Imunoglukan na rýmu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
17.3.11 07:00

Imunoglukan na rýmu?

Dobré ránko, mám skoro 2letého klučíka, který dost trpí na rýmy, jedna skončí, druhá začne, rýma se mu vráží do oušek, takže ta ho pak bolí, měl i zánět spojivek. Nemáte někdo zkušenost, jestli Imunoglukan pomáhá preventivně proti rýmě? Myslíte, že mám preventivně dávat Imunoglukan i staršímu 4 letému synovi, který je vcelku zdravý nebo je to zbytečné? Děkuji za rady :kytka: . Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
17.3.11 07:47

Ahoj nevím jestli pomáhá náš malej je zase nemocný hodně a to i přes to,že jsme brali IMUNOGLUKAN Bral ho rok a půl opravdu pravidelně.
Každý ti asi napíše něco jiného. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
17.3.11 08:09

Předevšim, Imunoglukan je až od tří let - dříve jen po schválení doktora! Takže na Tvém místě bych se na tomhle domluvila s dětskou doktorkou, ať Ti tady napíše kdokoli cokoli.

Ale ohledně staršího syna, tam bych už to teď nedávala - začíná teplejší počasí, tyhle věci už se spíš vysazují než nasazují. Dcera ho bere taky, ještě dáme jednu lahvičku, kterou máme v zásobě, a do září končíme.

Ono je stejně potřeba to brát delší dobu, než se projeví účinek (tak 2 měsíce určitě), takže když to teď staršímu nasadíš, k ničemu to nepovede. Přes léto děti podle mne tyhle věci moc nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
17.3.11 08:46

souhlasím s Bohunkou-my jsme ho teda nasadili synovi dřív, asi kolem toho druhého roku, ale na doporučení doktorky teda. A opravdu se musí brát aspoň 2-3 měsíce, aby to mělo nějaký efekt a určitě se nedá říct, že bude působit vyloženě na rýmu. Je to spíš celkově na povzbuzení imunity. I s ním má malý rýmu a byl nemocný, ale myslím si, že to mělo trochu mírnější průběh a nepochytal teda uplně všechno, co tu kolovalo.Pokud má jen rýmy, asi bych to ani nedávala, spíš kdyby byl často jako víc nemocný, chřipky apod…U častých rým bych spíš zvažovala alergie? :nevim: A tomu staršímu-jak píše Bohunka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.3.11 09:55

Celkem dobrý je taky PIKOVIT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.3.11 09:57

Já bych se poradila s doktorkou a jestli jste opravdu hodně nemocní a čato, tak třeba by vám doporučila něco jako SUmetrolin-to se dává na imunitu
Známá taky to má, malá má pořád rýmu, ouška a pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.3.11 10:21
kvaček píše:
Já bych se poradila s doktorkou a jestli jste opravdu hodně nemocní a čato, tak třeba by vám doporučila něco jako SUmetrolin-to se dává na imunitu
Známá taky to má, malá má pořád rýmu, ouška a pořád dokola

pokud se nepletu tak Sumetrolin jsou antibiotika ne?

• Citovat
  • Upravit
14335
17.3.11 10:56

no možná, ale pokud jsou opravdu pořád nemocní.. Moje švagrová to taky dávala asi přes půl roku, protože malý byl opravdu nemocný každý měsíc něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí