Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky strasne sa me lbi indianska hudba ale nevim kde stahnut.. a ldyz jo, tak ne za ceske penize a ne z CR ![]()
mam na mysli skupiny tipu…
alborada
ancient winds
spirit of the inca
ale opradu nevim kde nato narazit.. aspon stranku kde cd koupim kdyz uz to nevim stahnut ![]()
jo a jeste skupina.. nebo nazev alba…mystikal travel…
budu moc vdecna kdyz sa oto nekdo zajima a pomoze me
![]()
Taky se začínám poohlížet po nějakých poslouchatelných alternativních zdrojích. Tohle mi úplně nesedí, ale třeba se mi líbí poslední dobou tibetská hudba - mantry. ![]()
Možná jsem to jen já, ale mě připadá, že populární zpěváci a zpěvačky vůbec neumí zpívat..
Shakira, Rihana, Taylor Swift, Jennifer Lopez - připadá mi, že holky od nás z LŠU zpívají líp, že tohle jsou jen hrozně krásný baby, jejichž kariéra stojí na vzhledu a tom, že s velkou pomocí písničku o rozsahu jedné oktávy nějak dohromady dají.
Líbí se mi Yael Naim, Celine Dion a její francouzsky zpívané písně, Adele zpívat umí, ale nelíbí se mi ty písničky (proč pořád zpíva o nějakym bejvalym, ten už si zaslouží tantiémy), ale jinak se mi fakt nic nelíbí…
Doporučte mi nějakou etnickou hudbu, jestli máte tip.
Tak zkus se kouknout na youtube na Ancient Winds - Jose Cabezas, to je Native Americans music
A já teda ještě moc miluju písničky z Ramayany. Z té původní zpívané v sanskrtu
Třeba https://www.youtube.com/watch?…. Ale je tam i celý film v sakskrtu
![]()