Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky (kluci), mám dotaz - chci importovat video do movie makeru, ale píše mi to, že to nelze, protože: Rozhraní obsahuje příliš mnoho metod, takže nemůže generovat události. Co s tím? Nerušíte někdo? Zkoušela jsem to importovat ze složky v PC, kde je to uložené i z kamery a píše to pořád totéž. Díííky ![]()
to netuším, ale kdysi mi to taky pořád házelo nějakou hlášku, tak jsem to zkusila v jiném formátu a šlo to..
Tohle napadlo i mně: zkusit jiný formát ![]()
marmelada78 píše:
to netuším, ale kdysi mi to taky pořád házelo nějakou hlášku, tak jsem to zkusila v jiném formátu a šlo to..
Dík, holky, zkusím. Je to ve formátu .mpg Takže díky a doufám, že to zabere.
Marmeládko, koukala jsem na průvodce Movie a mpg to podporuje - je to jeden ze základních formátů pro videosoubory… Tak já netuším, kde je chyba…
Nejsem zrovna počítačový expert, v movie makeru jsem videofilm ještě nedělala, ale děám tam filmy z fotek a v pohodě - je to jednoduchý a srozumitelný program, ikonky jsou v češtině, takže žádný problém, ale tohle mi nejde do hlavy. Je nějaký jiný - volně stažitelný program nebo něco na úpravu za nevelký poplatek?
Potřebuji v movie makeru sestříhat jedno video je v MP4, tak jsem ho pomocí jednoho programu převadla do avi. Video jsem tam vložila, ale nejde přehrát. Nevíte v čem je tedy chyba? ![]()
@LadyLama píše:
Potřebuji v movie makeru sestříhat jedno video je v MP4, tak jsem ho pomocí jednoho programu převadla do avi. Video jsem tam vložila, ale nejde přehrát. Nevíte v čem je tedy chyba?
Ahoj a včem jsi to převaděla, zkus to převedené video cvičně otevřit v normálním přehrávači videa jeslti není poškozené. Movie maker neumí také otevirat všechny videa skrz kodeky. pokud to i tak nepujde zkus použit jiný editor třeba toto http://www.stahuj.centrum.cz/…ea/avidemux/?g[hledano]=avidemux&g[oz]=2.6.7&g[up]=Win+32-bit
Převáděla jsem to v „Pazera“ když jsem to spustila pro normální přehrání tak to jede.. Jen prostě ten movie maker to né a né přehrát.. na internetu jsem četla něco o kodékách, ale teda v tom se vůbec nevyznám.. No asi na to prdim a počkám až přijede chlap z práce a pomůže mě. a ten odkaz co si mi poslala to umí udělat avi z MP4? nebo to je na co dobrý? ![]()
@LadyLama píše:
Převáděla jsem to v „Pazera“ když jsem to spustila pro normální přehrání tak to jede.. Jen prostě ten movie maker to né a né přehrát.. na internetu jsem četla něco o kodékách, ale teda v tom se vůbec nevyznám.. No asi na to prdim a počkám až přijede chlap z práce a pomůže mě. a ten odkaz co si mi poslala to umí udělat avi z MP4? nebo to je na co dobrý?
ok nn tento program je také na stříhaní videa, jen to umí přečíst více kodeku, tak jsem ti ho dala jako alternativu. pokud je to spravně převedené tak to asi movie maker neotevře ale tento třeba ano.
Na kvalitní převod videa je nejlepší format factory nebo any video conventer tam si mužeš i navolit kvalitu a zpusob komprese. tak to možná zkusit tyto pokud si je nepoužila, pak budeš vedet že převod je kvalitni a že je chyba v movie makeru.
Tý jo, jsem z toho trošku janek. Ale ten stříhač videí si zkusim stáhnou. Doufám že je v češtině
Takže budu moct video sestříhat ikdyž je to MP4?
@LadyLama píše:
Tý jo, jsem z toho trošku janek. Ale ten stříhač videí si zkusim stáhnou. Doufám že je v češtiněTakže budu moct video sestříhat ikdyž je to MP4?
byl to jen přiklad takových programu je mnoho jako alternativa movie makeru. Jestě lepší je http://www.stahuj.centrum.cz/…deo-morpher/?g[hledano]=editor%20videa&g[oz]=3.0 ale ani jeden není v čestině bohužel.