co je ale zvláštní. Když je tu jakákoliv diskuze o tom, že holka chce odejít od chlapa, ať už za milencem nebo prostě jen odejít, tak vždycky dostane spoustu rad, ať to nevzdává, že se na vztahu musí pracovat, apod.,,, ale tady jsem nečetla ani náznak toho, že by neměla zahazovat nevím kolikaleté manželství kvůli tříměsíční známosti. Připadá mi to divný. Co se s váma stalo? To ti cizinci mají nějaká privilegia a jsou opravdu taková výhra? Proč se nikdo nepozastaví nad tím, že jde o kratičkou známost s chlapíkem bez budoucnosti vpodstatě - aspoň tedy zatím.

Nejsem zastánce manželství za jakoukoliv cenu, nejsem ani zastánce utéct v poblouznění, jsem v tomto jaksi nestranná,,,,jen mě zaráží, že tu má Kubánec takovou podporu. Takže nerejpu, jen mě to asi překvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.12.18 08:54

V mém případě nemám odvahu radit někomu ohledně manželství. S nimi nežiji, vím prd. Já tu radila jen ohledně azylu a věcí okolo, jelikož mám s tím zkušenosti. Pak ses tu objevila ty, s těmi Ukrajinci. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
18.12.18 09:20

Ja reagovala na dotaz, který se tykal imigracnich veci, ne manželství..do takových diskusi nikdy nevstupuji, protože nevim, jaká je skutečnost..toz tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová