Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď? za chvíli je jaro…rozdíl možná poznáš ve složení, nám Imunoglukan nijak nepomohl ve třech letech. Raději jsem šla do Iskialu…Ale vždy v období září-březen
@Aria07 Výsledek neuvidíš hned..než jej uvidíš, bude jaro, pak léto. Raději ovoce a zeleninu.
Mam zkusenosti sice jen s imunoglukanem, ale spokojenost. Jenze bys ho měla nasazovat ideálně na konci léta, abys měla kryty podzim a zimu.
Holky,vím,že teď už je pozdě.Ale není měsíc,aby nelehla.Navíc jí jak vrabec,takže jsem jí chtěla trošku posílit.
Dávám synovi Imunoglukan od prosince, tu úvodní zvýšenou dávku dostával ještě nachlazený a září-prosinec byl víc jak 50 dní doma kvůli nemoci. V lednu odchodil celý měsíc školky bez absence. Jsou mu 4. Jestli je to i díky Imunoglukanu netuším, ale na konci léta rozhodně pořídím další. (a není to reklama, jen čerstvá zkušenost, obecně jsem k doplňkům stravy silně skeptická)
Ahoj, můj syn bere Imunoglukan od září do dubna. Většinou měl maximálně rýmu. Tuto zimu marodil více než obvykle, ale proti neštovicím Imunoglukan není.
![]()
Staršímu jsem začala dávat Imunoglukan až na konci září. Do Vánoc byl ještě každou chvíli doma s rýmou. Od Vánoc je zatím zdravej a to měli ve školce epidemii, kdy bylo ve tride jen 5 deti. Příště začnu dávat už v srpnu. Mladší nic nedostává a už 2× rýma.