Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nesnáším reklamu na mrože, jak si tam ten hnusnej svalovec hází jahodou … to je fakt hnus velebnosti ![]()
Kecky jednoznačně vedou , supr reklama.
nesnáším je jako takové, navíc, když jsou v noci ještě dány hlasitěji
Jak nemáme televizi, tak jsem odvykla, a když nějakou náhodou vidím, tak jsem většinou fascinovaná, jak je to šíleně stupidní.
Ale mám pár oblíbených:
Škoda roztomilá , což je předehra ke Škodě neroztomilé (fakt jde v TV?)
a většinu z Videí Česky , třeba na reklamku , na Apple , na ďábla a tak ![]()
A má milovaná !
beruska9 píše:
vanocni kofola uz je klasikame se docela libily i na Komercku tusim? Hypoteka-upir co vas nevysaje, dedek-uver, ktereho si bere mlada holka kvuli penezum atd…mely docela napad si myslimjinak ale spise prepinam nebo odbiham na zachod
Vánoce, bez Vánoční kofoly nemůžou být, to je snad jediná reklama u které se usmívám, ta se jim povedla. A ještě na colu? Jak tam jezdí ten náklaďák, ta se mi taky moc líbí.
peggy.sl píše:
Já reklamy nemusím, ale moje roční dvojčata je milují. Je to jediná doba, kdy je mohu v klidu přebalit a obléknout, čumí na to jako na magnet…![]()
Jo dcera to má taky, tak my teda už hodně dlouho nepřebalujeme, ale tančí a zpívá si u reklam a opakuje některé fráze co říkají
Mě vytáčí, že je vždycky hrozně zesílí
.
A největší radost má, když vidí reklamu na hračky. Maminko, maminko podívej, jé to je krásné a tím naznačuje, že by to jako chtěla ![]()
nemame televizi, takze se s reklamama setkavam hlavne na internetu… chci si pustit nejaky porad z archivu televize a pred to sup reklamu
jednou dvakrat se to prezit da, ale kdyz uz podesate vidim reklamu na to samy, to me fakt toci ![]()
nemůžu najít tu co byla kdysi na nějkou vodu, byla tam písnička od Hradišťanu Modlidba za vodu a bylo tam mimi ve vodě, ta se moc líbila Eli, když byla mimi
Ahoj, já osobně třeba reklamy moc ráda
… Myslím, že by mě hrozně bavilo dělat v reklamní agentuře, občas jsem si něco jen tak vymyslela a potom se něco podobného objevilo
.. Žijeme v zahraničí, občas na to koukám a jsem přesvědčená, že to nedává smysl a je to tak dementní, protože jsem tomu v té finštině špatně porozuměla, ale přítel se na to pak kouká stejně vyjeveně
.. Ale většina reklam je tu převzato přímo z anglických originálů, to se pak hrozně směju, když vidím tu reklamu nadabovanou česky ![]()
No absolutně nejlepší je na vánoce s holčičkou a kancem
A je fakt, že manžel žere kecky
. Nesnáším jako většina černocha
a nenávidím, ale to jako fakt toho hnusného haranta z mléka Lactel… To bych nejradši do té Tv něco hodila..
monikalysa píše:
No absolutně nejlepší je na vánoce s holčičkou a kancemA je fakt, že manžel žere kecky
. Nesnáším jako většina černocha
a nenávidím, ale to jako fakt toho hnusného haranta z mléka Lactel… To bych nejradši do té Tv něco hodila..
Ten ,,harant,, má oči jako satan…
![]()
Hlavně teda vrrrrrrrrr v stereotypu, že jakmile má žena/matka nyblýskaný byt (jakákoli reklama na čistící/prací prostředky, smrady do záchodů, atd.), pak dosahuje nad účinností daného produktu přímo orgasmus ..... ačkoli xxxx požívám taky, tak posledně mně právě vytočily ty holky s „dokonalou čistotou“, kdy uklidí kuchyň, rozplynou se štěstím, vezmou kabelku a odchází. Neznám. Uklidím fofrem kuchyň, sbalím náhradní oblečení na děti, vezmu kabelku, dám do ní telefon, pěněženku, hledám klíče a poté zjistím, že mi děti mezitím vysypaly cukr a těstoviny na podlahu jak pro Popelku…
![]()
Kecky jsou skvělý. Mně se hodně líbila loni na Vánoce i „smrčková“ kampaň
zato nesnášim „Kjušovice, chutnaj jako tenkját“
Ale svůj účel to asi plní - každej si zapamatuje, na který pivo to je a nikdo si to nesplete třeba se stajopjamenem. „Vše ťip ťop, hopla hej…“ je taky šílený, připomíná mi to ty debilní písničky k dětskejm reklamám na panenky, co se většinou ani nerýmujou a jako bonus postrádaj i kloudnou melodii (což je asi způsobený tim, že jsou otrocky převzatý a přeložený z ciziny?). Obecně mi hodně vaděj reklamy, který postrádaj vtip, nápad, tvářej se jako „ze všedního života“ a přitom jsou v nich tak šílený nelogičnosti (viz prací prášek v kabelce). Černoch a Old spice mě kupodivu baví, to je tak šíleně machistický, že se tomu nejde nesmát. Vadil mi konec u tý starší ve stejným stylu (nepoužívám, protože jsem žena…nééé, jsem muž
)
Anonymní píše:
Ahoj mamky, máte rády/nerady nějakou televizní reklamu? Kterou?Nesnáším reklamu Old spice, ta mě vytočí do běla!!! Bych toho chlapa nakopala do ři..! Jsem na koni, herec, kulisy, slogany no vše na palici. Strašná reklama
![]()
. Ale jak mi někdo řekl, alespoň si ji každý zapamatuje
Ahoj, taktéž jsem alergická na toho týpka na koni, to bych tu televizi vzala a … Já nemám ráda žádnou reklamu, ale moment, líbili se mi ty kecky na mácháči a kofola(s tím divočákem), ale moje dcera 8m se může zbláznit, když je reklama na : Staropramen cool lemon, nivea, mléko lactel a pedigree. A co ji dostává nejvíc je znělka krimi zpráv na primě, tomu se tlemí jak blázen:-D