Čtení knih on-line

7805
8.8.11 17:30

čtení knih on-lin

ahoj holky,

čtete si knihy na internetu?Chtěla bych si přečíst jednu knížku,ale nevím kde hledat.Na jakých stránkách čtete?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
8.8.11 17:44

Tady jsem vetsinou nasla co jsem hledala, a kdyz jsem to tam nenasla, nenasla jsem to uz nikde jinde :) http://www.ebookforum.cz/

• Citovat
  • Upravit
7805
8.8.11 20:45
Anielkha píše:
Tady jsem vetsinou nasla co jsem hledala, a kdyz jsem to tam nenasla, nenasla jsem to uz nikde jinde :) http://www.ebookforum.cz/

tak jsem na to mrkla a nějak se v tom neorientuju,nevím jak mám hledat knížku co chci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
5.1.12 22:06

Ja to taky moc nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.12 18:28

Taky jsem toto http://www.ebookforum.cz/ moc nepochopila :oops: :) a rada bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.11.12 23:23

Ahojte..Neznáte někdo nějaké stránky, kde by se daly číst online knížky? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5579
13.11.12 00:15

Kde by se dalo cist online netusim, vetsinou si knizku proste stahnu a prectu z pocitace. Ebookforum uz davno nefunguje tak jako kdysi. Momentalne tam muzes najit knizky, ktere jsou volne ke stazeni, legalne(bud uz autorska prava zanikla nebo se ji autor sam dal volne ke stazeni). Treba na pohadky.org se daji najit cele pohadky ke cteni. Pak treba tady rozjizdi neco prazska knihovna http://www.mlp.cz/…ne-projekty/ Taky knihkupectvi kosmas.cz ma na strankach nejake knizky volne ke stazeni.
Obecne knizku online ke cteni moc nenajdete, spis ke stazeni a pak precist doma v pocitaci nebo ctecce. Zalezi taky jake knizky chces cist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
13.11.12 08:09

Se ctenim online bohuzel taky neporadim. Ale dost se jich da najit a stahnout na Ulozto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.11.12 08:46

Pokud ti nevadí angličtina, pak třeba smashwords.com nebu epubbud.com. No a pak na palmknihy nebo ebookeater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.11.12 10:46

Díky moc za rady :kytka:
Holky a čtečku některá máte? Já nad tím pořád uvažuju, ale ještě jsem se úplně nerozhodla..Potřebovala bych názor od někoho, kdo ji má..Díky..

• Citovat
  • Upravit
366
13.11.12 10:51

@Silwinka87 Ctecku mam asi pul roku a jsem rada, ze jsem do ni sla. Kdyz ctecky zacinaly, tak jsem tvrdila, ze nikdy v zivote, ale ted jsem fakt rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.11.12 11:02

@Silwinka87 Jo, mám předpotopní čtečku Pocketbook. Pokud opravdu hodně čteš, je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.11.12 11:08
@vikikl píše:
@Silwinka87 Ctecku mam asi pul roku a jsem rada, ze jsem do ni sla. Kdyz ctecky zacinaly, tak jsem tvrdila, ze nikdy v zivote, ale ted jsem fakt rada :)

No, já jsem taky byla ze začátku strašně proti tomu, ale čtu celkem dost, knížky nemám kam dávat a navíc jsou strašně drahé..
A kolik třeba stojí nějaká nová knížka do čtečky?
Vůbec nevím, jak to funguje…

• Citovat
  • Upravit
7974
13.11.12 11:22

To záleží, co čteš. Na ceny se můžeš podívat třeba na ereading.cz Pak jsou experti typu rajknih.cz, kterým se spíš vyhýbám (knížky jsou s DRM přečtitelné jen v jejich softu). Kdyby alespoň zvolili nějaké už používané DRM (Adobe, Kindl…).
No a šedá pirátská zóna ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
13.11.12 11:38

Ja teda klasickych knizek mam doma jenom par, nemam je kam davat, i se priznam, ze se mi nechce dat 300kc za knizku, kterou za jeden den prectu. Hodne chodim do knihovny. Jinak elektronicka kniha stoji treba o 100kc min, nez papirove vydani. Ja mam teda dost stazeno s Ulozto a ctu nekdy papirovku z knihovny a nekdy elektronickou z vlastnich zdroju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí