Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Tady to je, ale českou verzi jsem nenašla
To se ti líbí joooo? Tak tohle mě teda zrovna vůůůůbec nic neříká
Takový - o ničem. ![]()
Cmochy píše:
Gina:
Taky dobřééé…
Jinak jak už jsem zblblá z FB tak jsem chtěla
pod tvůj příspěvek dát „líbí se mi“![]()
A já jsem zase zblblá z emimina těma smajlíkam a když si s někým píšu po Skypu, tak hledám čertíka a jiné smajlíky.
Cmochy píše:MUFICE píše:To se ti líbí joooo? Tak tohle mě teda zrovna vůůůůbec nic neříká
Tady to je, ale českou verzi jsem nenašlaTakový - o ničem.
Neříkám, že se mi to nějak extra líbí, ale není pitomá jako jiné na mycí tablety, např. na Jar ![]()
MUFICE:
O tom žádná, ale zase je to ten typ reklamy co ti tak neutkví v paměti… Nejlepší jsou „vtipné“! A těch je nouzově málo…
Nesnáším reklamy,vadí mě,okamžitě přepínám TV PROGRAM,vypínám,mažu,,,,,,,jsem hrdá,nikdy jsem nic z reklamy nekoupila a žiju,AKORÁT SNAD Z TOHO NEMÁM TAK VYGUMOVANOU HLAVU JAKO JINÍ,ALE SAMOŽŘEJMĚ, JE TO VĚC NÁZORU
VADÍ MĚ,JAK ZA KAŽDOU CENU, CHTĚJÍ VZTÁHNOUT Z LIDÍ, TU POSLEDNÍ KORUNU
Hornbachovský reklamy taky nemůžu, je to děsně násilný, agresivní a nahlas a vůbec… brr.
A aktuálně nemůžu ani vidět
aaaaaaaaaaa, strašný, reklama o tom, jak se matka realizuje skrz dítě, vyspat ho nenechá, od samého rána jej vláčí na tréninky a nedopřeje mu dětství a ono jí ve finále dojemně poděkuje, to vše s jímavou podkresovou hudbou. Hnus velebnosti, tyhle citově vyděračský reklamy mě teda festovně derou ![]()
Jéé, to jste napsala naprosto přesně - chudák holčička, ani jsem nevěděla, na jakou firmu nebo výrobek ta reklama je … no a ten Hornbach - přesně přesně - agresivní, hlučný .. a k tomu ta, co jsem viděla dneska při žehlení „není čas na zahálku“ … brrr, doufám, že se mi o tom nebude zdát …
![]()
Mně se hrozně líbí reklamy na Airbank, je to vtipný i pravdivý zároveň ![]()
@honey_star Jak víš, že se matka realizuje skrz dítě? Nenapadlo tě, že to ta holčička třeba dělá ráda? ![]()
Moje dítě taky cvičí gymnastiku, když jsou závody, vstává v šest ráno. Rozhodně se na ní ale nerealizuju, všechno dělá dobrovolně a představ si, že se jí to i líbí.
![]()
Zrovna tuhle reklamu mám ráda, ve finále je to trapnost na nějaký prášek, ale styl se mi líbí.
@MUFICE píše:
Mně se hrozně líbí reklamy na Airbank, je to vtipný i pravdivý zároveň
Tak ty jsou nejlepší, ten bankéř je dokonalej!! A ještě mě baví na T-mobile
… Jinak se na ty reklamy nedá koukat ![]()
@PitbulLenka píše:
Tak ty jsou nejlepší, ten bankéř je dokonalej!! A ještě mě baví na T-mobile… Jinak se na ty reklamy nedá koukat
Poslední dobou mají snad všichni operátoři dobrý reklamy ![]()
Já reklamy teda nemusim, protože mi to akorát vždycky donutí jít si něco „zobnout“ do kuchyně
Ale jinak naprosto nesnášim reklamy na prací prášky nebo ty, kde se vytasí ta ženská na tom plesu s obrovskou lahví Perwollu
Jinak mám ráda CocaCola reklamy, Vodafone, Kofola a nejlepší reklama na Rezistin „Až to budeme natírat příště, tak vy už tady nebudete“ Hahahaha