Imunoglukan - alternativa?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.24 18:50

Imunoglukan - alternativa?

Dobrý den,
bylo mi doporučeno dětskou doktorkou, abych synovi do školky začala dávat už teď Imunoglukan. Chci se zeptat, jestli existuje nějaká levnější alternativa ve formě sirupu/kapek nebo jste případně dávali něco úplně jiného a pomohlo to? Děkuji.
Ještě se chci zeptat, zda se dá míchat do UM?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76025
20.8.24 18:54
@Anonymní píše: Více

o něco levnější je v lékárnách Max, ale moc velký rozdíl v ceně to není, dcera to také užívá, měla originál Imunoglukan i ten maxovský - obojí se jí zdá hnusné, a užije to jen, když za to dostane sladkou odměnu,
do UM bych to nemíchala, protože to určitě změní chuť k horšímu- že dítě školkového věku už nepotřebuje UM, ale stačí mu plnotučné kravské se neptáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
20.8.24 19:54
@stinga píše: Více

A jakou s tím máš zkušenost? Spatřovala jsi efekt? Sirup mám doma a za pár dní začínáme.. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.8.24 20:13

Imonuglukan jsem dětem dávala, ale efekt jsem žádný nepozorovala, byly stejně nemocné s ním i bez něj. Zkoušela jsem i různé vitamíny, Bactoral apod., ale u nás prostě nic nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.24 21:25

@stinga Syn by mi žádný sirup jen tak do pusy nedá a zvlášť ne denně a pravidelně. Násilím to dělat rozhodně nechci.
Ano, má stále UM. Obyč mléko jsem několikrát zkoušela a když si cucl, tak ble a teď při nabídnutí ho ani neochutná. ;)

• Citovat
  • Upravit
76025
20.8.24 21:28
@Lojzísek píše: Více

jo, nevím jestli je to Imunoglukanem nebo z nemocí „vyrostla“, ale za celou první třídu byla nemocná jeden týden - a to bylo takové nachlazení nenachlazení, ale protože se chodí bruslit a plavat, tak jsem ji nechala doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
20.8.24 21:30

aha, takže to potom nevím nevím, ten Imunoglukan je prostě cítit i chutnat po houbách, ten maxovský byl prý ještě „hnusnější“,
takže to u vás asi neklapne,
s tím mlékem to naprosto chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.24 21:33

@stinga Děkuji za zkušenost. Tak zkusím jít do lékárny a uvidím, co mi poradí.
Ale upřímně jsem dlouho nezažila lékárníka, který by přesně věděl, o čem je řeč. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
76025
20.8.24 21:41

no to ti asi spíš nabídnou nějaké ty želé bonbony Rakytníčky nebo něco takového, zrovna Rakytníčci dceři také nechutnali :mrgreen: jedla jsem to pak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
20.8.24 21:48

Martanci taky byly prej hnus u nás :mrgreen: za to mi ji na lžíce rybi tuk :lol: jsem zvědavá na letošní sezónu, loňska byla úplně na jedničku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10859
20.8.24 22:17

U nás to žádný efekt nemělo, takze jsem zkoušela i cokoli levnější i dražší.
Starší dcera z toho postupně vyrůstá.
Mladší chodila do první třídy dost sporadicky, ale tam se to střídalo, takže tam se to točilo a nemocný byl kde kdo každou chvíli.
Dokonce ani černý kašel nás neminul :palec:
Mám za to, že je to následek doby covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10859
20.8.24 22:19

Já teď zkouším ještě Echinaceu z JUST a k tomu nějaký sirup, je to přímo nějaká sada na imunitu, ale bylo to pekelně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 08:03

To mi nevnutí. Musí to být prostě formou, abych mu to dala do UM. On nejí žádný bonbonky, lentilky apod. Má obdodí, kdy nezkouší nový věci nebo zkusí a hned vyplivne. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
76025
21.8.24 13:33

no ale pak ti začne odmítat UM, když v tom bude mít namíchaný hnusný sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
21.8.24 13:37
@Trojlístek píše: Více

nevím, a všechno asi svádět na dobu covidu nejde, dcera byla ve školce 4 roky /je podzimní/ a 4 roky byla furt a pořád neustále nemocná,
v 1. třídě jsem nasadila ten Imunoglukan a jak jsem psala - malou nemoc měla 1×, takže buď z toho vyrostla nebo ten sirup měl smysl,
u nás zase cokoli typu Echinacea nemělo žádný smysl - účinek stejný jako by jedla třeba čokoládu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí