Mast Triamcinolon E

3425
16.3.11 14:30

mast Triamcinolon E

Ahoj všem,prosím o radu…Máte prosím někdo zkušenost s mastí Triamcinolon E?Syn ji dostal na zúženou předkožku.Zabrala vám?Nebo to pomáhá spíše,když je ta kůžička přilepená?Jsou to kortikoidy,tak se mi do toho moc nechce…zase ale jinak ho čeká operace a té bych ho ráda ušetřila.Děkuji za odpovědi :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
16.3.11 14:34

Já ho používala na exémy, je to pěkný svinstvo a ne exémy mi nepomohl… s ničím jiným zkušenot nemám…

• Citovat
  • Upravit
16.3.11 14:36

Taky mám zkušenost na eksem a přesně tak svinstvo. Nevím co je přesně problém tvého kloučka, ale zkusila bych třeba nějakou přírodní lečbu.. Dr. Jonáš, Energy , homeopatie..ja jsem zastance techto metod. Ty kortikoidy jsou fakt na nic, mě to eeksem vylečilo nachvilu a pak se vratil a dost rozsahleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
16.3.11 14:57

Ahoj,děkuju za odpovědi.My už homeo i zrovna detoxikaci dle Jonáše zkoušeli(taky jsem přírodně-alternativně orientovaná) a pomohlo nám to na exem :potlesk: ,ale na toho pindíka nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.3.11 15:01

Mne pomahal, ale pak mi MUDra predepsala Locoid a ten pomaha taky, a udajne je mensi svinstvo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 15:42

My ho dostali pro 5ti letého kluka na uvolnění předkožky, mazat po dobu 6ti týdnů a nepomohlo vůbec, takže hned po léčbě následovala kompletní obřízka. Poté se zjistilo, že by to neuvolnilo zhola nic, nešlo by ani přetažení a uvolnění sondičkou, protože měl předkožku způlky k žaludu přirostlou. A jak jsme to už skoro 2 roky řešili a prodělal jeden bolestivý zánět, kdy se nemohl vyčůrat, sondičkou mu na pohotovosti uvolŇovali alespoň špičku pindíka doporučil nám Dr. kompletní obřízku, aby už měl pokoj a neměl další bolesti s pooperační péčí, kdy po uvolnění se musí mazat, koupat v heřmánku a přetahovat, aby se to nezalepilo zpět.
Teď jsme od operace rok a jsem ráda, že jsme zvolili tuto variantu, kluk je spokojenej, že už mu ho pořád nezkoumáme a nezkoušíme přetahovat.

• Citovat
  • Upravit
ela123
16.3.11 21:31

A jak casto se to ma mazat? MAme podobne potize,mast mam doma,ale nevim jak casto-kolikrat denně? DIky.ELa

• Citovat
  • Upravit
3425
17.3.11 06:00

elo,nám pan doktor říkal,že máme mazat 1 až 2× za den po dobu jednoho měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
17.3.11 14:54
Klára píše:
elo,nám pan doktor říkal,že máme mazat 1 až 2× za den po dobu jednoho měsíce.

to mi na kortikoidy přijde docela dlouho… na exémy se to doporučuje max 10 dní 1× denně, ale to je třeba něco jiného… :think:

• Citovat
  • Upravit
ucho
24.10.12 12:38

Triamcinolon E

:potlesk: Doporučuji, mě pomáhá na bolavé ucho, je to super. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Radka T-
24.2.13 18:09

Triamcinolon - E

Jsem s ním naprosto spokojena. Když mám problém s opruzeninami, stačí jednou namazat a je zhojeno!

• Citovat
  • Upravit
atevi 1
6.5.13 09:17

Ahoj, já jsem exémy měla a vyzkoušela jsem snad všechny druhy mastí, pak kortikoidy a když už nezabíraly ani ty tak jsem hledala alternativy a seznámila jsem se se slečnou, která měla exém po celém těle a díky chlorelle a ječmenu od společnosti Green ways se z toho dostala a já taky.. Zmizela mi i těžká anemie a chronický zánět střeva se lepší.. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA