Nintendo Wii

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4742
15.8.11 13:00

Nintendo Wii

Máte někdo doma Nintendo Wii? Poraďte jaké druhy jsou, co by bylo vhodné pro dospěláka, co jiného k tomu budu potřebovat, uvažuji o tom, jako o vánočním dárku, tak bych potřebovala zjistit nějaké informace, ať vím, na co se zaměřit a co nejlépe hledat.
Moc díky za rady, postřehy a zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
15.8.11 13:30

a co takhle se mrknout na Xbox X360 a k tomu Kinect…mozna to vyjde o neco draz,ale je to urcite graficky lepsi..a hl.Kinect ovladas sama svym telem :-) co udelas ty,udela on…jsou tam sportovni hry,ale taky i da se cvicit i joga a tak.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.8.11 13:36

Vidím, že mám co studovat… Budu mít z toho hlavu v pejru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.8.11 13:39
Mišuna píše:
Ahoj,pro děti určitě Mariokart, to se hodí i pro tatínky, jsou to závody pro jednoho až čtyři hráče.
Pak máme Sportresort dva disky a wiifit plus na cvičení.
Konzoli prodávají v různých sadách, buď s Mariem nebo se Sportem, nebo i s podložkou wiifit plus. Chce to minimálně dva ovladače a pro dítě volant, je to pro ně jednoduší na ovládání těch závodů.
Nevím jestli to píšu srozumitelně, když tak se ptej.

Je toho dost…teda
Chtěla bych něco trochu pro zábavu, něco pro ten sport - ať máme co za dlouhých zimních večerů co dělat :-)
Podložka bývá součástí, nebo se musí toho hodně dokupíovat? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
15.8.11 13:56

myslim,ze predskolak by zvladnu krome Animals taky „adventures“ co je soucasti baleni,kdyz koupis Kinect..kdyztak mrkni na youtube,aby si mela predstavu o cem ta hra je… jedes napr.na raftu a musis se vyhybat prekazkam - ukrok doleva/doprava, skakat pres klady - skok,nebo „zalepovat“ ruzne dirky v akvariu - prilozis ruku,nebo kleknes a prilozis ruku.. :-) a pak sporotvni..fotbal - kopes napr. na brankare - nebo naopak braknar jsi a ten chytas…myslim,ze by to mohli zvladnout :-) ale cekam teprve prvni mimco,tak nevim,trebas nemam dobry odhad :oops: :-) a u Kinectu je dobry to,ze kupujes „jen“ hry,nemusis mit „x milion“ podlozek a ovladacu,aby sis neco zahrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
15.8.11 13:57

Tak za sebe take muzu doporucit Xbox 360 a Kinect. Je to drazsi, ale jak bylo psano, kinect ovladas svym telem a nepotrebujes kupovat zadne dalsi ovladace, podlozky, volanty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
15.8.11 14:03

Ahojky no já mam doma wii a u znamejch mame PS3 a k tomu jsou taky ovladače a Kinect má kamarádka.
Tak ti tu napíšu ke všemu zkušenosti.

Wii: Neni to graficky tak dobré jako Xbox a PS3 ale je na to už spousta her. Dá se hecknout a pak vše stahuješ a neutrácíš za hry. Já mam ted na wii 85 her .

PS3: Je Graficky super hry jsou v HD a ještě když je hraješ tak tě snímá kamera, takže se vidíš. Hry jsou na to stejné co na Xbox

Xbox: Je tam vychytané to, že nepotřebuješ žádnej ovladač a snímá to jen tebe, ale zase je na to potřeb hodně prostoru a to v panelakovém bytě nejde :-(

Já doporučuji bud Wii a nebo PS3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
15.8.11 14:15

A jooo.to je fakt,Berennika ma pravdu,na to jsem zapomnela :oops: na kinect je potreba vice mista,cim vic,tim lip… a na xbox to jde taky nejak udelat,ze nemusis kupovat orig.hry… pokud mas vic mista,tak tedy za me Kinect,pokud ne,tak spis Wii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
8.4.12 16:51

@Anik6 , @Berennika ahojte olky,koukám po Wii,chěla jsem se zeptat
Anik:Tak co?koupilas?Spokojená?
obou : nevíte jaký je rozdíl mezi tou konzolí,která stojí od té,co leží?Je to jel „vzhledový rozdíl“ nebo ještě v něčem?Předem kuju za odpověď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
8.4.12 17:17

ahojky

meli jsme obe konzole, Xbox i Wii a zustalo doma jen wii. Mame k tomu i tu podlozku a je to super, mame to odblokovane, takze asi 50 her (zatim), maly na tom hraje obstojne, kdyz si chceme zablbnout, vytahneme podlozku a parime vsichni :-)
za me teda wii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
8.4.12 18:12
@Jitula píše:
ahojkymeli jsme obe konzole, Xbox i Wii a zustalo doma jen wii. Mame k tomu i tu podlozku a je to super, mame to odblokovane, takze asi 50 her (zatim), maly na tom hraje obstojne, kdyz si chceme zablbnout, vytahneme podlozku a parime vsichni :-)
za me teda wii

Omlouvám se za odbočení, ale kde jste to nechávali odblokovat nebo jak jste to odblokovali? Pokud budeš chtít tak radši na SZ, je to dosti na hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikouš17
18.7.12 09:38

Prosím nevíte někdo kde bych si mohl koupit samotnou hru sport resort? myslím tím třeba stolní tennis atd… ;)

• Citovat
  • Upravit
1
13.12.12 19:02

Poradíte mi prosím, jak odblokovat wii, aby tam šly i stahovaé hry a kde je stáhnu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
22.9.13 16:28

Poradite mi namou hru pro 4leteho kluka? Mame mariokart, to ho bavi, ale spis neco pro deti?
Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicoRockit
16.11.13 15:43

Nintendo Wii

Ahoj potřeboval bych poradit od někoho kdo má zkušenosti s touto herní konzolí (Nintendo Wii).Doporučte pořádnou hru závody, sportovní, mario, akční je to jedno ale ať je ta hra pořádná a hodí se na mě. Je mi 14 let tak prosím žádné hry typu starání o mazlíčka atd. Předem děkuji za odpověd. :) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!