Pořad Farma na Markíze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
19.8.11 21:28

Hrozný fracek ten Kuba, jak si může dovolit někomu vyčurat do kufru? Spratek rozmazlený, nevychovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.8.11 21:32

Po tomto diely je Kubo u mna uplný úbožiak,nevychovaný. Keby som neviem ako si s niekým nesadla, tak také niečo neurobím. Je dobré že odtiaľ konečne vypadol :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
19.8.11 21:40
IvkaH píše:
To je fakt děs, díky Števovi to odnese někdo jiný? Co je to za binec, když porušil pravidla, tak má snad letět on né. To se mi teda přestává líbit!!! Teď mě teda, ale pořádně nasr…!!!!! :cert: :cert: :cert:

púozeraj dokonca :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.8.11 21:40
lindu píše:
Po tomto diely je Kubo u mna uplný úbožiak,nevychovaný. Keby som neviem ako si s niekým nesadla, tak také niečo neurobím. Je dobré že odtiaľ konečne vypadol :cert:

No já jsem úplně v šoku, že něco takového udělá 10 letý puberťák, tak budiž ještě, ale že tohle udělá dospělý chlap, teda myslí si, že je dospělý a ještě se přizná, že to dělá běžně :zed: :zed: :zed: By potřeboval asi dostat pár facek, aby se kluk už probral, že to není ani možné. Dnešní díl mě teda spolehlivě vytočil :cert: . Chudáci jeho rodiče, za tohle se budou hodně stydět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
19.8.11 21:41
IvkaH píše:
Ano, ano už jsem to pochopila, ale v první moment mě to tak vytočilo :cert: se budu ještě vztekat kvůli blbé farmě, oba měli vypadnout, bez duelu, oba porušili pravidla smradi!

ja tiez vravim ze obaja mali vypadnut!!!ale kubo ma tak nasral tym co urobil misovi ze micha je obdivuhodny zato ze mu neurazil cunu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
19.8.11 21:42
IvkaH píše:
lindu píše:
Po tomto diely je Kubo u mna uplný úbožiak,nevychovaný. Keby som neviem ako si s niekým nesadla, tak také niečo neurobím. Je dobré že odtiaľ konečne vypadol :cert:

veruc hudaci rodice :cert: :cert:
a etse ked kubo povie verejne ze to dela porad!! co je to za cloveka :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

No já jsem úplně v šoku, že něco takového udělá 10 letý puberťák, tak budiž ještě, ale že tohle udělá dospělý chlap, teda myslí si, že je dospělý a ještě se přizná, že to dělá běžně :zed: :zed: :zed: By potřeboval asi dostat pár facek, aby se kluk už probral, že to není ani možné. Dnešní díl mě teda spolehlivě vytočil :cert: . Chudáci jeho rodiče, za tohle se budou hodně stydět :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
19.8.11 21:43

No tak člověk je prostě různý no :nevim: Jako udělat to moje děcko, tak ho vyliskám raz dva, ale takhle je mi to fuk, ukazuje jen svoji inteligentnost a ostatní taky, když se tomu jen smějí :nevim: Ivi, nenervuj se, je to jen realiy show :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.8.11 21:45

Michal dokázal, že je slušný člověk, kdyby mu vrazil, tak se sníží pod Kubovu úroveň, takový ubožák, jak Kuba mu nestojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
19.8.11 22:02
IvkaH píše:
Michal dokázal, že je slušný člověk, kdyby mu vrazil, tak se sníží pod Kubovu úroveň, takový ubožák, jak Kuba mu nestojí za to.

veru hej a za oto fandi michalovi este viac :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.8.11 22:03

Jsem se tak stekla, že s toho mám aj poslíčky.
A navíc co to tam příště bude Lenka dělat za scény?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
20.8.11 08:41

No co, určitě ji bude líto, co o ní Kuba napsal do toho dopisu, to je jasný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.11 09:13

Kuba je prostě sprosťák nevychovaný, si nemůžu pomoct. Je fakt, že některé chování Lenky se mi nelíbí, třeba to že je těhotná a pila alkohol a ani se nechová, jak kdyby byla těhotná, ale i tak nevím, proč o ní něco takového Kuba řekl. No maminky asi se ještě budeme divit :pankac: . A teď musíme až zas do pondělí čekat :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
20.8.11 09:31

A co o ní ten Kuba řekl, já myslela, že se to dozvíme až z toho dopisu, jsem asi něco přeslechla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.8.11 10:55
IvkaH píše:
Jsem se tak stekla, že s toho mám aj poslíčky.
A navíc co to tam příště bude Lenka dělat za scény?
:mrgreen: :mrgreen:
ja bych rekla ze kuli kubovi jak sem pochopila.. neco malo z listu cetli v ukazkach a kubo tam an lenku nejak skaredo napisal…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
20.8.11 10:56
Ar-tep píše:
A co o ní ten Kuba řekl, já myslela, že se to dozvíme až z toho dopisu, jsem asi něco přeslechla :think:

no to bude v tom dopisu…ze ma dve tvare nebo neco v tom zmysle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky