Indiánská hudba - kde stáhnout?

24603
19.8.11 16:14

indianska hudba-kde stahnut??

holky strasne sa me lbi indianska hudba ale nevim kde stahnut.. a ldyz jo, tak ne za ceske penize a ne z CR :pocitac:
mam na mysli skupiny tipu…
alborada
ancient winds
spirit of the inca
ale opradu nevim kde nato narazit.. aspon stranku kde cd koupim kdyz uz to nevim stahnut :cert:
jo a jeste skupina.. nebo nazev alba…mystikal travel…
budu moc vdecna kdyz sa oto nekdo zajima a pomoze me :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2939
19.8.11 16:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
juk
18.12.11 18:21

5 cd

• Citovat
  • Upravit
1109
26.3.16 15:33

Taky se začínám poohlížet po nějakých poslouchatelných alternativních zdrojích. Tohle mi úplně nesedí, ale třeba se mi líbí poslední dobou tibetská hudba - mantry. 8)

Možná jsem to jen já, ale mě připadá, že populární zpěváci a zpěvačky vůbec neumí zpívat.. :nevim: Shakira, Rihana, Taylor Swift, Jennifer Lopez - připadá mi, že holky od nás z LŠU zpívají líp, že tohle jsou jen hrozně krásný baby, jejichž kariéra stojí na vzhledu a tom, že s velkou pomocí písničku o rozsahu jedné oktávy nějak dohromady dají.

Líbí se mi Yael Naim, Celine Dion a její francouzsky zpívané písně, Adele zpívat umí, ale nelíbí se mi ty písničky (proč pořád zpíva o nějakym bejvalym, ten už si zaslouží tantiémy), ale jinak se mi fakt nic nelíbí…

Doporučte mi nějakou etnickou hudbu, jestli máte tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 16:41

Tak zkus se kouknout na youtube na Ancient Winds - Jose Cabezas, to je Native Americans music :) A já teda ještě moc miluju písničky z Ramayany. Z té původní zpívané v sanskrtu :) Třeba https://www.youtube.com/watch?…. Ale je tam i celý film v sakskrtu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
26.3.16 19:53

To zní super ten sanskrt @Iustitia omnibus  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie