Kino - Auta 2

375
2.8.11 18:46

Kino - Auta 2

Ahojky, byl jste už někdo s prcky na nových Autech? Chci jen vědět, jestli je to stejně dobré jako jednička nebo snad lepší? Většinou mi přijde, že druhé a další díly jsou o ničem, tak by mě zajímalo, jestli to vaše děti bavilo, chtěli bychom zítra jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58836
2.8.11 18:58

Mě to přišlo horší jak 1. Starší dceři se to líbilo. Ta mladší se na to moc netvářila a přitom jedničku má moc ráda :nevim:
Na můj vkus moc akční, moc střílení :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
2.8.11 19:04

Přesně, jak píše tezi. My na tom byli teď v sobotu (bez prcka :mrgreen: ) a nadšená jsem z toho teda nebyla :think: . Jendička je taková koukatelná pohodička, ale tohle mi přišlo akční až moc :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3960
2.8.11 19:20

Musím souhlasit. Byli jsme včera. Jsou tam části z Kardanové lhoty a hrdinové z Kardanové lhoty - to dcerka nadšeně komentovala a byla vysmátá. Pak tam byly honičky a děsně moc střílení a pořád někoho zajímali a svazovali - brrr - dcerka jen řešila „proč mu to maminko udělali?“ Nebo si zakrývala oči…No nevím…starší kluci za náma byli nadšení, ale dcerka cestou domů z kina vyprávěla o Době ledové 3 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.8.11 20:44

Takže říkáte, že pro mýho jedenáctiletýho to bude dobrý? Kolegyně z práce ho chce vzít do kina se svým vnukem. Budou to mít kluci jako překvapení. Je jim 11 a 10 let, tak to akční jim moc vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.8.11 10:40

Hm, tak to vypadá přesně tak, jak jsem tušila… Malýmu je 5 a chce strašně jít, tak snad to nebudou vyhozený peníze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.8.11 14:50

Ahoj,
Domca byl s manzelem ted v sobotu. Jednicku videl asi tak 100×, ted uz u ni blbne, ale na zacatku cucel jak prikovanej, tak jsme doufali, ze tu dvojku v kine vydrzi..
Me se ta jednicka moc libila, i vtipny i romantika a pro deti jak delany :mrgreen:

Manzel jednicku videl vetsinou tak kusove, takze to cely nezna, ale rikal, ze rozhodne byla lepsi jak dvojka.. Dominik vydrzel, ale poslednich 15 min. uz tam blbnul, stal na sedacce a tak, trvalo to 110 min + reklamy :roll:
Nevadil mu hluk ani tma v kine, ale nekdy ten pribeh uz byl asi „moc“ akcni, ma nejradsi ty zavody na okruhu 8-)

Pro ty starsi kluky, co rikala kamoska, 8-10 let, tak super :wink:

Sranda je, ze na zacatku byla cca 10 min. reklama na Toy Story 3, Domca z toho byl taky unesenej a hned v nedeli to davali na HBO, tak koukal a myslim, ze se mu to libilo vic nez Auta 2 a to miluje Bleska a o nicem jinym vetsinou doma nemele :mrgreen:

Ale zase, jsou mu 3 roky :wink: takze je fakt mrnavej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.8.11 16:38

My se právě vrátili z kina a na jedničku to teda fakt nemá, je to hrozně rozvleklý a je tam mraky dialogů, kterým dítě nemůže rozumět :roll
Navíc ty reklamy před tim… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sviezka
13.8.11 09:23

Auta 2

Ahoj, Cars 2 jsme zažili včera. Tatínkům se to asi líbilo ( je to spíše film pro dospělé). Zatímco Cars1 můžete vidět 100× a pořád se bavíte,nový film už vidět nechci a na tom jsme se shodli i s manželem. Nuda pro děti menší než 6 let a hodně střílení a děj mizerný.. V podstatě film o Burákovi, hrdinu, kterého děti mají rádi, Mc Queena poskrovnu a také minimum závodů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!