Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mně, jestli jste někdy volaly do Ezo tv a kolik vás to stálo. Dneska to bylo dost zajímavé, ale nakonec se tam dovolala nějaká paní, která zněla dost nešťastně a zoufale a prý čekala na přepojení 40min, a že ji to zruinuje..
Volaly jste tam někdy a sedělo to? Znáte někdo více tuto kartářku Anie? Díky za vaše názory. b.
Nevolala jsem tam, ale párkrát jsem to poslouchala a ve finále zjistíš, že oni těm lidem říkají v podstatě to samé.
Neříkám, že kartám nevěřím…ale kdybych si měla vybrat, zašla bych k nějaké kartářce osobně.
Jednou na nějaké akci jsem u kartářky byla a dost se sekla.
Já na tohle koukala jednou v noci a říkala jsem si, kdo proboha může těm kecům věřit a ještě za to vyhazovat takový nekřesťanský peníze. Mě přijde, že zamíchat balíček karet a blábolit nějaký nesmysle, ze kterých nakonec vyplyne to, že jednou bude líp, bych zvládla taky.
Ahoj
Já tam volala jednou, stálo mě to 3 tisíce,
ale pani mi řekla totálně pravdu, naprosto jí to sedělo. Jmenovala se myslim MAIA nebo tak nějak. Pak jsem navočkovala kámošku, a tý řekla myslim IVANKA taky pravdu. Jsou to šílený prachy za to ![]()
Docela jsem valila když mi ta MAIA řekla, ( do tý doby jsem jí vůbec neříkala že mám dítě!!!! ) že mám syna a porod mi začal 24.12. 2007 ve dvě ráno a taky se trefila. A to zjistila podle toho když jsem jí řekla můj datum narození a čas
Já na tohle věřím, takže jsem to riskla a fakt se trefila. Mě karty dost vychází. Od lidí z EZO, kámošky.. vychází mi to.
Já mám zapnutou tv, když jsem doma a občas to včas nepřepnu a jen fascinovaně poslouchám, kolik lidí tam volá.
Tak když už mám zbytečnej litr a věřím tomu, tak jdu ke kartářce a ta se mi minimálně 2 hoďky bude věnovat za ty prachy, no ne?
Neříkám že ty lidi nemaji pravdu, jako jestli jsou dobrý kartáři proč ne, ale ty prachy za to jsou fakt humus ![]()
Ahoj
taky jsem tam volala a stálo mě to 1500Kč
,ale záleží jak dlouho budeš mluvit.Nemluvila jsem do TV jelikož to trvá jen chvilku a moc ti toho neřeknou.Nechala jsem si připojit paní Johanku a ta mi řekla naprosto všechno jako kdyby mě znala i mého manžela
hlavně jsem chtěla vědět kdy otěhotním a jestli to bude bez problémů
řekla,že bude vše Ok a že porodím na konci léta
a termín mám 31.8.
Takže mě to za ty prachy stálo ![]()
Tak to teda valím oči
, to je teda pěkně drahé. To se fakt už vyplatí jít někam ke kartářce. To ti lidé co tam volají určitě netuší, že by to mohlo tolik stát. A spousta lidí to určitě položí dřív než je přepojí a už i tak něco zaplatí ![]()
Tak to je dobrej kseft ![]()
Ja bych tam teda nevolala.Ale prekvapuje me ze to nekomu vyslo ![]()
Dobrý den, zavolala jsem na placenou linku Ezo TV v domnění, že budu přepojena do vysílání. Na lince jsem vydržela až do konce pořadu, cca 50 minut, a nebyla jsem vůbec přepojena.Prostě se na mě vyprdly. Pořad skončil a já mám zaplatit dost vysokou sumu vlastně za nic. Nikdo mne v telefonu neupozornil, že se třeba ani nedovolám. Mám právo na stornování platby? Děkuji.
A proč by Vám měli stornovat platbu? Sama jste se rozhodla, že na ezo.tv zavoláte, byla to jenom Vaše volba. S tím, že Vás třeba ani nepřepojí jste musela přece počítat.
Jak jsem s tím měla počítat? Nikde to není řečeno, že se nedovoláte a že Vás nepřepojí. Kdybych volala pět minut před koncem pořadu, ještě bych to pochopila. Hlavně co mi bylo divný, že paní v TV stále naváděla, „volejte linka je volná“ a přitom stovky lidí na drátě, nebyla jsem totiž jediná, kdo se nedovolal. Máte pravdu, mělo mne to napadnout. Už jsem tam jednou volala a spojily mne do deseti minut, tak jsem si myslela, že mne zase spojí, že to mají nějak časově nastaveno. Z vedení TV Barandov se mi vyrozumněly tak, že věc předaly kompetentním osobám. No to se asi načekám.
S pozdravem Jana.
To je teda zlodějina, takhle okrádat lidi
Měli by účtovat jenom tu dobu skutečného hovoru, ale to by zase nevydělali, že jo ![]()