Věčně studené ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2536
12.4.19 16:25
@free333 píše:
@Jeanny21Mám to taky tak, jsem zvyklá, dnes jak se ochladilo je mám jak kus ledu… :)

A co s tím děláš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 16:28
@Jeanny21 píše:
@free333 já právě taky dneska, mně to taky nevadí, spíš okolí to někdy komentuje. A máma mi zas nadává, ať s tím něco proboha dělám! Právě mi dnes ZASE vyhrožovala, že z toho budu mít komplikace :roll:

Tak už víš, proč vztahy. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
12.4.19 16:29
@Jeanny21 píše:
@free333 já právě taky dneska, mně to taky nevadí, spíš okolí to někdy komentuje. A máma mi zas nadává, ať s tím něco proboha dělám! Právě mi dnes ZASE vyhrožovala, že z toho budu mít komplikace :roll:

Komplikace asi né, já mám preventivní prohlídky - krev, EKG dobré.

Jedině bych věřila tomu, že v pozdějším věku může být nějaký problém ze špatného prokrvení, jestli se třeba zúží cévy věkem, třeba v nohách, ale to má každý už něco…

Já jsem i v práci v pohybu a je to stejně pořád, občas mi to i někdo řekne - pracuju s lidma… :)

Na spaní musím mít spací ponožky, abych usnula, přitom jinak mi je teplo, pyžamo vůbec nenosím ani v zimě - ale ty ruce a nohy studené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
12.4.19 16:30
@Průzkumník píše:
A co s tím děláš… :)

Na to nepřijdeš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 16:34
@free333 píše:
Na to nepřijdeš… :)
Že ty je někam strkáš… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
12.4.19 16:35
@Průzkumník píše: Že ty je někam strkáš… :)

Namočím si je a strčím do zásuvky a trošku se i prohřeju… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 16:36
@free333 píše:
Komplikace asi né, já mám preventivní prohlídky - krev, EKG dobré.

Jedině bych věřila tomu, že v pozdějším věku může být nějaký problém ze špatného prokrvení, jestli se třeba zúží cévy věkem, třeba v nohách, ale to má každý už něco…

Já jsem i v práci v pohybu a je to stejně pořád, občas mi to i někdo řekne - pracuju s lidma… :)

Na spaní musím mít spací ponožky, abych usnula, přitom jinak mi je teplo, pyžamo vůbec nenosím ani v zimě - ale ty ruce a nohy studené :D

A co vztahy? Dobrý? Myslím v reálu ne tady. Mají tě rádi, spíš rády? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 16:36
@free333 píše:
Namočím si je a strčím do zásuvky a trošku se i prohřeju… 8)

Jak často… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
12.4.19 16:45

@free333 taky mi je teplo, nohy byl problém dřív, teď je to lepší :nevim: ale ruce děs… jo spacích ponožek mám taky 30 párů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
12.4.19 16:45
@Průzkumník píše:
A co vztahy? Dobrý? Myslím v reálu ne tady. Mají tě rádi, spíš rády? :)

Děkuji za optání, nejsem s nikým ve sporu, nejsem konfliktní typ… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.4.19 16:46
@Kriss Tina píše:
Taky to tak mám, asi nízkým tlakem, špatně se mi prokrvujou končetiny. Jinak podavani ruky je ještě dobrý, já dělám ošetřovatelku v duchodaku a když pak pomáhám lidem do sprchy nebo při oblékání a musím se jich dotknout tak je mi jich kolikrát až líto :D

Já si vždycky myslela, že mám studený ruce, ale klienti v DS je maji teda většinou studenější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 16:51
@free333 píše:
Děkuji za optání, nejsem s nikým ve sporu, nejsem konfliktní typ… :) :)

Znám jednu, taky si to myslí, ale jen ona… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
12.4.19 17:02

Mam to taky, trochu lepsi jen po sportu. Ja to neresim, mam proste nizsi tlak. Muz se obcas zdesi, kdyz na nej sahnu a ja mu jen rikam: vidis, a s tim ja musim zit 8)…a dobre se s tim budi deti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
12.4.19 17:15
@Kriss Tina píše:
Taky to tak mám, asi nízkým tlakem, špatně se mi prokrvujou končetiny. Jinak podavani ruky je ještě dobrý, já dělám ošetřovatelku v duchodaku a když pak pomáhám lidem do sprchy nebo při oblékání a musím se jich dotknout tak je mi jich kolikrát až líto :D

Jako kdyz se jich dotkne smrt, vid?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
12.4.19 17:17
@Jagwa píše:
Já si vždycky myslela, že mám studený ruce, ale klienti v DS je maji teda většinou studenější :hug:

Já abych našla nějaké klienty, co je mají studenější než já, tak bych musela začít pracovat na patologii… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí