Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
taky sledujte pořad Farma na Markíze? Jak se Vám pořad a účastníci líbí?
Ahoj, já teda jen po očku a to díky tomu, že na tenhle pořad přišel chlap a začal to sledovat
Mám to puštěný, ale nějak zvlášt jsem to nesledovala ![]()
ahoj, já koukám a mě i manželovi se to líbí, konečně trošku jiná reality show, jsem tam zvědavá na tu těhotnou Lenku, odvážné děvče pokud chce makat jako ostatní
AngelinaBalerina píše:
ahoj, já koukám a mě i manželovi se to líbí, konečně trošku jiná reality show, jsem tam zvědavá na tu těhotnou Lenku, odvážné děvče pokud chce makat jako ostatní
Vypadá to, že podle té dnešní upoutávky na zítra, ji vyřadí za porušení nějakých pravidel nebo co. Ale taky ji jinak fandím nejvíc.
Aha to je jasné proč tu Lenku vyřadí, ona porušila to 3 pravidlo a jedla s nima u jednoho stolu. No snad ji nemíní za takovou kravinu vyhodit
.
Pravidlá hry:
1. V prvom týždni si spoločným hlasovaním zvolia súťažiaci farmára týždňa, ktorý riadi tím a rozdeľuje úlohy na farme tak, aby bolo o všetko postarané. Ostatné týždne farmára týždňa písomne nominuje vypadnutý účastník.
2. Na farmu začiatkom týždňa prichádza aj hospodár, ktorý zadáva farmárom úlohu týždňa - napr. stavbu plotu, ktorú koncom týždňa skontroluje.
3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.
4. Všetci účastníci farmy hlasujú, ktorý z dvoch sluhov ide do duelu
5. Prvý duelant si vyberá svojho protivníka (okrem farmára týždňa, ktorý má imunitu), druhý duelant bez vedomia prvého vyberá úlohu do duelu (IQ, výdrž, sila)
6. Následne idú do izolácie a neskôr do súboja, ktorý je zameraný buď na: • inteligenciu – napr. quiz • výdrž – napr. rezanie dreva • silu – napr. preťahovanie lanom
já koukám zpětně na netu, protože nám ted pár dnů nejde markíza
ale jinak mě to fakt chytlo
no s tou lenkou mě to ani nepřekvapuje, v určitých věcech mi přijde že má handicap tím těhotenstvím a škoda že ten miky odešel, ten byl dobrej ale líbí se mi, že o tom nerozhodujou diváci o tom vyřazení
a lenka je ted ten sluha? tento týden budu koukat až zítra zpětně
Ano to se mi taky moc líbí, že se vlastně člověk může vyřadit sám, že a diváci nezasahují. No mě příjde, že ta Lenka toho tam dělá nejvíc, taky že má ty děti adoptované 3 a 3 svoje, tak jsem jí to přála pro děcka. No ale šak věděla, jaké jsou pravidla přece, tak proč se nechala nachytat a porušila je
jen protože má narozeniny, tak ji pozvali ke stolu, ale to jako sluha nesmí
Mě nejvíc vytáčí Martin ![]()
Taky to sledujeme.Ale když zase byla pozvaná Lenka ke stolu tak bych to jako porušení nebrala.Ale mají pravidla daná.Ten Martin no
,je zvláštní-ale zase to zpestří
.Mě tam vadí ten tlustý-ještě jsem ho neviděla dělat a asi ho budou jen živit.Dneska mě dojali s tím hřbitovem-to jsem byla mrtvá smíchy,hlavně jak to tak kluk pojal.
No uvidíme jak to bude dál.
Alespoň nám tenhle pořad zpestří ty škaredé prázdniny, když venku je chladno a nedá se ani grilovat nebo sedět venku
.
Taky je mi líto, že vypadl Miky, ten vypadal jako takový chlap co umí a nebojí se práce a navíc srandista. Jenže ten druhý je zas chytřejší
. Mě se zas nelíbí ta blondýna (barbínka) ta nevím co dělá na farmě
.
Ahojky, sleduju farmu na netu, a taky semi nezdá špatná-Slováci dělají lepší reality show než u nás. Vyřazení Mikyho je velká škoda! Lenka je fajn, obdivuju ji, že má odvahu manipulovat s kravami atd., já bych měla strach.
Marka76 píše:
Taky to sledujeme.Ale když zase byla pozvaná Lenka ke stolu tak bych to jako porušení nebrala.Ale mají pravidla daná.Ten Martin no,je zvláštní-ale zase to zpestří
.Mě tam vadí ten tlustý-ještě jsem ho neviděla dělat a asi ho budou jen živit.Dneska mě dojali s tím hřbitovem-to jsem byla mrtvá smíchy,hlavně jak to tak kluk pojal.
No uvidíme jak to bude dál.
jo
přesně tohle nás doma napdalo taky.On pořád někde jen něco komentuje,na vše má nějaký intelektuálsky se tvářící názor ale jsem ho neviděla s nějakým nářadím.Holky všimly jste si jak funěl když šel do té boudy s Mikym když byli na tom „vyřazení?“
Neumím si představit že třeba jen pleje zahrádku ![]()
Já ani nevěděla že je Lenka těhu.
že vychovává 6 dětí to je teda borka.Myslím že ona tam zastane nejvíc práce,k čemu se postaví s tím si ví rady.At už je to k plotně nebo ke zvířeti nebo na zahrádku - nic ji nevyšachuje z rovnováhy
jestli JI vyřadí tak jsem teda vážně zvědavá na ty ostatní baby co budou dělat a jak se s tím poperou.
Dobré ráno
,
tady si holky o každém jednom můžete přečíst co dělá, kolik mu je atd…
Jak tam dneska handlují s těmi mincemi, to je strašné
. Hlavně, že mají chlast a čokoládu a na maso se vys…
co budou jest?
No jo víno je potřeba
.Ale Lenka měla nervy.Já fakt myslela že ji vyloučí.Mě přijde že z těch holek je jediná co něco umí a dělá.Teď jsem zvědavá koho vybere ten Martin do duelu. ![]()