Hudba na svatbu na CD

7805
7.8.11 12:16

Hudba na svatbu na CD

Ahoj holky,

potřebuju poradit jak nahrát na CD písničky v pořadí v jakém chci.
Vybrala jsem si na youtube písníčky,na ulozto.cz jsem je stáhla a když jsem je chtěla vypálit,tak se mi při vypalování úplně zpřeházely.
Jdou vypálit písničky v přesném pořadí v jakém chci?
Děkuju moc za rady.Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
7.8.11 12:28

Jedna z možností je neuzavírat CD a vypalovat jednu po druhé. Nebo je přejmenovat a přeuložit do nového souboru, aby ne neřadily dle starého systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
7.8.11 12:39

Musíš si je přejmenovat a do názvu dát číslo a pak za to cokoliv. Ale první písnička bude 01. (název), 02. druhá, 03. …
pokud tu nulu vynecháš, seřadí ti to špatně. samo že před dvouciferným číslem už nulu nepíšeš, jen do 09.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.8.11 12:45

na stahované pozor, nevím už kde to bylo, ale někde na mě chtěli originály, taky už nevím jak přesně to bylo, jeslti jsme měli udělané CD a donesli jim tam ještě originály, nebo jsme donesli jen ta originální cd a zakřížkovali co chceme hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.11 13:48

jéé holky děkuju,vyzkouším to a snad to půjde.
Teď ještě řeším jednu věc,měla jsem nachystané písničky a tady na emimi jsem se teď dočetla že musí být na svatbu v instrumentální podobě.Skoro žádná písnička mi na ulozto v instrumentální podobě nejde stáhnout,co teď?JAK jste to měly vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.8.11 16:20

Ahojky, a v jakém programu to vypaluješ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.8.11 16:24
kacudka píše:
Teď ještě řeším jednu věc,měla jsem nachystané písničky a tady na emimi jsem se teď dočetla že musí být na svatbu v instrumentální podobě.Skoro žádná písnička mi na ulozto v instrumentální podobě nejde stáhnout,co teď?JAK jste to měly vy???

Po nás nikdo instrumentální podobu nechtěl. Měli jsme normální písničky a nikdo to neřešil. Asi to záleží na místě svatby.

• Citovat
  • Upravit
7805
7.8.11 21:54
Billi píše:
kacudka píše:
Teď ještě řeším jednu věc,měla jsem nachystané písničky a tady na emimi jsem se teď dočetla že musí být na svatbu v instrumentální podobě.Skoro žádná písnička mi na ulozto v instrumentální podobě nejde stáhnout,co teď?JAK jste to měly vy???
Po nás nikdo instrumentální podobu nechtěl. Měli jsme normální písničky a nikdo to neřešil. Asi to záleží na místě svatby.

fakt?Tak to tam zítra zavolám a zeptám se.Díky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.8.11 21:54
aquilla píše:
Ahojky, a v jakém programu to vypaluješ? :-)

v neru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.8.11 23:04

tak nevím v čem dělám chybu,vyzkoušela jsem všechno,ale pořád mi to vypaluje jak chce.Už jsem zkazila tolik CD :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí