Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nemám je ráda, ale občas se objeví fakt vtipná a hezká momentálně mě napadá pouze jediná!!!! vyjímečná!
tati a bude mít taky ty zahnutý zuby nahoru???? cofola!
ta je prostě boží! i když je už x let stará! a to jsou pro mě vánoce!!
![]()
Záleží na tom, jestli se mi chce zrovna při nějakém zajímavém filmíčku čůrat nebo ne. Pokud ano, reklamy skousnu, pokud ne, nesnáším je.
No jo, čím blbější reklama, tím víc si ji člověk zapamatuje
Nejpitomější reklamy jsou snad na prací prášky, čistící prostředky a vložky ![]()
Mě nenapadá ani jedna vyjímečná a vtipná reklama ![]()
Jo, reklamy byli jsou a budou.. čím novější, tím lepší, dokonalejší a otravnější
![]()
„Nesnáším když jsem ve větrným tunely, a z kabelky místo laku na vlasy vytáhnu Persil“
![]()
Reklamu beru jako nutný zlo,ale aspon si můžu u rozkoukanýho filmu odběhnout…ale jsem alergická na černocha na koni
a fascinuje mě,že všichni na mejdany nosí v kabelkách prací prášky
![]()
Ale nej je na vánoční kofolu ta ani po letech nemá chybu
![]()
Nemůžu je ani vidět
Ale musim říct že ted mě dostala reklama od vodafonu s těmi keckami ta je fakt boží ![]()
katule9 píše:
Nemůžu je ani vidětAle musim říct že ted mě dostala reklama od vodafonu s těmi keckami ta je fakt boží
Te je fakt, kecky ud Vodafonu se povedly
Při téhle reklamě se zklidní i děti ![]()
vanocni kofola uz je klasika
me se docela libily i na Komercku tusim? Hypoteka-upir co vas nevysaje, dedek-uver, ktereho si bere mlada holka kvuli penezum atd…mely docela napad si myslim
jinak ale spise prepinam nebo odbiham na zachod
katule9 píše:
Nemůžu je ani vidětAle musim říct že ted mě dostala reklama od vodafonu s těmi keckami ta je fakt boží
jo to je pravda, Vodafone mel vzdy dobre reklamy…
ale loni byla dobra i „Vyfotite nas? Muj syn dnes poprve brusli“ ![]()
fragola píše:katule9 píše:Te je fakt, kecky ud Vodafonu se povedly
Při téhle reklamě se zklidní i děti
když jsem ji viděla se segrou prvně málem jsme se počuraly smíchy je fakt dobrá..a ted na sebe voláme hynku viléme jarmilo…copak jsem ná
ká jarmilka
A dřív jsem milovala králíčka Azurita(kam se chudák ztratil
) a staré reklamy na Jar…
presne, kecky od vodafonu jsou fakt dobry
![]()
strasne mi leze na nervy reklama na always jak tam ty holky zpivaji hopla hej
![]()
Já reklamy nemusím, ale moje roční dvojčata je milují. Je to jediná doba, kdy je mohu v klidu přebalit a obléknout, čumí na to jako na magnet…
![]()
Vánoční kofola sice vede, ale líbí se mi na ní většina reklam. Krásná byla s chlapcem, který vyráběl hadrové panenky pro radost. I „Ahoj, Ondro, dáš mi napít?“ je dobrá.
Jenom ten slogan „Když ji miluješ, není co řešit.“ musel vymyslet nějakej chlap. Každá ženská ví, že VŽDYCKY je co řešit.
Ahoj mamky, máte rády/nerady nějakou televizní reklamu? Kterou?
Nesnáším reklamu Old spice, ta mě vytočí do běla!!! Bych toho chlapa nakopala do ři..! Jsem na koni, herec, kulisy, slogany no vše na palici. Strašná reklama
. Ale jak mi někdo řekl, alespoň si ji každý zapamatuje