Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mam to taky, u mne je to tlakem a špatným krevním oběhem. Nijak to neřeším, ale při podávání rukou se taky necítím dobre.
Jako laika mě napadl špatný krevní oběh. Zeptala ses na to někdy lékaře?
Taky to tak mám, asi nízkým tlakem, špatně se mi prokrvujou končetiny. Jinak podavani ruky je ještě dobrý, já dělám ošetřovatelku v duchodaku a když pak pomáhám lidem do sprchy nebo při oblékání a musím se jich dotknout tak je mi jich kolikrát až líto ![]()
@Lalelale ne, to mě nenapadlo, ale budu měnit obvodní, tak se zeptat zkusím
@Kriss Tina píše:
Taky to tak mám, asi nízkým tlakem, špatně se mi prokrvujou končetiny. Jinak podavani ruky je ještě dobrý, já dělám ošetřovatelku v duchodaku a když pak pomáhám lidem do sprchy nebo při oblékání a musím se jich dotknout tak je mi jich kolikrát až líto
Aspoň své klienty udržis vzhůru a pěkně čerstvé:D
@Lalelale jojo, po ránu je to pěkně probudí, když je z vyhřáté postele vytáhne ošetřovatelka jak kus ledu ![]()
@Kriss Tina píše:
Taky to tak mám, asi nízkým tlakem, špatně se mi prokrvujou končetiny. Jinak podavani ruky je ještě dobrý, já dělám ošetřovatelku v duchodaku a když pak pomáhám lidem do sprchy nebo při oblékání a musím se jich dotknout tak je mi jich kolikrát až líto
A tak zas poznáš, že když je někdo studenější jak ty, tak už je ámen. ![]()
@Jeanny21 píše:
@Průzkumník a to jsou příčiny nebo následky?
Ledviny - tlak - prokrvení.
Zkus jídlo pro zahřátí. Zázvor, kayenský pepř, skořice.
https://zahradkaruvrok.cz/…nas-zahreje/
Fazole - mají tvar ledviny. ![]()
Mám to taky tak, jsem zvyklá, dnes jak se ochladilo je mám jak kus ledu… ![]()
@free333 já právě taky dneska, mně to taky nevadí, spíš okolí to někdy komentuje. A máma mi zas nadává, ať s tím něco proboha dělám! Právě mi dnes ZASE vyhrožovala, že z toho budu mít komplikace ![]()
@free333 píše:
@Jeanny21Mám to taky tak, jsem zvyklá, dnes jak se ochladilo je mám jak kus ledu…
A co s tím děláš… ![]()