Máte rádi televizní reklamy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
6.8.11 06:41

Já je nesnášim, ale moje dítě se bez nich ani nenají :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
6.8.11 07:16

Já nesnáším reklamu na mrože, jak si tam ten hnusnej svalovec hází jahodou … to je fakt hnus velebnosti :D

Kecky jednoznačně vedou , supr reklama.

• Citovat
  • Upravit
2237
6.8.11 07:44

nesnáším je jako takové, navíc, když jsou v noci ještě dány hlasitěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.8.11 07:55

Jak nemáme televizi, tak jsem odvykla, a když nějakou náhodou vidím, tak jsem většinou fascinovaná, jak je to šíleně stupidní.
Ale mám pár oblíbených:
Škoda roztomilá , což je předehra ke Škodě neroztomilé (fakt jde v TV?)
a většinu z Videí Česky , třeba na reklamku , na Apple , na ďábla a tak :)

A má milovaná !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.11 08:08
beruska9 píše:
vanocni kofola uz je klasika :palec: me se docela libily i na Komercku tusim? Hypoteka-upir co vas nevysaje, dedek-uver, ktereho si bere mlada holka kvuli penezum atd…mely docela napad si myslimjinak ale spise prepinam nebo odbiham na zachod

Vánoce, bez Vánoční kofoly nemůžou být, to je snad jediná reklama u které se usmívám, ta se jim povedla. A ještě na colu? Jak tam jezdí ten náklaďák, ta se mi taky moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.11 08:12
peggy.sl píše:
Já reklamy nemusím, ale moje roční dvojčata je milují. Je to jediná doba, kdy je mohu v klidu přebalit a obléknout, čumí na to jako na magnet… :mrgreen: :mrgreen:

Jo dcera to má taky, tak my teda už hodně dlouho nepřebalujeme, ale tančí a zpívá si u reklam a opakuje některé fráze co říkají :palec: Mě vytáčí, že je vždycky hrozně zesílí :zed: .
A největší radost má, když vidí reklamu na hračky. Maminko, maminko podívej, jé to je krásné a tím naznačuje, že by to jako chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.8.11 08:20

nemame televizi, takze se s reklamama setkavam hlavne na internetu… chci si pustit nejaky porad z archivu televize a pred to sup reklamu :zed: jednou dvakrat se to prezit da, ale kdyz uz podesate vidim reklamu na to samy, to me fakt toci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.8.11 08:36

nemůžu najít tu co byla kdysi na nějkou vodu, byla tam písnička od Hradišťanu Modlidba za vodu a bylo tam mimi ve vodě, ta se moc líbila Eli, když byla mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.8.11 08:36

Ahoj, já osobně třeba reklamy moc ráda :D… Myslím, že by mě hrozně bavilo dělat v reklamní agentuře, občas jsem si něco jen tak vymyslela a potom se něco podobného objevilo :).. Žijeme v zahraničí, občas na to koukám a jsem přesvědčená, že to nedává smysl a je to tak dementní, protože jsem tomu v té finštině špatně porozuměla, ale přítel se na to pak kouká stejně vyjeveně :D :D.. Ale většina reklam je tu převzato přímo z anglických originálů, to se pak hrozně směju, když vidím tu reklamu nadabovanou česky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.8.11 08:41

http://www.youtube.com/watch?… tohle je moje nejoblíbenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.8.11 09:01

No absolutně nejlepší je na vánoce s holčičkou a kancem :mrgreen: A je fakt, že manžel žere kecky :lol: . Nesnáším jako většina černocha :poblion: a nenávidím, ale to jako fakt toho hnusného haranta z mléka Lactel… To bych nejradši do té Tv něco hodila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.8.11 09:07
monikalysa píše:
No absolutně nejlepší je na vánoce s holčičkou a kancem :mrgreen: A je fakt, že manžel žere kecky :lol: . Nesnáším jako většina černocha :poblion: a nenávidím, ale to jako fakt toho hnusného haranta z mléka Lactel… To bych nejradši do té Tv něco hodila..

Ten ,,harant,, má oči jako satan… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.8.11 09:11

Hlavně teda vrrrrrrrrr v stereotypu, že jakmile má žena/matka nyblýskaný byt (jakákoli reklama na čistící/prací prostředky, smrady do záchodů, atd.), pak dosahuje nad účinností daného produktu přímo orgasmus ..... ačkoli xxxx požívám taky, tak posledně mně právě vytočily ty holky s „dokonalou čistotou“, kdy uklidí kuchyň, rozplynou se štěstím, vezmou kabelku a odchází. Neznám. Uklidím fofrem kuchyň, sbalím náhradní oblečení na děti, vezmu kabelku, dám do ní telefon, pěněženku, hledám klíče a poté zjistím, že mi děti mezitím vysypaly cukr a těstoviny na podlahu jak pro Popelku… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22793
6.8.11 09:13

Kecky jsou skvělý. Mně se hodně líbila loni na Vánoce i „smrčková“ kampaň :palec: zato nesnášim „Kjušovice, chutnaj jako tenkját“ :pocitac: Ale svůj účel to asi plní - každej si zapamatuje, na který pivo to je a nikdo si to nesplete třeba se stajopjamenem. „Vše ťip ťop, hopla hej…“ je taky šílený, připomíná mi to ty debilní písničky k dětskejm reklamám na panenky, co se většinou ani nerýmujou a jako bonus postrádaj i kloudnou melodii (což je asi způsobený tim, že jsou otrocky převzatý a přeložený z ciziny?). Obecně mi hodně vaděj reklamy, který postrádaj vtip, nápad, tvářej se jako „ze všedního života“ a přitom jsou v nich tak šílený nelogičnosti (viz prací prášek v kabelce). Černoch a Old spice mě kupodivu baví, to je tak šíleně machistický, že se tomu nejde nesmát. Vadil mi konec u tý starší ve stejným stylu (nepoužívám, protože jsem žena…nééé, jsem muž :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.11 09:18
Anonymní píše:
Ahoj mamky, máte rády/nerady nějakou televizní reklamu? Kterou? :mrgreen:Nesnáším reklamu Old spice, ta mě vytočí do běla!!! Bych toho chlapa nakopala do ři..! Jsem na koni, herec, kulisy, slogany no vše na palici. Strašná reklama :zed: :)). Ale jak mi někdo řekl, alespoň si ji každý zapamatuje :palec:

Ahoj, taktéž jsem alergická na toho týpka na koni, to bych tu televizi vzala a … Já nemám ráda žádnou reklamu, ale moment, líbili se mi ty kecky na mácháči a kofola(s tím divočákem), ale moje dcera 8m se může zbláznit, když je reklama na : Staropramen cool lemon, nivea, mléko lactel a pedigree. A co ji dostává nejvíc je znělka krimi zpráv na primě, tomu se tlemí jak blázen:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí