Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, byl jste už někdo s prcky na nových Autech? Chci jen vědět, jestli je to stejně dobré jako jednička nebo snad lepší? Většinou mi přijde, že druhé a další díly jsou o ničem, tak by mě zajímalo, jestli to vaše děti bavilo, chtěli bychom zítra jít.
Mě to přišlo horší jak 1. Starší dceři se to líbilo. Ta mladší se na to moc netvářila a přitom jedničku má moc ráda ![]()
Na můj vkus moc akční, moc střílení ![]()
Přesně, jak píše tezi. My na tom byli teď v sobotu (bez prcka
) a nadšená jsem z toho teda nebyla
. Jendička je taková koukatelná pohodička, ale tohle mi přišlo akční až moc ![]()
Musím souhlasit. Byli jsme včera. Jsou tam části z Kardanové lhoty a hrdinové z Kardanové lhoty - to dcerka nadšeně komentovala a byla vysmátá. Pak tam byly honičky a děsně moc střílení a pořád někoho zajímali a svazovali - brrr - dcerka jen řešila „proč mu to maminko udělali?“ Nebo si zakrývala oči…No nevím…starší kluci za náma byli nadšení, ale dcerka cestou domů z kina vyprávěla o Době ledové 3
![]()
Takže říkáte, že pro mýho jedenáctiletýho to bude dobrý? Kolegyně z práce ho chce vzít do kina se svým vnukem. Budou to mít kluci jako překvapení. Je jim 11 a 10 let, tak to akční jim moc vadit nebude.
Hm, tak to vypadá přesně tak, jak jsem tušila… Malýmu je 5 a chce strašně jít, tak snad to nebudou vyhozený peníze ![]()
Ahoj,
Domca byl s manzelem ted v sobotu. Jednicku videl asi tak 100×, ted uz u ni blbne, ale na zacatku cucel jak prikovanej, tak jsme doufali, ze tu dvojku v kine vydrzi..
Me se ta jednicka moc libila, i vtipny i romantika a pro deti jak delany ![]()
Manzel jednicku videl vetsinou tak kusove, takze to cely nezna, ale rikal, ze rozhodne byla lepsi jak dvojka.. Dominik vydrzel, ale poslednich 15 min. uz tam blbnul, stal na sedacce a tak, trvalo to 110 min + reklamy ![]()
Nevadil mu hluk ani tma v kine, ale nekdy ten pribeh uz byl asi „moc“ akcni, ma nejradsi ty zavody na okruhu ![]()
Pro ty starsi kluky, co rikala kamoska, 8-10 let, tak super ![]()
Sranda je, ze na zacatku byla cca 10 min. reklama na Toy Story 3, Domca z toho byl taky unesenej a hned v nedeli to davali na HBO, tak koukal a myslim, ze se mu to libilo vic nez Auta 2 a to miluje Bleska a o nicem jinym vetsinou doma nemele ![]()
Ale zase, jsou mu 3 roky
takze je fakt mrnavej ![]()
My se právě vrátili z kina a na jedničku to teda fakt nemá, je to hrozně rozvleklý a je tam mraky dialogů, kterým dítě nemůže rozumět :roll
Navíc ty reklamy před tim… ![]()
Ahoj, Cars 2 jsme zažili včera. Tatínkům se to asi líbilo ( je to spíše film pro dospělé). Zatímco Cars1 můžete vidět 100× a pořád se bavíte,nový film už vidět nechci a na tom jsme se shodli i s manželem. Nuda pro děti menší než 6 let a hodně střílení a děj mizerný.. V podstatě film o Burákovi, hrdinu, kterého děti mají rádi, Mc Queena poskrovnu a také minimum závodů.