Implantační krvácení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
3.9.24 14:48

Impatanční krvácení?

Dobrý den, snažíme se s manželem 4 měsíce.
Od minulého měsíce beru Utrogestan, který mi nasadila doktorka. Ovulace byla 13 DC což bylo 27.7.2024. Utrogestan beru od 16DC - 25DC. Včera večer po sexu (23DC a 10 dní po ovulaci) jsem měla světle červenou krev. Dnes ráno nic a teď po obědě trošku špinění na kalhotkách. Jinak po utření nic. Trochu mě přes den bolelo v podbříšku ale to chvíli. A menstruaci mám dostat v neděli za 5 dní. Stalo se to některé z Vás? Tento měsíc na miminko opravdu nemyslím. Jen si zapisuju sex a teď jsem si zapsala tu krev a špinění. Bydlíme v novostavbě tak mám hlavu v pejru kvůli domu. Ale muže to být to implantančcní krvácení? Nebo nastává menstruace. Vím, že to nikdo nemůžeme vědět. Jen mě zajímá jestli jste to některá neměla podobně a byla pak těhotná? Testovat budu týden po vynechání. U prvního dítěte jsem měla biochemické těhotenství. Proto až týden po vynechání.

Moc děkuju za vaše zkušenosti ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.9.24 16:13

Měla jsem to mockrát a těhotenství z toho nebylo - špinění týden po ovulaci a týden před menses. Doktorka mi tvrdila, že je to normální. Jen jednou z toho těhotenství bylo.

Myslím že deset dní je moc. Embryo je pět dní ve vejcovodu, potom sestoupí a maximálně do 72 hodin dojde k uhnízdění. To je celkem 8 dní maximálně, ale spíše to bývá 6 nebo sedm dní.

• Citovat
  • Upravit
100
3.9.24 19:23
@Anonymní píše: Více

Na internetu je napsané toto -
Implantační krvácení nastává obvykle 6 až 12 dní po početí, když se oplodněné vajíčko úspěšně uhnízdí v děloze.

A já jsem to měla 10 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
4.9.24 02:34

Muze to byt implantacni krvaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.24 23:29

Ahoj, momentálně mám úplně to samé, včera krvácení - jen slaboučké, krev jasně červená a na slipce jen spinení, dnes růžový výtok, menstruaci mám dostat za 4 dny..
jak jste dopadla?? Jste tehu?? Bylo to implantacní krvácení?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
10.11.24 22:29

@Tyna851212 ten měsíc jsem to dostala přesně. Ale teď jsem těhotná v 9+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...