Beru Imodium "pro jistotu"

Anonymní
13.4.19 11:41

Imodium a jak často?

Ahoj holky chtěla bych slyšet rady od vás se stejným problémem a věřím tomu že vás určitě bude dost ;) poslední dobou je ním nejlepším kamarádem Imodium, cítím se s ním taková jistější, že když někam jdu vždycky ho zobnu abych predesla nějakým trapasum… Prostě mám strach :( už jsem to ale trošku omezila když jdu třeba nakoupit, nebo na kosmetiku nebo k lékaři, to už zvládám, horší jsou výlety nebo dovolená, když mám jít někam s kamarádkami a tak… Jinak na průjem když mám tak beru podle pribalaku :) prosím holky co máte stejné trable jako já o radu nebo zkušennost ;) a omlouvám se za ten anonym je to pro mě dost citlivé téma :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
13.4.19 13:14

No hele, asi to není nejlepší řešení, což sama dobře víš,
asi bych naštívila odbornou pomoc, máš podle mě nějaký blok, který nedokážeš odbourat sama, zkus o té odborné pomoci popřemýšlet, přijde že máš fakt psychický blok, strach z nejistoty, a tak, normální to není :)
možná mírnější varianta je Kinedryl, zkusilas ho? Žaludek se po něm uklidní : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.19 13:36

Jasně že vím, ale nějak je mi blbé s tím jít k doktorce že si bude myslet buhvi co :( ale asi budu muset :) Jsou dny, kdy je mi super neresim nic a pak dny kdy bych se doslova po… to trva třebba 3 dny pak dalsi tyden super. Někdy si to imodium vezmu jednou za mesíc nekdy zase dvakrat do tydne… je to jak na horské dráze :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex