Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My dávali po konzultaci na imunologií už v roce. Možná to byla jen náhoda, ale krátce po užívání šla dcera na kontrolní imunotesty a hodnoty docela poskočily směrem k normě.
Davam dceri 2 a pul roku
Imunoglukan sirup…zatim jen asi 14 dni, za tech 14 dni zatim nemocna nebyla
…doktorka snad vi, co ti doporucila ![]()
Dávala jsem ještě dřív než ve 2 letech ![]()
Ale občas je syn nemocný stejně ![]()
U nas absolutne zadny ucinek..zacala sem davat mesic pred nastupem do skolky a mala je kazdou chvilku marod ![]()
Hlavně účinek naběhne až asi po měsíci užívání, tak nečekej zázraky hned po první dávce
. Jinak my ho dáváme do teď staršímu (8let) vždy od září do února ![]()
Kočky a dáváte ho ráno před snídani? Malá má ještě probiotika mohu s tím kombinovat? ![]()
@Anonymní píše:
Kočky a dáváte ho ráno před snídani? Malá má ještě probiotika mohu s tím kombinovat?
Ja ho davam po snidani s deckem..dcera to proste na lacno neda…on ten imunoglukan je hliva ustricna a myslim, ze k te se docela probiotika hodi, na imunitu..mozna se zeptej v lekarne, jak to davat a s cim
Ahoj holky, doktorka mi predepsala na imunitu Imunoglukan.. píšou ale ze má byt až od 3 let.. malé jsou 2 roky tak jsem celkem na vazkach jestli dat nebo ne? A mate někdo zkušenosti s nim? Malá byla poprvé v životě nemocná ale po tomto zázračnem sirupu prý nemocná uh nebude snad nikdy
děkuji