Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte někdo, vyšlo DVD Požárník Sam? Nemůžu ho nikde objevit.. Máte ho někdo?
Díky
Fakt jo??? Já ho nemůžu nikde sehnat, tváří se, že neexistuje
Tak zítra budu hledat po stánkách dál ![]()
Jsem ho koupila v tabáku v bille. Tak snad budeš mít štěstí, chceš originálku?
Jé tak to zkusím zítra Billu, jezdím tam často a je tam i trafika, tak tam mrknu. Originál mít nemusím, ale musím ho sehnat hodně rychle nebo mě ty věčné otázky prcka „maminko a koupíš mi požárníka Sama“ dovedou k Chochlouškovi ![]()
Já myslím, že ho nemůžeš na netu najít proto, že je nazvané „Hasič Sam“ ![]()
Ale abys nebyla zklamaná - je tam všehovšudy jen 6 příběhů a jsou to starší…co jsou dělané jinou animační technikou - jsou to takové ty 3D postavičky…
A jiné DVD snad vážně k sehnání není
My jsme to ale pojali skoro jako sport a až na vyjímky máme nahrané všechny díly, co v televizi šly ![]()
jojo to chápu. Ale tak třeba budou mít. Tak budeme držet pěsti, ať koupíte
![]()
ahoj,
tak náš Fanouš taky Sama miluje. DVD jsme nikde nesehnali, ale zkusím ho vyhledat jako hasiče a ne požárníka
.
Jen vám chci napsat, že manžel někde na rapidshare stahnul film, jmenuje se to Velký požár v Pontypandy. Je to asi hodinovej film a ten teda u nás jede skoro nonstop, pokud zrovna nejede bořek. A dají se tam nastahovat i ty kratší díly.
Ahá, Hasič mě nenapadl
Jdu hledat a díky holky, snad seženu a snad to bude prckovi po chuti ![]()
Velký pořár… máme z TV taky nahraný…jasan ![]()
Fakt jeden čas jsme v tom jeli u nás děsně intenzivně, žádné jiné pohádky neexistovaly
Grrr! 400,– Kč jo? Fuj! To si ho asi taky někde stá.....pořídím jinak ![]()
Petpro píše:
Ahá, Hasič mě nenapadlJdu hledat a díky holky, snad seženu a snad to bude prckovi po chuti
Taky jsem několik dní marně pátrala, než mi kamarádka prozradila, že se to jmenuje Hasič Sam ![]()
vulpes píše:Petpro píše:Taky jsem několik dní marně pátrala, než mi kamarádka prozradila, že se to jmenuje Hasič Sam
Ahá, Hasič mě nenapadlJdu hledat a díky holky, snad seženu a snad to bude prckovi po chuti
jj, taky mě to mojlo napadnou ![]()