Pořad Farma na Markíze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
26.8.11 12:14

Ale jak jsem to pak četla na tom fb, tak jsem taky nad tím přemýšlela, musím si to pustit ten kousek v tom archívu a podívat se :think: . Lenka taky mě to překvapilo, že na ní není nic vidět. Dělali obilí, takže to muselo být točené až teď v létě né na jaře. Takže termín by měla mít tak nějak kolem Vánoc, jestli dobře počítám :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
26.8.11 12:16

Tak to já ani nevím jak dlouho by měla být těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.11 12:26

Psali, že při natáčení byla ve 4 měs. to už by mělo být i vidět, no ale ona je baculatá, takže se nějaké kilo na víc ztratilo asi. Mě to taky šlo vidět až kolem 25tt do té doby nic. Jsem zvědavá co ten barnabáš dneska zvolí za duel, myslím, že do silového nepůjde, že bude mít strach přece jen Michal má sílu v rukách. A ten almanach já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
26.8.11 12:42

No je fakt, že ani já si to netroufnu odhadnout, přeci jen má s lanem už zkušenosti a na almanach podle mě hlavu nemá :nevim: Taky jsem zvědavá, co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.11 12:48

ta třetí možnost bylo to dřevo nebo co? to jsme ještě ani neviděli o co tam jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
26.8.11 12:51

Jo, to je myslím vytrvalostní duel, tam podle mě půjde o to, kdo dýl vydrží to dřevo sekat, nebo co já vím, co s ním budou dělat, ten ještě nebyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
26.8.11 12:52

do toho asi nepůjde už jen proto, že ani pořádně nevědí o co jde, když to ještě neviděli. Myslím, že Števo má výhodu, že už v duelu byl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.11 20:28

Přestává se mi líbit, jak ta Lenka furt pije nějaký alkohol. Matka skoro 7 děcek by měla být zodpovědnější. Že si občas dá těhotná sklenku piva nebo střiku dobře. Ale to co předvádí Lenka mi začíná být proti srsti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.8.11 21:09

Jupíííííííííííííííííííííí Števo jde do háje, no konečně :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
27.8.11 10:29

urco bude farmar tydne zase Ada :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.8.11 10:52

No on tak huhlá ten Števa, že jsem ani neslyšela, co v tom dopise bylo napsané :-(. Teď musíme zas čekat do pondělí, to mohli dávat i o víkendu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
27.8.11 14:30

Tak já jsem viděla jen ten duel a pak jsem šla na pivčo, takže jsem neslyšela, co tam Števo psal a to s tou Lenkou to už pije snad každý den že?? Kdo ví, jak to všechno je, mě už sympatická není dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.8.11 21:28

Podle toho co ukazují v těch upoutávkách, tak to vypadá, že jednoho do finále vyberou ti co už vypadli, takže tím by odpadl, jako postupující Michal, že ho nemají rádi. A on sám říkal v té ukázce, že je to nespravedlivé :think: tak na ten příští týden jsem fakt zvědavá, ale jestli to tak bude, místo toho aby nechali volit lidi, tak má opravdu šanci vyhrát ta Monika, ale tím by mě fakt naštvali :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
28.8.11 08:19

Já to v pátek neviděla.Jsem fakt zvědavá.Taky mě přijde Monika víc těhotná jak Lenka-ta se vůbec jako těhotná nechová :cert: :nevim: .
No ale jestli fakt vyhraje Monika-to bych nečekala :nevim: Musím se na páteční díl podívat a uvidíme co v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
29.8.11 21:21

Tak na to koukám.Jak tam všichni přijeli :nevim: .Ten Kuba byl jak zfetovaný 8-o .Chovali se jak šílení blázni :cert: Jsem zvědavá na zítřek-dobře je cepuje podle ukázky.No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí