Máte rádi televizní reklamy?

Anonymní
5.8.11 23:25

Máte rádi televizní reklamy?

Ahoj mamky, máte rády/nerady nějakou televizní reklamu? Kterou? :mrgreen:

Nesnáším reklamu Old spice, ta mě vytočí do běla!!! Bych toho chlapa nakopala do ři..! Jsem na koni, herec, kulisy, slogany no vše na palici. Strašná reklama :zed: :)). Ale jak mi někdo řekl, alespoň si ji každý zapamatuje :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
5.8.11 23:29

nemám je ráda, ale občas se objeví fakt vtipná a hezká momentálně mě napadá pouze jediná!!!! vyjímečná!
tati a bude mít taky ty zahnutý zuby nahoru???? cofola!
ta je prostě boží! i když je už x let stará! a to jsou pro mě vánoce!! :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
5.8.11 23:31

Záleží na tom, jestli se mi chce zrovna při nějakém zajímavém filmíčku čůrat nebo ne. Pokud ano, reklamy skousnu, pokud ne, nesnáším je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 23:31

No jo, čím blbější reklama, tím víc si ji člověk zapamatuje :wink: Nejpitomější reklamy jsou snad na prací prášky, čistící prostředky a vložky :roll:
Mě nenapadá ani jedna vyjímečná a vtipná reklama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.8.11 23:33

Jo, reklamy byli jsou a budou.. čím novější, tím lepší, dokonalejší a otravnější :roll: :roll:

„Nesnáším když jsem ve větrným tunely, a z kabelky místo laku na vlasy vytáhnu Persil“ :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.8.11 23:38

Reklamu beru jako nutný zlo,ale aspon si můžu u rozkoukanýho filmu odběhnout…ale jsem alergická na černocha na koni :roll: a fascinuje mě,že všichni na mejdany nosí v kabelkách prací prášky :roll: :lol:
Ale nej je na vánoční kofolu ta ani po letech nemá chybu :pankac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2292
5.8.11 23:46

Nemůžu je ani vidět :evil: Ale musim říct že ted mě dostala reklama od vodafonu s těmi keckami ta je fakt boží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 23:47
katule9 píše:
Nemůžu je ani vidět :evil: Ale musim říct že ted mě dostala reklama od vodafonu s těmi keckami ta je fakt boží :potlesk:

Te je fakt, kecky ud Vodafonu se povedly :pankac: Při téhle reklamě se zklidní i děti 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.8.11 23:48

vanocni kofola uz je klasika :palec: me se docela libily i na Komercku tusim? Hypoteka-upir co vas nevysaje, dedek-uver, ktereho si bere mlada holka kvuli penezum atd…mely docela napad si myslim

jinak ale spise prepinam nebo odbiham na zachod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.8.11 23:49
katule9 píše:
Nemůžu je ani vidět :evil: Ale musim říct že ted mě dostala reklama od vodafonu s těmi keckami ta je fakt boží :potlesk:

jo to je pravda, Vodafone mel vzdy dobre reklamy…
ale loni byla dobra i „Vyfotite nas? Muj syn dnes poprve brusli“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
5.8.11 23:49
fragola píše:
katule9 píše:
Te je fakt, kecky ud Vodafonu se povedly :pankac: Při téhle reklamě se zklidní i děti 8-)

když jsem ji viděla se segrou prvně málem jsme se počuraly smíchy je fakt dobrá..a ted na sebe voláme hynku viléme jarmilo…copak jsem ná :mrgreen: :mrgreen: ká jarmilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
5.8.11 23:51

A dřív jsem milovala králíčka Azurita(kam se chudák ztratil :cry: ) a staré reklamy na Jar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
5.8.11 23:52

presne, kecky od vodafonu jsou fakt dobry :pankac: :pankac:

strasne mi leze na nervy reklama na always jak tam ty holky zpivaji hopla hej :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.8.11 23:53

Já reklamy nemusím, ale moje roční dvojčata je milují. Je to jediná doba, kdy je mohu v klidu přebalit a obléknout, čumí na to jako na magnet… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.8.11 00:36

Vánoční kofola sice vede, ale líbí se mi na ní většina reklam. Krásná byla s chlapcem, který vyráběl hadrové panenky pro radost. I „Ahoj, Ondro, dáš mi napít?“ je dobrá.
Jenom ten slogan „Když ji miluješ, není co řešit.“ musel vymyslet nějakej chlap. Každá ženská ví, že VŽDYCKY je co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí