Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No - širokospektrá antibiotika, co se přitom používají ti nejspíš trošku pocuchají mikrobiotu, ale nic dramatického, jako třeba při onkologické léčbě.
Suplementuj D vitamín - 1000 UI denně a protože máš na nějakou dobu dietu, tak bych k tomu přidala C vitamín a b-komplex.
Užívej nějaká probiotika s dostatkem kmenů, popřípadě začni pěstovat vodní či mléčný kefír a ten pij - tak 1l denně.
A po dvou měsících začni postupně zvyšovat podíl vlákniny ve stravě až na žádoucích 30 g denně a pokud to neděláš, tak přidej otužování a pokud to situace dovolí, tak taky saunu.
@Sluníčko789 píše:
Dobrý den, prodělala jsem slepak a chtela bych se zeptat, jestli ta narkoza a ty všechny kapacky snižují imunitu..někdo mi totiž tvrdil, ze po slepaku mas sníženou imunitu 7 let.co je na tom pravdy?
a operovali ti ho laparoskopicky nebo klasicky? Slepák jsem prodělala už před dlouhou dobou, dokonce jsem měla operaci někdy na konci ledna, takže nejlepší období pro to něco chytit a nebylo mi vůbec nic i když jsem chodila mezi lidi. Dodržuj všechna doporučení od lékařů plus vit D a probiotika, jak píše Ou, a bude to určitě v pořádku.
Dobrý den, prodělala jsem slepak a chtela bych se zeptat, jestli ta narkoza a ty všechny kapacky snižují imunitu..někdo mi totiž tvrdil, ze po slepaku mas sníženou imunitu 7 let.co je na tom pravdy?