Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No hele, asi to není nejlepší řešení, což sama dobře víš,
asi bych naštívila odbornou pomoc, máš podle mě nějaký blok, který nedokážeš odbourat sama, zkus o té odborné pomoci popřemýšlet, přijde že máš fakt psychický blok, strach z nejistoty, a tak, normální to není ![]()
možná mírnější varianta je Kinedryl, zkusilas ho? Žaludek se po něm uklidní : )
Jasně že vím, ale nějak je mi blbé s tím jít k doktorce že si bude myslet buhvi co
ale asi budu muset
Jsou dny, kdy je mi super neresim nic a pak dny kdy bych se doslova po… to trva třebba 3 dny pak dalsi tyden super. Někdy si to imodium vezmu jednou za mesíc nekdy zase dvakrat do tydne… je to jak na horské dráze ![]()
Ahoj holky chtěla bych slyšet rady od vás se stejným problémem a věřím tomu že vás určitě bude dost
poslední dobou je ním nejlepším kamarádem Imodium, cítím se s ním taková jistější, že když někam jdu vždycky ho zobnu abych predesla nějakým trapasum… Prostě mám strach
už jsem to ale trošku omezila když jdu třeba nakoupit, nebo na kosmetiku nebo k lékaři, to už zvládám, horší jsou výlety nebo dovolená, když mám jít někam s kamarádkami a tak… Jinak na průjem když mám tak beru podle pribalaku
prosím holky co máte stejné trable jako já o radu nebo zkušennost
a omlouvám se za ten anonym je to pro mě dost citlivé téma