Máte rádi televizní reklamy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
6.8.11 20:37

Listerin mi přijde taky dost nechutný, taky ho kvůli reklamě nekupuju, přestože ho kámoška chválí kudy chodí. Jak tam nafouknou tu hubu, tak mi připadá, že pak ty chrchle všechny spolknou :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.8.11 21:26
L-enny píše:
Valkil, tu přepínám, nebo odcházím, protože se jí bojím. A to přiznávám veřejně. Fakt je to hnus. Ta hudba, ty záběry…brrr. Můj syn se bojí Listerinu.

Ta na hornbach mi taky vadí, je hnusná

• Citovat
  • Upravit
byron
6.8.11 21:27
L-enny píše:
Mě se reklama na Old Spice líbí. Je tak praštěná, až je dokonalá v tom, že každej ví, na co je.

Co teda nemůžu ani vidět a mám chuť uškrtit autora reklamy, je na Doboru mámu,jak děcka sedí u stolu s maminkou a huhlají s jogurtem v puse. :pocitac: :pocitac: :pocitac: to jdu fakt do vrtule

Reklamy na vložky a tampony by se neměly vysílat vůbec, mě to prostě pohoršuje.

Bonux a podobný prací prášky. Děs a hrůza. Určitě chodím a mám v kabelce narvaný prášek. :roll: to mohl vymyslet d..il :roll:

Ale jak to tak bývá, nejstupidnější reklamy si lidi zapamatují nejvíc…

Líbí se mi reklamy na Vodafone, Vánoční s divočákem (ta je prostě skvělá i po letech) A reklamy na OBI jsou povedený. Taky mají nápad.

Moje malá ted mávala tvé profilové fotce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7661
6.8.11 22:10
IvkaH píše:
Aha ještě jsem si vzpomněla, že nesnáším tu reklamu, jak je tam Gott, to je fakt děs, neposlouchám jeho písničky, ale uznávám ho jako pana zpěváka, který má jméno a tímhle u mě fakt klesl, že se propůjčil pro takovou blbost a jen pro prachy :zed: :zed: :zed: . Tahle reklama na čaj nebo co mě zvedá z židle. Takových šílených reklam je víc.

Mám to samé s Krausem a tuším Mattonkou.
A taky s paní Holubovou (Spořka ?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.11 22:17
Bersaba píše:
IvkaH píše:
Aha ještě jsem si vzpomněla, že nesnáším tu reklamu, jak je tam Gott, to je fakt děs, neposlouchám jeho písničky, ale uznávám ho jako pana zpěváka, který má jméno a tímhle u mě fakt klesl, že se propůjčil pro takovou blbost a jen pro prachy :zed: :zed: :zed: . Tahle reklama na čaj nebo co mě zvedá z židle. Takových šílených reklam je víc.
Mám to samé s Krausem a tuším Mattonkou.
A taky s paní Holubovou (Spořka ?).

Ano na to jsem zapomněla. Vůbec jsem netušila, že už dávají reklamy i na ČT1 to mě celkem naštvalo, když si platíme, proč tam ser.. reklamy. A došla jsem na to tak, že sleduji když je čas Sama doma, někdy jsou tam dobré rady doktorek atd. a jednou zničeho nic reklama, která tam ještě den před tím nebyla :zed: nevím jestli to dávají teď jen při těchto pořadech nebo i u filmů, my krom sama doma a večerníčku na čt1 nic nesledujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
6.8.11 22:57

jeste byla priserna reklama na obchodak Lutz........ceny nizke tatatata...... :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
6.8.11 23:03
pandicka píše:
jeste byla priserna reklama na obchodak Lutz........ceny nizke tatatata...... :zed: :zed:

No to se mi i chtělo :poblion: :pocitac:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.11 23:06
pandicka píše:
jeste byla priserna reklama na obchodak Lutz........ceny nizke tatatata...... :zed: :zed:

Máš naprostou pravdu, vidíš to a já ji vždycky rozuměla Tuz ne Lutz 8-o takt debilní reklama nebo jsem nechápavá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.8.11 23:22

Vzpomínám si na jednu izraelskou reklamu:

Přijde malej kluk- hroznej frajer :-) se svou láskou- krásná holčička, jak jinak- k automatu na limonády… že ji pozve…

Nejdřív hodí minci a zmáčkne coca colu, postaví ji na zem…

Pak hodí minci a vytáhne si pepsi colu a postaví ji na zem…

No a na ty plechovky si stoupne, aby dosáhl na RC Colu… :mrgreen: Protože ta je nej a holčička je do nej zblázněná :srdce:

Je mi jasný, že moje vyprávění nic moc, ale reklama to byla moc hezká a vtipná

• Citovat
  • Upravit
3544
6.8.11 23:35
byron píše:

Přijde malej kluk- hroznej frajer :-) se svou láskou- krásná holčička, jak jinak- k automatu na limonády… že ji pozve…

No a na ty plechovky si stoupne, aby dosáhl na RC Colu… :mrgreen: Protože ta je nej a holčička je do nej zblázněná :srdce:

Je mi jasný, že moje vyprávění nic moc, ale reklama to byla moc hezká a vtipná

jj super reklama.......jsem nevedela, ze byla izraelska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.8.11 23:38
pandicka píše:
byron píše:

jj super reklama.......jsem nevedela, ze byla izraelska :think:

Hele já jsme přesvědčená že je izraelská…já to viděla před lety a fakt si ji pamatuzju portože se mi moc líbila a mám to spojený s Izarelem

• Citovat
  • Upravit
74217
6.8.11 23:40
byron píše:

Myslím,že si vzpomínám, ta byla hezká. No jo jiná produkce a jinak to vypadá ty reklamy. Mě třeba vytáčí i ta reklama na ten jogurt, jak tam říká Je to rozbitý … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.11 23:41

byron ty si nějak vysazená na Izrael?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.8.11 23:45
IvkaH píše:
byron ty si nějak vysazená na Izrael?

Chtěla bych se tam podívat.....jednou, vždycky mě to lákalo, ta historie, porstě je mi to blízký…

• Citovat
  • Upravit
byron
6.8.11 23:46

Ale reklamu jsme viděla v Německu :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení