Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
potřebuju poradit jak nahrát na CD písničky v pořadí v jakém chci.
Vybrala jsem si na youtube písníčky,na ulozto.cz jsem je stáhla a když jsem je chtěla vypálit,tak se mi při vypalování úplně zpřeházely.
Jdou vypálit písničky v přesném pořadí v jakém chci?
Děkuju moc za rady.Katka
Jedna z možností je neuzavírat CD a vypalovat jednu po druhé. Nebo je přejmenovat a přeuložit do nového souboru, aby ne neřadily dle starého systému.
Musíš si je přejmenovat a do názvu dát číslo a pak za to cokoliv. Ale první písnička bude 01. (název), 02. druhá, 03. …
pokud tu nulu vynecháš, seřadí ti to špatně. samo že před dvouciferným číslem už nulu nepíšeš, jen do 09.
na stahované pozor, nevím už kde to bylo, ale někde na mě chtěli originály, taky už nevím jak přesně to bylo, jeslti jsme měli udělané CD a donesli jim tam ještě originály, nebo jsme donesli jen ta originální cd a zakřížkovali co chceme hrát.
jéé holky děkuju,vyzkouším to a snad to půjde.
Teď ještě řeším jednu věc,měla jsem nachystané písničky a tady na emimi jsem se teď dočetla že musí být na svatbu v instrumentální podobě.Skoro žádná písnička mi na ulozto v instrumentální podobě nejde stáhnout,co teď?JAK jste to měly vy???
kacudka píše:
Teď ještě řeším jednu věc,měla jsem nachystané písničky a tady na emimi jsem se teď dočetla že musí být na svatbu v instrumentální podobě.Skoro žádná písnička mi na ulozto v instrumentální podobě nejde stáhnout,co teď?JAK jste to měly vy???
Po nás nikdo instrumentální podobu nechtěl. Měli jsme normální písničky a nikdo to neřešil. Asi to záleží na místě svatby.
Billi píše:kacudka píše:Po nás nikdo instrumentální podobu nechtěl. Měli jsme normální písničky a nikdo to neřešil. Asi to záleží na místě svatby.
fakt?Tak to tam zítra zavolám a zeptám se.Díky. ![]()
aquilla píše:
Ahojky, a v jakém programu to vypaluješ?
v neru
tak nevím v čem dělám chybu,vyzkoušela jsem všechno,ale pořád mi to vypaluje jak chce.Už jsem zkazila tolik CD ![]()