Máte rádi televizní reklamy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
29.12.11 11:15

Jéééé, diskuze o reklamááách!!!

JSEM VAŠE!!! :mrgreen: :pankac:

Nenááávidím reklamy! Štve mě jak jdou dloooouhéééé!!! A to zesílení zvuku taky není pro moje ušní bubínky to pravé!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
29.12.11 11:22

http://www.youtube.com/watch?…

Jj, kde je těm výrobkům konec… zůstala snad jen Majolenka a Perla! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 11:23
Cmochy píše:
Jéééé, diskuze o reklamááách!!!

JSEM VAŠE!!! :mrgreen: :pankac:

Nenááávidím reklamy! Štve mě jak jdou dloooouhéééé!!! A to zesílení zvuku taky není pro moje ušní bubínky to pravé!!! :cert:

Ta hlasitost reklamy mě štve snad nejvíce :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 11:25

Líbí se mi reklamy na Vodafone, ty s houbama byly super a vánoční se zajíci taky :palec: Pak se mi líbí reklamy na Nescafé, DG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.12.11 11:28

Mě se ty zajíci nelíbí, ale do tý doby byly reklamy na Vodafone super. Už jsem si říkala, jestli nezměnili agenturu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 11:33

Líbí se mi ten vtip reklamy budte o krok napřed, takže místo Vánoc jsou Velikonoce :mrgreen: Taky studuju PR a reklamu a přijde mi to nápadité. Ještě mi líbí ta písnička od NightWorků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
29.12.11 11:39

Já teda reklamy úplně vynechávám, přepínám nebo se jdu osprchovat, času dost! :cert:
Jinak se samozřejmě něterým nevyhnu, jako třeba když nestihnu přeprat manžela aby mi dal ovladač :lol: tak nějakou tu reklamu zaslechnu, někdy i vidím… ale jak už tady bylo řečeno:

Chlapi co perou… ???
Myčka, kterou nazývají „inteligentní“ (by mě zajímalo jaký má teda IQ a kdo jí ho jak měřil?)…??? Ženský co si na párty do kabelky místo rtěnky berou prací prášek…???
Máma, které nevadí, že jí děcka po bííílééém koberci lítají v botech od bláta a na dezinfikovaný lesknoucí se nábytek hážou kusy bahna…???

No nemám co dodat… ani nevím na jaký výrobek ty reklamy jsou. Člověk si pamatuje spíš ty hezké, roztomilé, vtipné… ale né takovýhle nesmysle!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 11:54

Pitomé, nechutné a trapné reklamy taky nemusím :cert:
Nesnáším reklamu na tu zubní pastu, jak tam plivou krev :poblion: :poblion:
Na ty prací prášky jsou ty reklamy fakt trapné. Jinak se mi líbí třeba na mycí tablety do myčky Calgonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
29.12.11 11:59

MUFICE:
Na Calgonit si žádnou nevybavuju… 8o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.12.11 12:04
Cmochy píše:
Já teda reklamy úplně vynechávám, přepínám nebo se jdu osprchovat, času dost! :cert:
Jinak se samozřejmě něterým nevyhnu, jako třeba když nestihnu přeprat manžela aby mi dal ovladač :lol: tak nějakou tu reklamu zaslechnu, někdy i vidím… ale jak už tady bylo řečeno:

Chlapi co perou… ???
Myčka, kterou nazývají „inteligentní“ (by mě zajímalo jaký má teda IQ a kdo jí ho jak měřil?)…??? Ženský co si na párty do kabelky místo rtěnky berou prací prášek…???
Máma, které nevadí, že jí děcka po bííílééém koberci lítají v botech od bláta a na dezinfikovaný lesknoucí se nábytek hážou kusy bahna…???

No nemám co dodat… ani nevím na jaký výrobek ty reklamy jsou. Člověk si pamatuje spíš ty hezké, roztomilé, vtipné… ale né takovýhle nesmysle!!! :cert: :cert: :cert:

No ještě si vybavuju matku, co jí nevadilo, že dítě šahá do hajzlu, páč ho přece vydrhla super zázračným wc gelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 12:04
Cmochy píše:
MUFICE:
Na Calgonit si žádnou nevybavuju… 8o :?:

Myslím ty tablety do myčky (Calgonit Quantum), je to ta s těma diamantama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 12:05
Gina108 píše:
Cmochy píše:

:mrgreen:
Ty reklamy a sterilně čisté domácnosti taky nemám ráda. Pak dítě vyběhne ven a hned něco chytně :roll:

Chlapi co perou… ???

No nemám co dodat… ani nevím na jaký výrobek ty reklamy jsou. Člověk si pamatuje spíš ty hezké, roztomilé, vtipné… ale né takovýhle nesmysle!!! :cert: :cert: :cert:
No ještě si vybavuju matku, co jí nevadilo, že dítě šahá do hajzlu, páč ho přece vydrhla super zázračným wc gelem :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 12:06
MUFICE píše:
Gina108 píše:
Cmochy píše:

Chlapi co perou… ???

No ještě si vybavuju matku, co jí nevadilo, že dítě šahá do hajzlu, páč ho přece vydrhla super zázračným wc gelem :mrgreen:

:mrgreen:
Ty reklamy a sterilně čisté domácnosti taky nemám ráda. Pak dítě vyběhne ven a hned něco chytne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.12.11 12:07

http://www.youtube.com/watch?…
Tady to je, ale českou verzi jsem nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
29.12.11 12:08